Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Μας σκοτώνουν όχι μόνον στους δρόμους, αλλά και μέσα στα ίδια μας τα σπίτια οι... προστατευόμενοι αυτών που παριστάνουν τους αντιρατσιστές, οι παράνομοι εγκληματίες λαθρομετανάστες.
Είναι αυτοί οι λευκοί και έγχρωμοι κακοποιοί, τρόφιμοι των φυλακών των χωρών τους που μας κουβαλήθηκαν ή μας τους κουβάλησαν εδώ, στην φιλόξενη Ελλάδα μας οι πάντα πρόθυμοι... προστάτες τους, οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι, τους οποίους όλοι γνωρίζουμε και μάλιστα πολύ καλά.
Ενδιαφέροντα στοιχεία για την εγκληματικότητα έδωσε με την αγόρευσή του στη  βουλή, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Νίκος Δένδιας.
Είπε μεταξύ άλλων, ότι το 53 % των εγκλημάτων διαπράττονται από αλλοδαπούς κακοποιούς, το 12-13 % από ημεδαπούς και τα υπόλοιπα άτομα ακαθορίστου εθνικότητας και ταυτότητας. Προχθές σκότωσαν, μέσα στο σπίτι της άλλη μια 69χρονη γυναίκα για να την ληστεύσουν.
Να τους χαιρόμαστε λοιπόν τους φιλοξενούμενους μας, κυρίως να τους χαίρονται οι προστάτες τους δήθεν αντιρατσιστές που τους υποστηρίζουν, τους μετακινούν καραβιές ολόκληρες από την Κρήτη για να τους εγκαταστήσουν με τις... ευλογίες του πρύτανη στην νεοεπισκευασθείσα Νομική Σχολή στην Αθήνα, την οποία ρήμαξαν και εν συνεχεία στην ΒΙΛΛΑ ΥΠΑΤΙΑ, κόσμημα πραγματικό, στην οδό Πατησίων, που ρήμαξαν και κατάκλεψαν.

Η ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ.
-------------------------
Ο συνάδελφος Δημήτρης Καμπουράκης κατάγγειλε την Δευτέρα το πρωί από την εκπομπή "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ ΜΕGΑ", ότι στο αεροδρόμιο των Χανίων πλήρωσε τον καφέ σε πλαστικό κουπάκι, 4.90 ευρώ!
ΑΙΣΧΟΣ........
Οι αρμόδιες αρχές προφανώς κοιμούνται ύπνο βαρύ και βαθύ...
Καφές 4.90, όταν με 10 ευρώ τρως χορταστικά σε εστιατόρια τουριστικών περιοχών ;
Να τους δέσουν τους αισχροκερδείς μαυραγορίτες που δυσφημούν την Ελλάδα και τον τουρισμό μας.

ΕΝΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΟ
----------------------------
Ο κ. Τσίπρας  σε συνέντευξή του στην Ν.Ε.Τ το πρωί της Τετάρτης, ισχυρίσθηκε ότι την φυγή καταθέσεων από τις τράπεζές μας προκάλεσαν οι ίδιοι οι τραπεζίτες και όχι αυτός με όσα έλεγε και ακόμη ψιλολέει...