Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Το Βατερλώ των Σκοπιανών

Αντί για άρθρο, δημοσιεύω σήμερα ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ – απαντητικό κεραυνό στην ηγεσία των Σκοπίων που προσπαθεί, μάταια βέβαια, να πείσει τον εαυτό της και κάποιους ανιστόρητους και αφελείς, ότι οι σκοπιανοί είναι απόγονοι του… Μεγάλου Αλεξάνδρου!!

Πλαστογραφώντας ξεδιάντροπα την ιστορία ο Γκρουεφσκι και η σλάβικη παρέα του παριστάνουν το…Μακεδονικό έθνος και ζητάνε να γίνουν δεκτοί στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα, στο ΝΑΤΟ αλλά και στα Ηνωμένα Έθνη ως Μακεδόνες, συνεχιστές του μεγαλείου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που, κατά την άποψή τους, ήταν σλάβος και δεν μιλούσε την ελληνική γλώσσα, αλλά ένα παρεφθαρμένο… βουλγαρικό ιδίωμα!!

Ιδού λοιπόν το Βατερλώ της σκοπιανής γελοίας απάτης :


ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ !!!

Δείτε εδώ χαρτονόμισμα κοπής 1939 του Αφγανιστάν. Μην παραλείψετε να δώσετε βάση και στους Ελληνικότατους Μαιάνδρους στο πάνω μέρος.



Εδώ σε μεγέθυνση το δεξιό μέρος του πάνω χαρτονομίσματος.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ......... "ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΥΚΡΑΤΙΔΟΥ"!!!!!!
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ ΑΨΙΔΑ, ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.ΕΑΝ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΣΥΝΑΝΤΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ.

ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ, ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ, ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ, ΚΑΤΑΚΤΑ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ... ΤΡΙΤΩΝ. ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ "ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ" ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ.

ΟΤΑΝ ΔΕ ΟΙ "ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟΙ" ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΔΕΧΘΗΣΑΝ ΩΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΗ!!

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ......







Ευχάριστη έκπληξη

Μια ευχάριστη έκπληξη με περίμενε πριν από λίγες ημέρες, στο Γυμνάσιο της Νέας Κίου όπου είχα κληθεί για μια διάλεξη – συνέντευξη.
Η πρόσκληση του διευθυντού του σχολείου και των άλλων εκπαιδευτικών, ήταν για μένα τιμητική και έσπευσα να την αποδεχθώ ευχαρίστως.
Μεγαλύτερη όμως ήταν η ευχαρίστησή μου, όταν κατά την ομιλία μου για την δημοσιογραφία στους μαθητές και τις μαθήτριες και από τις ερωτήσεις που μου έγιναν, διαπίστωσα το υψηλό επίπεδο των παιδιών, τόσο το μορφωτικό, όσο και γενικότερα, το πνευματικό και το πολιτιστικό.
Συναντήθηκα στο Γυμνάσιο της Νέας Κίου με παιδιά χαριτωμένα, αγόρια και κορίτσια, με ευγένεια, μόρφωση, καλλιέργεια.
Μίλησα με παιδιά γλυκύτατα που διέθεταν ωριμότητα σκέψης και απάντησα σε ερωτήσεις τους απόλυτα εύστοχες, οι οποίες μαρτυρούσαν το ενδιαφέρον τους για την ενημέρωση που παρέχεται από τον Τύπο και την ραδιοτηλεόραση, την ποιότητα της ενημέρωσης αυτής και τον σωστό τρόπο άσκησης του δημοσιογραφικού επαγγέλματος – λειτουργήματος.
Επαναλαμβάνω, ότι η συνάντηση αυτή στο Γυμνάσιο της Νέας Κίου μου προκάλεσε μεγάλη ευχαρίστηση και γι’ αυτό, όπως ήδη είπα στα παιδιά και τους καθηγητές τους, με χαρά θα δεχόμουν προσκλήσεις για μελλοντικές συναντήσεις.
Είναι πραγματική ευτυχία να συναντάσαι και να μιλάς με παιδιά – επαναλαμβάνω – χαριτωμένα και γλυκύτατα, με παιδιά επιπέδου, όπως αυτά του Γυμνασίου της Νέας Κίου.
Και θα ήταν παράλειψη αν δεν έκλεινα με λόγια επαινετικά για τους άξιους εκπαιδευτικούς που με ιδιαίτερους κόπους και μεγάλες φροντίδες διαπλάθουν το χαρακτήρα και γενικά, «δημιουργούν» παιδιά σαν αυτά, αλλά και για τους γονείς τους, τις οικογένειές τους, που ανατρέφουν τα βλαστάρια τους, τα ενδιαφερόμενα για τις εξελίξεις της κοινωνίας μας παιδιά τους, τα οποία, είναι βέβαιο θα αποτελέσουν, μάλλον αποτελούν ήδη, γερά θεμέλια για την πατρίδα μας.
Παιδιά σαν αυτά εγγυώνται την πρόοδο και την ανάπτυξη της Ελλάδας. Είναι η χρυσή μας νεολαία.