Σάββατο 4 Μαΐου 2013

ΟΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ, ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ... ΤΣΑΛΑΒΟΥΤΗΜΑ!


Τα φιλιά και οι "κόντρες" μεταξύ του πρώην και του νυν προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ ουδόλως ενδιαφέρουν τον ελληνικό λαό που τούς πληρώνει ακριβά (Ναι τους πληρώνει ακριβά), όπως άλλωστε πληρώνει όλους τους  εθνοπατέρες, από το υστέρημά του, από το ψωμί των παιδιών του!!
Τους πληρώνει για να τον κυβερνούν και, μέχρι τώρα, τον έχουν κυβερνήσει κατά τρόπον που αποφεύγω να αναφέρω, λόγω ευπρέπειας και σεβασμού στους θεσμούς.
Τα ψεύτικα, τα κάλπικα φιλιά σας και οι υποκριτικές "κόντρες" σας δεν μας ενδιαφέρουν κύριοι ΠΑ.ΣΟ.ΚΟΙ.  'Αλλα μας ενδιαφέρουν. Το χρήμα μας, ο ιδρώτας μας, το αίμα μας...
Αυτά μας ενδιαφέρουν αξιότιμοι κύριοι "γραμματεις και φαρισσαίοι υποκριτές" (Ουαί υμίν).
Λοιπόν:
Τα χρήματα που εισπράξατε και εισπράττετε από το δύσμοιρο αυτό κράτος, δηλαδή από εμάς, τον λαό, είτε υπό μορφήν κρατικής επιχορήγησης (κακώς-κάκιστα), είτε υπό μορφήν θαλασσοδανείων από τις τράπεζες (την Αγροτική την έχετε ήδη βουλιάξει), είναι δικά μας. Εμείς τα πληρώνουμε τώρα από τα δανεικά που μας πνίγουν, από τα χρέη μας στην Ε.Ε. το Δ.Ν.Τ. την Ε.Κ.Τ. και την "τρόϊκα", στις τράπεζες που ανακεφαλαιώνουμε με το αίμα μας.
Τα χρήματα των σπαταλών, των ατασθαλιών, των φεσιών είναι δικά μας κύριοι Παπανδρέου και Βενιζέλο και τα θέλουμε πίσω.
Δεν σας θεωρούμε βέβαια ενόχους, αλλά επιλήσμονες των καθηκόντων σας.
Αφήσατε τα τρωκτικά, τα γνωστά τρωκτικά, να τρώνε ανεξέλεγκτα και προκλητικά, αφήσατε τους υπαλλήλους σας απλήρωτους και πεινασμένους, αφήσατε τα γραφεία σας χωρίς να πληρώνετε τα ενοίκια και τώρα σας πετούν στο δρόμο!!
Έχετε τεράστιες ευθύνες κύριοι.
 Εμείς, ο λαός, θέλουμε τα λεφτά μας, όχι μονο από το δικό σας κόμμα, αλλά και από κάποια άλλα που εξ αιτίας... τσαλαβουτημάτων, συμβαίνουν τα ίδια και χειρότερα, αλλά ακόμη τα έχουν κρυμένα κάτω από το χαλί...
Τα λεφτά μας, τα λεφτά του λαού που δεινοπαθεί κύριοι εθνοπατέρες...
Καλή Ανάσταση.