Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

H… συνέπεια των Αράβων


Δεν είναι η πρώτη φορά που οι άραβες, ανταμείβουν την φίλη τους Ελλάδα και τον φίλο τους ελληνικό λαό, με την ασυνέπεια τους, την αχαριστία τους, για όσα μέχρι σήμερα, έχουν κάνει υπερασπίζοντας τα δίκαιά τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά, που οι φίλοι μας άραβες, απαντούν στους έλληνες που στέκονται δίπλα τους και τους υποστηρίζουν χάνοντας άλλους φίλους ή δημιουργώντας εχθρούς, με ασυνέπεια, κοροϊδία, ξετσιπωσιά!

Οι εταιρείες του Κατάρ, απέσυραν προχθές το ενδιαφέρον τους για την επένδυση ηλεκτροπαραγωγής στον Αστακό, με γελοίες δικαιολογίες, προκαλώντας ζημιά στην ελληνική πολιτική για την ανάπτυξη και πλήγμα στην όλη προσπάθεια της.

Οι άραβες μας έχουν κοροϊδέψει και άλλες φορές, με ψευτιές και ασυνέπειες.

Θυμάμαι καλά τις προσπάθειες του μεγάλου Ανδρέα Παπανδρέου, για την κατάθεση μόνον, την κατάθεση αραβικών πετροδολαρίων, στις υγιείς και δυνατές, τότε και τώρα, ελληνικές τράπεζες.

Πολλές οι αραβικές υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις και στο τέλος μηδέν. Τζίφος!

Πρωταγωνιστής ο… αξέχαστος ήρωας Γιασέρ Αραφάτ, ο μεγάλος ηγέτης, του οποίου η νεαρή γυναίκα και η κόρη του, ακόμη «ροκανίζουν» τις εισφορές υπέρ των αγωνιζομένων παλαιστινίων σε σουίτες πολυτελών ακριβών ξενοδοχείων του Παρισιού!

Συμπέρασμα: οι άραβες κοροϊδεύουν, είναι ασυνεπείς… κελεμπιοφόροι καραγκιόζηδες.

Όχι λοιπόν άλλη κοροϊδία από τους άραβες.

Οι «γαλάζιοι σκελετοί»

Σχεδόν καθημερινά αποκαλύπτονται και νέα καταστροφικά «κατορθώματα» της ΝΔ κατά την εξαετία που, κακή τη μοίρα, κυβέρνησε τη χώρα.

«Γαλάζιοι σκελετοί»…φιλοτεχνημένα έργα από τους κ.κ. Κώστα Καραμανλή, Γιώργο Αλογοσκούφη, Παπαθανασίου και λοιπούς, βγαίνουν από τα ντουλάπια, τους «φοριαμούς» και τα συρτάρια του υπουργείου Οικονομικών, όπου οι οικονομικοί εγκέφαλοι της ΝΔ, οι «νεκροθάφτες» της προηγούμενης κυβέρνησης, είχαν θάψει βαθειά για να μην τους ανακαλύψουν οι «κουτόφραγκοι» και οι δικοί μας οι… «κουτοέλληνες»!

Ο καινούργιος «γαλάζιος σκελετός» είναι το…. μέγεθος του ελλείμματος που φθάνει το 16%, ανακάλυψη που πιθανότατα θα επιβάλει νέα μέτρα, νέο σφίξιμο των λουριών.

Και να ήταν η τελευταία ανακάλυψη, καλά θα ήταν .

Τα σκάνδαλα, οι λαμογιές, οι σπατάλες, τα χρυσώματα των ημετέρων που ήδη πήραν τον δρόμο που οδηγεί στην δικαιοσύνη, οι κουμπαριές, οι δουλειές με τους ιερομόναχους του Βατοπεδίου, οι δωρεές των φιλέτων της ελληνικής γης, αυτά και πολλά άλλα που είναι ατέλειωτα, αναρίθμητα και αν σε όλα αυτά προστεθούν η κλασική ανικανότητα των κυβερνητικών στελεχών της ΝΔ, ο ερασιτεχνισμός, η ασυνέπειά τους, ο «ζαμανφουτισμός» τους, έκαναν την κατάσταση χειρότερη, πολύ χειρότερη, τραγική.

Μια νέα «μαύρη τρύπα» λοιπόν 2,5 δις ευρώ, ανακάλυψαν οι «κουτόφραγκοι», οι οποίοι προφανώς έχουν ξυπνήσει.

Μια «μαύρη τρύπα» που θα κληθεί να καλύψει με νέες θυσίες ο ελληνικός λαός και ειδικότερα οι εργαζόμενοι μισθοσυντήρητοι, οι συνταξιούχοι, οι μεροκαματιάρηδες, οι φτωχοί…

Ο σωστός δρόμος που πρέπει να ακολουθήσει η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, είναι ένας και μοναδικός και ονομάζεται Εξεταστική – Ανακριτική Επιτροπή της Βουλής, η οποία βασικώς θα ασχοληθεί με τα ψέματα και τα πλαστά στοιχεία που συστηματικά και χωρίς αιδώ έδιναν στην Ε.Ε. για την οικονομία μας, οι προηγούμενοι κυβερνήτες μας.

Η Επιτροπή της Βουλής, μετά από υπεύθυνη και εμπεριστατωμένη έρευνα, θα προβεί και στον καταλογισμό των ευθυνών για τις ενέργειες των στελεχών της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή και θα αποφασίσει για την παραπομπή τους στην δικαιοσύνη.

Οι κύριοι αυτοί, εκτός από τα καίρια πλήγματα που προκάλεσαν στην εθνική μας οικονομία, εκτός από τα ψέματα που έλεγαν και τα πλαστά στοιχεία που έδιναν στην Ε.Ε, μας έκαναν ρεζίλι διεθνώς.

Έκαναν την Ελλάδα «ρόμπα».

Αυτός είναι ο μόνος ορθός δρόμος, για τον καταλογισμό των ευθυνών και τον κολασμό των υπευθύνων των δεινών που προκλήθηκαν στην χώρα, εξαιτίας των παραπλανητικών στοιχείων που δίνονταν στην Ε.Ε. και των κοροϊδιών σε βάρος των «κουτόφραγκων».