Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ανελέητοι οι συνδικαλιστές…


Eίναι ανελέητoι οι συνδικαλιστές…
Δεν λυπούνται τους εργαζόμενους που υποτίθεται πως εκπροσωπούν και, αντί να δουλεύουν και να αγωνίζονται γι’ αυτούς, τους δίνουν τη… χαριστική βολή!
Το «μνημόνιο» και ο επώδυνος δανεισμός είναι μονόδρομος αν η χώρα και ο ελληνικός λαός που κάνει συνεχώς θυσίες, θέλουν να σωθούν από τη χρεοκοπία, την πτώχευση, την διάλυση, την ανυποληψία και την πλήρη εξαθλίωση.
Αν θέλουν να μην επανέλθουμε στην περίοδο της κτηνώδους γερμανικής κατοχής.
Είναι η μόνη μας προοπτική.
Άλλος δρόμος που να οδηγεί στην ανάκαμψη και σε καλύτερες ημέρες, δεν υπάρχει.
Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι μεροκαματιάρηδες, οι οικονομικά ασθενείς, οι μεσαίες τάξεις υποφέρουν από τα σκληρά μέτρα λιτότητας που επιβάλλονται, από τις περικοπές των εισοδημάτων τους, από τους φόρους και τα «χαράτσια».
Δεν φθάνουν όμως μόνον αυτά.
Έρχονται και οι συνδικαλιστές να περικόψουν και άλλο αυτά που αφήνουν το «μνημόνιο» και η κυβέρνηση που το εφαρμόζει.
Απεργίες αδιέξοδες…
Μέσα σε μια εβδομάδα τρεις ημέρες απεργιών!!
Τρία ακόμη μεροκάματα χαμένα! Αλίμονό μας!
Επιπλέον συλλαλητήρια που νεκρώνουν τις αγορές, κλείνουν τους δρόμους και δίνουν ευκαιρίες σε κάποια στοιχεία, να σπάνε, να ρημάζουν, ακόμη και να προκαλούν θανάτους, γιατί κι αυτό έγινε, όταν έκαψαν ζωντανούς τους υπαλλήλους της Marfin bank.
Την περασμένη Κυριακή οι κακοποιοί έκαψαν το κέντρο της Αθήνας. Κατέστρεψαν περιουσίες και ιστορικά κτίρια, πραγματικά καλλιτεχνήματα, αριστουργήματα, ρήμαξαν τους εμπόρους και τους επαγγελματίες! Λεηλάτησαν μαγαζιά κι επιχειρήσεις!
Έχουμε λοιπόν και μια άλλη επίθεση κατά των εισοδημάτων μας που ήδη καταρρέουν. Την επίθεση των συνδικαλιστών και των «συνδικαλιστών» που για τους δικούς τους λόγους κάνουν απεργίες με αποτέλεσμα να χάνονται πολύτιμα μεροκάματα ζωής, να προκαλούνται έκτροπα, να καταστρέφονται δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες και άλλα χειρότερα…
Αιδώς και λίγο μυαλό συνδικαλιστές πάσης φύσεως και πάσης αποχρώσεως…
Αιδώς.

ΔΙΑΦΟΡΑ

- Ο περήφημος, ο ξακουστός, ο περίλαμπρος «δήμιός» μας, ο κ. Τόμσεν, μιλάει με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Βενιζέλο, με τα χέρια στις τσέπες του παντελονιού…
Εκτός των άλλων είναι αγενής και ανάγωγος…

- Ο Γιώργος Καρατζαφέρης για να κλείσει τα στόματα των αχρείων που πιπιλίζουν την καραμέλα της χρεοκοπίας και της επιστροφής στη δραχμή, κατέθεσε στο λογαριασμό του σε τράπεζα, χρηματικό ποσόν. ΜΠΡΑΒΟ κ. Καρατζαφέρη.
- Καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου, δήλωσε σε πρωινή εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού : «στην ίδια βάρκα είναι όλη η Ευρώπη…». Πρόκειται για μια μεγάλη αλήθεια…

- Τι θα γίνει με τα ομόλογα των ασφαλιστικών ταμείων; Θα «κουρευτούν» και θα χαθούν τα αποθεματικά των ασφαλισμένων; Τα ταμεία είχαν καταθέσει χρήματα στην Τράπεζα της Ελλάδας και εκείνη τα… επένδυσε σε ομόλογα που μια λένε πως δεν θα «κουρευτούν», μια το αντίθετο, ενώ οι αρμόδιοι των ταμείων τηρούν σιγήν ιχθύος! Επίσης, τι θα γίνει με τα ομόλογα, στα οποία επενδύθηκαν μικροκαταθετικές αποταμιεύσεις; Θα τα φάει κι αυτά η… μαρμάγκα; Άδικο, πολύ άδικο, εγκληματικό θα είναι.

- Πολλοί χαρακτηρίζουν τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας κ। Σόιμπλε ως νέο Χίτλερ όσον αφορά τις διαθέσεις του κατά της Ελλάδας. Έχουν δίκιο. Ο κ. Σόιμπλε «δηλητηριάζει» συστηματικά την πατρίδα μας!