Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΟΙ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ





Στην άρνηση, στην αμφισβήτηση, στη διαστροφή ολοφάνερων γεγονότων και επιτευγμάτων επιδίδονται με μανία, συστηματικά και κατ’ επάγγελμα, ορισμένοι παράγοντες πολιτικοί, παραδημοσιογραφικοί και άλλοι, τον τελευταίο καιρό.
Εκτός των αμφισβητήσεων, των διαστροφών, και των συκοφαντικών και αποπροσανατολιστικών εν γένει ισχυρισμών τους, στρέφονται και κατά των μέχρι τώρα επιτυχιών του ελληνικού λαού, ο οποίος υποβάλλεται σε θυσίες κατά τα τελευταία περίπου 4 χρόνια. Και τις επιτυχίες αυτές, αυτοί οι άφρονες, εμφανίζουν ψευδείς και πλασματικές.
Δεν αρκούνται όμως στην τακτική αυτή οι ψευδολόγοι πολιτικάντηδες και προχωρούν αφ ενός μεν στον χλευασμό και στην ειρωνεία προσώπων που αναλαμβάνουν δύσκολα κυβερνητικά πόστα και αφ ετέρου στην υπονόμευση της δυσχερούς και επίπονης προσπάθειας προσέλκυσης επενδύσεων που θα τονώσουν την οικονομία και θα συμβάλουν στην πάταξη της ύφεσης και της ανεργίας, η οποία αποτελεί μάστιγα και κατάρα, ιδιαίτερα των νέων.
Εθελοτυφλούν συστηματικά με εντολές προφανώς των απερίσκεπτων και αφρόνων πολιτικών παρατάξεων στις οποίες ανήκουν και τις οποίες υπηρετούν και φθάνουν στο σημείο να υποστηρίζουν, ότι οι επενδύσεις της COSCO στον Πειραιά, είναι μια απάτη που δεν αφήνει κανένα κέρδος στην οικονομία της χώρας, ένα ψέμα που δεν δημιουργεί θέσεις εργασίας με αμοιβές ικανοποιητικές στην περίοδο που διανύουμε και λειτουργεί μόνο προς όφελος των κινέζων κεφαλαιοκρατών!
Και βέβαια, η πραγματικότητα είναι, ότι η εμπορευματική κίνηση του λιμανιού του Πειραιά πολλαπλασιάσθηκε και συνεχώς αυξάνεται και σύντομα το πρώτο λιμάνι της πατρίδας μας, θα γίνει ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης, ίσως το μεγαλύτερο.
Οι κινέζοι ετοιμάζουν νέες μεγάλες επενδύσεις για τον σκοπό αυτόν, ζητούν να τους παραχωρηθούν και άλλοι προβλήτες και ενδιαφέρονται επίσης και για άλλα ελληνικά λιμάνια!
Ο Πειραιάς γίνεται πλέον εμπορευματικός κόμβος διαμετακομιστικού εμπορίου σε μια πολύ μεγάλη περιοχή.
Παράλληλα εκδηλώνεται ενδιαφέρον για τους σιδηροδρόμους που θεωρούνται απαραίτητοι για την προώθηση των εμπορευμάτων και ήδη το λιμάνι συνδέθηκε από τον Ο.Σ.Ε με το Θριάσιο πεδίο και προχωρούν νέα έργα.
Όλα αυτά λοιδορούνται από τους επαγγελματίες αμφισβητίες, όπως άλλωστε λοιδορείται και υποτιμάται και η αποφασισθείσα και επίσημα ανακοινωθείσα κατασκευή του αγωγού TAP του αζέρικου φυσικού αερίου, ο οποίος, όπως είναι γνωστό, θα περνάει από τη βόρεια Ελλάδα, θα απαιτήσει μεγάλη επένδυση και θα προσφέρει πολλές θέσεις εργασίας.
Το ίδιο ισχύει και για την επένδυση των αζέρων στη ΔΕΣΦΑ.
Αναμφισβήτητο γεγονός είναι ότι οι ζωογόνες επενδύσεις που αποτελούν αιμοδοσία για την ελληνική οικονομία και όχι «ξεπούλημα», όπως υποκριτικά και αντεθνικά διατείνονται οι πολιτικάντηδες και τα όργανά τους για να κερδίσουν μερικά ψηφαλάκια, άρχισαν σιγά – σιγά και αυξάνονται.
Άρχισε να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και για διάφορους άλλους τομείς, πράγμα που σημαίνει ότι μαζί με την ανακεφαλαίωση των τραπεζών που ήδη φθάνει στο τέλος της,
η οικονομία της χώρας θα πάρει ανάσες, η ύφεση θα αρχίσει να υποχωρεί, η ανεργία θα τιθασεύεται και όλα θα πηγαίνουν καλύτερα.
Ας αφήσουν λοιπόν οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι καλοθελητές,
τις μεμψιμοιρίες και τα υποβολιμαία σχόλιά τους, αν πράγματι επιθυμούν, όπως ισχυρίζονται, το καλό της Ελλάδας και του λαού μας.