Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΘΝΗΣΙΓΕΝΗΣ Η "ΑΡΙΑΔΝΗ"



Φορομπηχτικό και μόνον φορομπηχτικό και, επί πλέον, θνησιγενές αποδεικνύεται καθημερινά, από τις δημόσιες συζητήσεις, το θέμα της υποχρεωτικής σύνδεσης των ληξιαρχικών πράξεων και τινων άλλων ενδοοικογενειακών "δραστηριοτήτων" με τους συμβολαιογράφους, βεβαίως επ' αμοιβή...
Φορομπηχτικό και ταλαιπωριακό ταυτόχρονα!
Ο υπουργός Εργασίας κ. Βρούτσης, προσπαθεί να μας πείσει ,ότι η νέα αυτή... μεταρρυθμιστική επιχείρηση γίνεται για να αποκλεισθούν στο μέλλον, οι "συντάξεις και τα πάσης φύσεως επιδόματα μαϊμού".
Με άλλα λόγια, υποχρεώνονται οι πολίτες να πληρώνουν και να ταλαιπωρούνται για να κλεισθεί ο δρόμος στους απατεώνες που εισπράττουν παράνομα συντάξεις και επιδόματα, αντί την δουλειά αυτή να την κάνουν οι παντελώς ανίκανες κρατικές υπηρεσίες που κάθε λίγο και λιγάκι οι υπάλληλοι τους κατεβαίνουν σε απεργίες!
Αν βέβαια δεν είχε προηγηθεί ο "δολοφονικός" για την τοπική αυτοδιοίκηση "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" του αλήστου μνήμης κ. Γιάννη Ραγκούση, θα μπορούσαμε να πούμε ότι η όλη διαδικασία θα ήταν δυνατόν να διεκπεραιώνεται μέσω του ηλεκτρονικού δικτύου των δήμων και των κοινοτήτων, αλλά στην... "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΗ" μας εποχή, που... δήμοι και κοινότητες;
Ουσιαστικά, κυρίως στην επαρχία δεν υπάρχουν, διότι οι έδρες των περισσότερων απέχουν δεκάδες χιλιόμετρα από τις... επαρχίες χωριά τους.
Τα ΚΕΠ θα ήταν μια καλή λύση, αλλά,δυστυχώς, είναι λίγα και δεν επαρκούν για την κάλυψη ολόκληρης της επικράτειας.
Όπως και να έχει όμως το πράμα, ο κ. Βρούτσης και οι συνεργάτες του, πρέπει να βρουν άλλο τρόπο  για να αποκλεισθούν οι "μαϊμούδες".Ένα τρόπο που να μην απαιτεί... συμβολαιογραφικές λύσεις, έξοδα και ταλαιπωρίες.
Η "ΑΡΙΑΔΝΗ"  σας κ. Βρούτση θα αποτύχει οπωσδήποτε και εσείς προσωπικά θα περάσετε στην λίστα των... φορομπηχτών που τηρεί ο ελληνικός λαός, ο οποίος υποφέρει και στερείται ακόμη και τα απαραίτητα.
Η "ΑΡΙΑΔΝΗ" σας, επαναλαμβάνω, θα αποτύχει παταγωδώς και γι αυτό πρέπει το ταχύτερον να βρείτε άλλον τρόπο για τις "μαϊμούδες", πρακτικό, ανέξοδο για τους πολίτες και εφαρμόσιμο.
Τότε, εμείς θα σας χειροκροτήσουμε...