Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ


Είμαι δημοκρατικός από κοιλίας μητρός.
Είμαι κεντρώος-κεντροαριστερός και κατάγομαι από Βενιζελική οικογένεια με αγωνιστική ιστορία.
Όμως, τώρα, σήμερα πού οι εκλεγόμενοι από τον λαό πολιτικοί μας, αυτοί που μας κυβέρνησαν την τελευταία πεντηκονταετία και ιδιαίτερα τα μεταπολιτευτικά χρόνια, με ελάχιστες,δυστυχώς,εξαιρέσεις, με την ανικανότητα και την πλήρη αδιαφορία τους για τα προβλήματα της χώρας και του λαού, μας έφεραν εδώ που μας έφεραν, σε κατάσταση τραγική.
Η Ελλάδα έχει απόλυτη και άμεση ανάγκη μιας ισχυρής ηγετικής προσωπικότητας για να σωθεί.
Κάποιος, όχι δικτάτορας βέβαια, πρέπει να μας απαλλάξει από την τωρινή αφόρητη κατάσταση που δημιούργησαν οι άφρονες πολιτικοί, οι απαίσιοι καρεκλοκένταυροι και επίσης να σταματήσει τα απεχθή κοινοβουλευτικά αντισυνταγματικά πραξικοπήματα, την "κοινοβουλευτική δικτατορία" υπουργών, όπως αυτή του κ. Στουρνάρα που τολμά, κατά τρόπον πρωτοφανή και απαράδεκτο, τροπολογίες που η εθνική μας αντιπροσωπεία έχει απορρίψει πανηγυρικά, λίγες μέρες πριν, να ξαναφέρνει για ψήφιση σε άλλο νομοσχέδιο!
Αναφέρομαι στην τροπολογία για ένταξη στον περίφημο Ε.Ο.Π.Υ.Υ που έχει απλήρωτους γιατρούς και φαρμακοποιούς και λειτουργεί εντελώς ερασιτεχνικά, των υγιών αυτοδιαχειριζομένων ασφαλιστικών ταμείων που δεν επιβαρύνουν το κράτος ούτε με ένα ευρώ, που δεν παίρνουν δεκάρα τσακιστή από τον δημόσιο κορβανά.
Με λίγα λόγια,ο κ. Στουρνάρας, παρά την καταψήφιση της τροπολογίας του αυτής, την επαναφέρει για να αρπάξει τα αποθεματικά, όσα βέβαια απέμειναν μετά το ληστρικό "κούρεμα" των ομολόγων τους και γενικώς όλες τις κινητές και ακίνητες περιουσίες τους που έγιναν από τον ιδρώτα των ασφαλισμένων τους, πολλές δεκαετίες τώρα, για να τις ρίξει στο ξεπατωμένο βαρέλι του εκτρώματος που ονομάζεται Ε.Ο.ΠΠ.ΥΥ.
Αποτέλεσμα του πραξικοπήματος αυτού, θα είναι αναμφίβολα, οι ασφαλισμένοι των υγιών ταμείων να στερηθούν αυτά που στερούνται τώρα οι... τυχεροί που υπάγονται στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
Άλλο ένα κοινοβουλευτικό πραξικόπημα θα είναι η ψήφιση σε ένα μόνο άρθρο, του πακέτου μέτρων για την εκταμίευση του περίφημου ποσού, αν τελικά εκταμιευθεί, των 31,5 δις ευρώ.
Δηλαδή, οι βουλευτές θα ψηφίσουν με ένα ΝΑΙ η ένα ΟΧΙ, τις τύχες και το μέλλον του δύστυχου ελληνικού λαού που υποφέρει και της πατρίδας που κινδυνεύει άμεσα με πλήρη καταστροφή!!
ΜΠΡΆΒΟ κ. Σαμαρά...
ΜΠΡΑΒΟ κ. Βενιζέλο...
ΜΠΡΑΒΟ κ. ΚΟΥΒΕΛΗ...
ΜΠΡΑΒΟ κ. Στουρνάρα...
ΜΠΡΑΒΟ κ. Τσίπρα και Κ.Κ.Ε.(το ίδιο είσθε. O Τσίπρας κατάπιε το Κ.Κ.Ε.!) που επιδιώκετε τη δήθεν ισότητα σε βαθμό εξαθλίωσης όλων...