Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΟΙ ΖΗΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ...






 1. Εκτός από τις μεγάλες ταλαιπωρίες που προκάλεσαν οι <συνδικαλιστές> των συγκοινωνιακών μέσων στο επιβατικό κοινό, εκτός από την οικονομική ζημιά στους εργαζόμενους που έχασαν τα μεροκάματά τους ή πλήρωναν ταξί για να πάνε στις δουλειές τους, εκτός από τα πλήγματα σε εμπόρους και επαγγελματίες που σε περίοδο εκπτώσεων οι έστω και λίγοι πελάτες τους ακινητοποιήθηκαν, προκάλεσαν και μεγάλη απώλεια εσόδων στις εταιρείες των μέσων μαζικής μεταφοράς, δηλαδή στους εργοδότες τους που είμαστε όλοι εμείς, ο ελληνικός λαός.
Τεράστια είναι τα ποσά πού χάθηκαν από τις αδιέξοδες απεργίες, τις οποίες οι άφρονες κηρύσσουν υποκινούμενοι από τους γνωστούς πολιτικούς χώρους, των οποίων είναι όργανα πειθήνια.
Υπολογίζονται πάνω από 10 εκ. ευρώ οι απώλειες των εσόδων αυτών την στιγμή μάλιστα που είχε αρχίσει να εφαρμόζεται ένα σχέδιο πάταξης της εισιτηριοδιαφυγής, με άλλα λόγια των τζαμπατζήδων, ώστε να επιτευχθεί αύξηση των εσόδων που θα επέτρεπε την συγκράτηση της τιμής των εισιτηρίων στο σημερινό επίπεδο. Παράλληλα, είχε αρχίσει με επιτυχία η χρήση από το επιβατικό κοινό καρτών με εκπτώσεις που περιορίζουν το κόστος των ναύλων.
Όλα αυτά, δυστυχώς, τινάχθηκαν στον αέρα από τις άστοχες απεργιακές κινητοποιήσεις, τις οποίες, σημειωτέον, επιχειρούν να συνεχίσουν τα ελάχιστα εναπομείναντα υπολείμματα των εργατοπατέρων που εξακολουθούν να εκτελούν τις εντολές των πολιτικών αφεντικών τους.
Μαζί τους, σε ρόλο πρωταγωνιστικό και ο... συμπαθέστατος κ. Αντώνης Σταματόπουλος, ο μέγας συνδικαλιστής - πρόεδρος των εργαζομένων του ΜΕΤΡΟ, υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές, στην Β' Αθήνας με την <ΑΝΤΑΡΣΥΑ> που μέχρι προχθές βροντοφώναζε: <θα περάσουν πάνω από τα πτώματά μας, θα μας πάρουν νεκρούς> και τώρα συνεχίζει... <δεν πηγαίνω στη δουλειά, ας με απολύσουν...>.
Βέβαια, κανείς δεν του δίνει σημασία... Κανείς δεν ασχολείται μαζί του... Κανείς δεν πρόκειται να τον απολύσει... Απλώς αυτοαπομονώθηκε και τώρα βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση... Αυτή είναι η τιμωρία του...

2. ΟΙ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ

Τι ακριβώς συμβαίνει με τις οικονομικές ατασθαλίες στο Σωματείο Τεχνικών της ΔΕΗ;
Τι συμβαίνει με τις αποδείξεις σούπερ μάρκετ, χασάπικων κομμωτηρίων κ.τ.λ.;
Περιμένουμε τα αποτελέσματα της δικαστικής έρευνας. Το θέμα είναι ενδιαφέρον, όπως άκρως ενδιαφέρον είναι και το θέμα της χρηματοδότησης των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ, από την ΔΕΗ, από τα δικά μας δηλαδή χρήματα, από τον ιδρώτα μας, για ταξίδια, γεύματα κ.α.
Χρηματοδοτήσεις από την ΔΕΗ στους συνδικαλιστές (τι παράξενο και για ποιόν λόγο;), όταν μάλιστα γίνονται αυξήσεις του ρεύματος που κόβεται όταν κάποιος φτωχός και άνεργος δεν μπορεί να πληρώσει τον λογαριασμό του!





3. Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Μια και ο λόγος για ΔΕΗ, θα ήταν παράλειψη αν δεν... εκφράζαμε τα συγχαρητήριά μας στον γνωστό στο πανελλήνιο για τις απειλές για <μπλακ άουτ>, αρχισυνδικαλιστή κ. Φωτόπουλο για την απόφασή του να κηρύξει 24ωρη απεργία την Πέμπτη σε αλληλεγγύη στους... επιταγμένους του ΜΕΤΡΟ και λοιπούς!

Για τους μη γνωρίζοντας τα πράγματα, η αλήθεια είναι πώς ο κ. Φωτόπουλος κήρυξε την απεργία για να αυτοδιαφημιστεί, εν όψει του συνεδρίου της Γ.Σ.Ε.Ε που θα γίνει στην Αλεξανδρούπολη, κατά το οποίο θα διεκδικήσει την προεδρία του ανωτάτου συνδικαλιστικού οργάνου των εργατοϋπαλλήλων.
Αυτή είναι η αλήθεια...
Θεέ μου, τι άλλο μας περιμένει...