Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ...



Αυτός που πρώτος πρέπει να απελαθεί, να διωχθεί από την Ελλάδα, είναι ο κύριος που παριστάνει τον πρόεδρο των μεταναστών πακιστανών στην χώρα μας.

Όπως είναι γνωστό ο κύριος αυτός οργανώνει τους ομοεθνείς συμπατριώτες του και απειλεί την χώρα που τους κάνει την τιμή να τους φιλοξενεί, αδειούχους και μη.
Ο... κ
. πρόεδρος οργανώνει συλλαλητήρια, όπως το χθεσινό, κλείνει δρόμους, εμποδίζει την κυκλοφορία και πλήττει τους επαγγελματίες, τα καταστήματα, την οικονομία που διέρχονται μεγάλη κρίση

'Έφθασαν χθες οι πακιστανοί με την καθοδήγηση του προέδρου τους, μέχρι την ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για να… διαμαρτυρηθούν προφανώς για ρατσισμό των Ελλήνων, τους οποίους ωστόσο δολοφονούν ακόμη και για 20 ευρώ, ληστεύουν, κακοποιούν, τρομοκρατούν, βιάζουν κορίτσια τα κτήνη κλπ.
Διαμαρτύρεται επίσης ο... κ। πρόεδρος για δήθεν κακή μεταχείριση των ομοεθνών του , παράνομων λαθρομεταναστών από τα αστυνομικά όργανα της επιχείρησης «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ»…

Είναι απαράδεκτος και ανεκδιήγητος ο… «πρόεδρος» της πακιστανικής κοινότητας, ο οποίος, μας έκανε την χάρη, να μην κάψουν και να μην λεηλατήσουν οι κακοποιοί συμπατριώτες του, μερικές δεκάδες καταστήματα και επιχειρήσεις।

Ευτυχώς τέλος, που ο... φιλοπακιστανικός αντιρατσιστικός ΣΥ।ΡΙΖ.Α δεν διέταξε τους δικούς του να βγουν σε επικούρηση των λαθρομεταναστών που… βασανίζουμε, ληστεύουμε και δολοφονούμε!!

Ναι λοιπόν, υπάρχει στην Ελλάδα ρατσισμός που δυστυχώς όμως λειτουργεί σε βάρος των Ελλήνων πολιτών που είναι θύματα των καθαρμάτων που μας κουβαλήθηκαν!

Πάντως… ο κ. πρόεδρος πρέπει να απελαθεί και η οργάνωση του, αν βέβαια υφίσταται, να διαλυθεί πάραυτα.



Το θράσος αυτών των πακιστανών και των λοιπών ασιατών και άλλων που έχουν κατακλύσει τη φιλήσυχη Ελλάδα μας και αναπτύσσουν εγκληματική και γενικώς κακοποιό δραστηριότητα, είναι πρωτοφανές.

Κάνουν συλλαλητήρια και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας απαιτώντας... αβρή συμπεριφορά απ’ εμάς και παραπονιούνται για… βιαιότητες των αστυνομικών οργάνων κατά την διεξαγωγή της επιχείρησης «Ξένιος ζευς»!!
Μας ζητούν δηλαδή και τα ρέστα… μας σκοτώνουν, μας ληστεύουν, δολοφονούν και βιάζουν κορίτσια, τρώνε τα μεροκάματα μας, το ψωμί μας και ζητούν από τους Έλληνες, να τους παραδώσουμε την χώρα μας και από την αστυνομία να τους… προσφέρει άνθη!
Έξω όλοι λοιπόν.

Έξω τώρα αμέσως τα λυσσασμένα σκυλιά...

Έξω όλοι οι παράνομοι μετανάστες και αυστηρή αναθεώρηση των καταχρηστικών αδειών των δήθεν νομίμων...

Τέλος, αναθεώρηση του νόμου του αλήστου μνήμης ολετήρα Ραγκούση...



Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. παρεξηγήθηκε και εξοργίσθηκε που οι προστατευόμενοί του παράνομοι λαθρομετανάστες δολοφόνοι, βιαστές, ληστές, κακοποιοί και άλλα πολλά, χαρακτηρίσθηκαν στην Βουλή από ερωτώντα βουλευτή, σκουπίδια...


Ντροπή σας για ακόμη μια φορά τσιπραίοι και μαζώματα περιθωριακών λούμπεν στοιχείων που στρέφεσθε κατά των Ελλήνων φιλήσυχων και φιλόνομων πολιτών για να υποστηρίξετε τα ασιατικά εγκληματικά καθάρματα...