Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

H ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Ο πιο ευαίσθητος, ο πιο φιλάνθρωπος, ο πιο αλτρουιστής, ο πιο αλληλέγγυος λαός του κόσμου, είναι ο ελληνικός.

Οι ελληνίδες και οι έλληνες με προθυμία και αυταπάρνηση στερούνται ακόμη και βασικών αναγκών για να βοηθήσουν, να στηρίξουν οικογένειες που έχουν φθάσει στα όρια της απόλυτης φτώχειας, στα όρια της πείνας θα έλεγα.

Αγρότες, συνεταιρισμοί, παραγωγοί, αγωνιστές της υπαίθρου, της γης, προσφέρουν απλόχερα, αφιλοκερδώς, χωρίς δεκάρα, δωρεάν, τσάμπα, τα εκλεκτά προιόντα που παράγουν με θυσίες και ιδρώτα, στις οικογένειες που υποφέρουν, λόγω ανεργίας, λόγω απολύσεων, λόγω της κατάστασης ύφεσης και της μεγάλης οικονομικής κρίσης που περνάμε.

Εκατοντάδες τόνοι προϊόντων αρίστης ποιότητος της ελληνικής γης, σε επιμελημένη συσκευασία, προσφέρονται στους έχοντες ανάγκη.

Ο λαός, από το υστέρημά του, βοηθά τον ίδιο τον λαό.

Αυτά μόνον στην Ελλάδα από τους έλληνες και τις ελληνίδες μπορούν να γίνουν και γίνονται!

'Όμως η γαλαντομία του λαού μας δεν σταματά εδώ.

Είχαν προηγηθεί οι διανομές εκατοντάδων τόνων πατάτας, ρυζιού, λαδιού και άλλων προιόντων σε πολλές περιπτώσεις δωρεάν και σε λίγες άλλες σε τιμές πάρα πολύ χαμηλές, κάτω του κόστους.

Αξιοσημείωτο είναι ότι εκτός των άλλων ευεργετημάτων των προσφορών που προαναφέρονται, ήταν και είναι η συμπίεση των τρεχουσών τιμών στην αγορά, η μείωση των τιμών των διαφόρων αγαθών, δηλαδή η φθήνεια!

Είναι βέβαια και οι απλοί πολίτες οι οποίοι στερούνται και στερούν ακόμη και τις οικογένειες τους για να ψωνίσουν και να γεμίσουν τις σακούλες των συνανθρώπων μας που έχουν απόλυτη ανάγκη.

Παντού, σε όλα τα καταστήματα υπάρχουν και κιβώτια συγκέντρωσης τροφίμων που προσφέρουν οι πελάτες και τα καταστήματα.

Πολύ μεγάλη είναι και η προσφορά της εκκλησίας και μεγάλες ανάγκες  καλύπτουν τα αρίστης ποιότητας και άφθονης ποσότητας συσσίτια.

Επίσης, έχει τεθεί σε εφαρμογή και η διανομή τροφίμων στα σπίτια των ανήμπορων, ενώ υπάρχουν και προσφορές σε χρήμα, όπως με πληροφορούν.

Κλείνοντας,θα ήθελα να επαναλάβω ότι όλα αυτά γίνονται στην Ελλάδα από τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, τον ευλογημένο από τον θεό λαό μας.

 
 
Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
-------------------------
Ο γνωστός και μη εξαιρετέος κ. Φωτόπουλος πάλι μας κουνάει το δάκτυλο και μας απειλεί ότι θα μας κόψει το ρεύμα από την Δ.Ε.Η. που προφανώς θεωρεί ιδιοκτησία του.

Εγώ θα έλεγα να του δώσουν μερικά εκατομμύρια ευρώ ακόμη για να κάνει με την συνδικαλιστική του παρέα μερικές νέες... εξορμήσεις στα Παρίσια και στα Λονδίνα, αλλά πάντοτε σε ακριβα ξενοδοχεία και πανάκριβες σουίτες που εμείς πληρώνουμε!


 
Ο κ.ΤΣΙΠΡΑΣ.
--------------------
Απόλυτα πιστεύω κι εγώ πως τώρα που  ο κ.Τσίπρας έχει ανώτατο θεσμικό αξίωμα, είναι αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης, θα... συμμαζέψει τους διάφορους εκπροσώπους των συνιστωσών - μαζεμάτων που μας έχουν φλομώσει με τις τις αηδίες τους... 


 
Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ.
-------------------------------------------------
Ο κ. Σίμος  Κεδίκογλου, είναι κατά την γνώμη μου ο καλύτερος από κάθε πλευρά κυβερνητικός εκπρόσωπος των τελευταίων δεκαετιών, ο πιο ευφυής και πιο σαφής.

Ερωτηθείς για τους λόγους της παραίτησης του υφυπουργού Εργασίας κ.Νικολόπουλου, απάντησε: "χρήζει ιατρικής εξέτασης..."

 

 ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ.
--------------------
Από ένοπλες ληστείες και φονικά... πάμε καλά, προοδεύουμε...
 
Τώρα έχουμε και στα νησιά... Τήνο... Ρόδο... Λέρο...

Ο κ. Σαμαράς έχει υποσχεθεί την αφαίρεση των κουκούλων και την πάταξη της εγκληματικότητας  που κατά μέγα μέρος οφείλεται στους παράνομους αλλοδαπούς λαθρομετανάστες που μας κουβαλήθηκαν εδώ.

 

ΑΝΑΚΑΜΠΤΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΜΑΣ



Ήταν αρκετή η σταθεροποίηση της πολιτικής κατάστασης της χώρας με την νέα κυβέρνηση για να εμφανισθούν τα πρώτα σημάδια της ραγδαίας ανάκαμψης του τουρισμού μας.

Επαγγελματίες κυρίως της εστίασης άρχισαν να κινούνται ικανοποιητικά, αλλά βέβαια  ζητούν την μείωση του Φ.Π.Α που ο κ. Σαμαράς τους είχε υποσχεθεί προεκλογικώς.

Τι περιμένει λοιπόν; Να πέράσει το καλοκαίρι και η τουριστική περίοδος;

Οι ξένοι τουρίστες μας ενθουσιασμένοι από την μοναδική ελληνική φιλοξενία και τις προσφορές μας, διακηρύσσουν πως είμαστε η πιο όμορφη και πιο ασφαλής και άνετη χώρα του κόσμου.

Και αυτά μόνον από την πολιτική σταθερότητα της τρικομματικής κυβέρνησης Σαμαρά.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε να μην επαναλάβουν την προσφιλή τακτική τους οι ανεγκέφαλοι συνδικαλιστές και δήθεν συνδικαλιστές με τις αδιέξοδες απεργίες, τα κλεισίματα των δρόμων, τα έκτροπα και άλλα πολλά  που θα μας φέρουν στην προτέρα κατάσταση και ακόμη χειρότερα.