Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Το «άλλοθι», ο γύψος και η «προβοκάτσια»

Για ακόμη μια φορά δεν μας τα είπε καλά και η Αλέκα Παπαρήγα, μετά τα τραγικά γεγονότα της Τετάρτης, κατά τα οποία έχασαν τη ζωή τους, από τις «μολότωφ» των κουκουλοφόρων δολοφόνων, τρεις υπάλληλοι της τράπεζας «Marfin». Η κ. Παπαρήγα εμφαντικά εξέφρασε την θέση του ΚΚΕ να μην επιτρέψει στην κυβέρνηση «να χρησιμοποιήσει τον θάνατο (την δολοφονία) των τριών υπαλλήλων της «Marfin Bank» (η μία έγκυος ) ως άλλοθι και να βάλει τον λαό στον γύψο»!
Ποιο είναι το «άλλοθι» και ποιος ο «γύψος» που σκοπεύουν να μας βάλουν ο Γιώργος Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, δεν μας εξήγησε η πρόεδρος του ΚΚΕ, η οποία όμως δεν παρέλειψε να εγκρίνει και να… επαυξήσει την πρωτοφανή και απαράδεκτη δήλωση του «συντρόφου» Μαΐλη για το σύνταγμα της χώρας που το κόμμα της δεν ψήφισε, αρνείται να το εφαρμόσει και αγωνίζεται να το ανατρέψει, ακόμη και το πεζοδρόμιο, κατά το δοκούν, σύμφωνα με τα δικά του πολιτικά συμφέροντα.
Αυτή είναι η δημοκρατία της κ. Παπαρήγα και της ηγεσίας του ΚΚΕ. Μια μικρή μειοψηφία 7-8 % να επιβάλει τη θέλησή της στην συντριπτική πλειοψηφία του 92%.
Συνεχίζοντας όμως η κ. Παπαρήγα μίλησε για «προβοκάτσια» κάποιων ακροδεξιών, υπαινισσόμενη τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ κ. Καρατζαφέρη, άποψη την οποία υιοθέτησε και ο πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Τσίπρας, ούτε όμως η μία, ούτε ο άλλος είπαν λέξη για το «μπλοκ» των «κουκουλοφόρων» που σκότωσε και ρήμαξε.
Και αυτοί άραγε ήταν «προβοκάτορες» ακροδεξιοί κ. Παπαρήγα και κ. Τσίπρα;
Το «μπλογκ» των κουκουλοφόρων ήταν γεγονός και το ερώτημα είναι γιατί τα «μπλογκς» του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ δεν το διέλυσαν και δεν το τσάκισαν;
Το ΚΚΕ έφθασε να υποστηρίζει ότι οι «προβοκάτορες» σκότωσαν τους τρεις υπαλλήλους της “Marfin”. Η μία νεκρή υπάλληλος ήταν έγκυος, άρα 4 οι νεκροί.
Οι «προβοκάτορες» λοιπόν, κατά την κ. Παπαρήγα και τον κ. Τσίπρα σκότωσαν, έκαψαν και ρήμαξαν, για να δυσφημίσουν τους αγώνες των εργαζομένων και να εξυπηρετήσουν την κυβέρνηση και το ΔΝΤ!
Διερωτώμαι αν υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που να παίρνει στα σοβαρά τέτοιες γελοιότητες.
Έχουμε όμως και την απόπειρα κατάληψης της Βουλής. Έχουμε και το «ντου» στο κοινοβούλιο που συνεδρίαζε, την απόπειρα εισβολής στο χώρο της Δημοκρατίας, όπου οι εκπρόσωποι του λαού, του έθνους, παίρνουν αποφάσεις, νομοθετούν.
«Προβοκάτσια» των φασιστοειδών λέει η κ. Αλέκα Παπαρήγα και από κοντά και ο κ. Τσίπρας που διαισθάνεται τον… επερχόμενο πλήρη καταποντισμό, ρίχνει όλο το ανύπαρκτο βάρος του υπέρ του Παπαρήγειου ισχυρισμού.
Προβοκάτορες λοιπόν άρπαξαν τα «σύνεργα» του ΠΑΜΕ (τους είχαμε για διαφορετικούς τους ανθρώπους του ΠΑΜΕ και όχι απ’ αυτούς που αφήνουν τα «όπλα» τους στα χέρια προβοκατόρων!) και έκαναν το ανεπιτυχές «ντου» στη Βουλή για να αποκρουσθούν τελικά από την διμοιρία της φρουράς.
Προβοκάτορες… ηρωικοί, παλικάρια που «αφόπλισαν» τους αγωνιστές του ΠΑΜΕ και όρμισαν κατά του κοινοβουλίου!
Αυτή είναι η άποψη της κ. Παπαρήγα, η οποία προχωρεί ακόμη περισσότερο, ταυτοποιώντας τους προβοκάτορες!
Ήταν «Χρυσαυγίτες» μας πληροφόρησε η πρόεδρος του ΚΚΕ! Όχι βέβαια ότι είναι δυνατόν να πάρει οποιοσδήποτε σοβαρός άνθρωπος το μέρος μιας «χούφτας» ανόητων νεαρών της «Χρυσής Αυγής» και να τους υποστηρίζει, αλλά ας μην πασχίζουμε να «προικίσουμε» και την «Χρυσή Αυγή» με οντότητα!
Ας γίνουμε λίγο σοβαροί κυρία Παπαρήγα και ας μην δίνουμε μεγάλες δυνάμεις στους «Χρυσαυγίτες» και μάλιστα επίσημα, σε ομιλίες μας, στη Βουλή.
Μην ψάχνετε και ψάχνουμε για προβοκάτορες.
Οι δολοφόνοι – εμπρηστές, οι ταραχοποιοί, οι πλιατσικολόγοι, οι λεηλάτες, οι καταστροφείς, οι δολιοφθορείς του τουρισμού και της οικονομίας μας, οι παρ’ ολίγον εισβολείς στη Βουλή με το προσχεδιασμένο «ντου», είναι γνωστοί και σε σας και σ’ εμάς.
Τους ξέρετε και τους ξέρουμε καλά, πολύ καλά, όπως πολύ καλά γνωρίζουμε όλοι την προέλευσή τους, τις ρίζες τους, τους προσανατολισμούς τους και τις επιδιώξεις τους.
Εκείνο που πρέπει να κάνουμε, που επιβάλλεται να κάνουμε αν πράγματι αγαπάμε την πατρίδα, είναι να τους καταδικάσουμε απροκάλυπτα, να τους απομονώσουμε και να συνδράμουμε τις αρχές που αγωνίζονται για το οριστικό και πλήρες τσάκισμά τους.
Αυτά κ. Παπαρήγα.
Αυτά κ. Τσίπρα.
Εμπεδώστε τα…