Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Μετεκλογικά αποκαλυπτήρια


Οι προθέσεις, οι στόχοι, οι σκοποί του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σχετικά με το οικονομικό πρόβλημα και την… σωτηρία της χώρας, αποκαλύφθηκαν επίσημα, εκ νέου, μετεκλογικά αυτή τη φορά.

Ωμή, ωμότερη από κάθε προηγούμενη, ήταν η νέα αποκάλυψη που έγινε επίσημα με δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Είπε, ότι «η χρεοκοπία δεν είναι καταστροφή και αποτελεί όπλο των αδυνάτων και όχι μπαμπούλα»!

Τα ίδια επανέλαβαν οι άρτι επιστρέψαντες από τις διακοπές τους κ. Στρατούλης και Σκουρλέτης!

Δεν αφήνει λοιπόν ευκαιρία ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. που να μην ανανεώσει στη μνήμη μας, στη μνήμη του αγωνιζόμενου ελληνικού λαού, τα καταστροφικά του σχέδια για να τα… χωνέψουμε, να τα… εμπεδώσουμε, να τα… πάρουμε απόφαση.

Ο μέγας και πολύς νεαρός επίδοξος πρωθυπουργός μας, ο κ. Αλέξης Τσίπρας που τον πήρε από το πουθενά κακή τη μοίρα, ο κ Αλέκος Αλαβάνος και μας τον φύτευσε, μας τον φόρτωσε στην πλάτη, ποιών… τώρα τας διατριβάς του σε διάφορες περιοχές, εκτός Αθηνών, λόγω διακοπών, για να μην χάνει ευκαιρίες και χρόνο, ανέθεσε σε εκλεκτούς, επώνυμους και διακεκριμένους συνεργάτες του, όπως είναι ο κ. Λαφαζάνης, αλλά και ο κ. Στρατούλης (για να μην τον ξεχνάμε, να μην τον αδικούμε και παρεξηγηθεί) και ο κ. Σκουρλέτης, να λένε τα δικά τους απαράδεκτα και φαιδρά, όπου πάνε και όπου σταθούν!

Το κακό είναι, ότι ο σωτήρας της χώρας και αυριανός πρωθυπουργός (μάνα μου, μανούλα μου) όπως ο ίδιος και οι κολλητοί του πιστεύουν, λέει αυτά τα καταστροφικά που λέει, ενώ ο λαός αγωνίζεται για να βγει η πατρίδα από την κρίση και ο πρωθυπουργός ετοιμάζεται για το μεγάλο και αποφασιστικό ταξίδι στην Ευρώπη και τον κρίσιμο γύρο των συναντήσεων με ηγέτες της Ε.Ε. διαφόρων χωρών, του ΔΝΤ, της ΕΚΤ, την κ. Μέρκελ, τον κ. Ολάν και πολλούς άλλους με σκοπό να πετύχει καλύτερες συνθήκες που θα επιτρέψουν τη συντομότερη ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

Και ενώ όλοι μαζί παλεύουμε, δίνουμε τη μάχη της σωτηρίας, ο Λαφαζάνης και οι λοιποί μας μιλούν για χρεοκοπία, η οποία κατά τη γνώμη τους και του αρχηγού του κόμματός τους, δεν είναι καταστροφή!

Είναι, ίσως, ευλογία…

Αυτοί αγαπητοί συμπατριώτες φιλοδοξούν να μας κυβερνήσουν αύριο. Αυτοί…

Αξιολογείστε τους…