Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Οι «γιαλαντζί» ψευδοαριστεροί και οι καταδικαστέες συμπεριφορές τους

Έλεγα και λέω πάντοτε σε φίλους μου κομμουνιστές, ότι ο μεγάλος και πιο επικίνδυνος εχθρός τους και εχθρός της ιδεολογίας τους δεν είναι ο καπιταλισμός, αλλά η ψευδοαριστερά, οι «γιαλαντζί» ψευδοκομμουνιστές, αυτοί που παριστάνουν τους αριστερούς, τους κομμουνιστές, ενώ στην πραγματικότητα είναι καθαροί προβοκάτορες!

Πρόκειται για τους ευάριθμους, τους πολύ λίγους παράγοντες, τα ελάχιστα στελέχη της γνωστής, εν διαλύσει παράταξης, η οποία δεν διστάζει να υποκινεί και να πατρονάρει ενέργειες και δραστηριότητες απεχθείς και απόλυτα καταδικαστέες από το σύνολο του ελληνικού λαού, φθάνοντας στο σημείο να τις δικαιολογεί ακόμη και από το βήμα της εθνικής αντιπροσωπείας, το ιερό της δημοκρατίας βήμα της Βουλής των Ελλήνων.

Η «παράταξη» αυτή, τα στελέχη και ο ηγέτης της, είναι στην πραγματικότητα εχθροί, πολέμιοι, όχι μόνον των κομμουνιστών, αλλά και ολόκληρης της αριστεράς, ακόμη και της κεντροαριστεράς, με την τακτική τους να αποφεύγουν συστηματικά να καταδικάσουν τις έκνομες πράξεις και ενέργειες κάποιων στοιχείων, εχθρών της κοινωνίας, που καίνε, ρημάζουν, λεηλατούν, ακόμη και εγκληματούν, όπως στην περίπτωση των τριών υπαλλήλων της Marfin Bank που κάηκαν ζωντανοί!

Αυτοί λοιπόν οι «γιαλαντζί» αριστεροί, οι προβοκάτορες της αριστεράς, κάνουν ό,τι είναι δυνατόν, ό,τι περνάει από το χέρι τους, δήθεν για να πλήξουν την κυβέρνηση, πλήττοντας στην πραγματικότητα την ελληνική κοινωνία, για την οποία κόπτονται, την ίδια την Ελλάδα.

Τελευταία, οι «γιαλαντζί»… αριστεροκομμουνιστές, έχουν επιδοθεί σε νέα «σπορ».

Δηλαδή :

· Βάλθηκαν να δυσφημούν την πατρίδα και στο εξωτερικό δημιουργώντας δυσάρεστες καταστάσεις στους εκπρόσωπους της δημοκρατικά εκλεγμένης σοσιαλιστικής κυβέρνησης και σε κάθε τι το ελληνικό.

· Βάλθηκαν να δημιουργούν αναταραχές, μετά το εσωτερικό, και στο εξωτερικό, σε βάρος της Ελλάδας, των δικαίων και των συμφερόντων της.

· Δημιουργούν συστηματικά εμπόδια και οχλαγωγίες κατά τις ομιλίες ελλήνων αξιωματούχων και εκπροσώπων στο εξωτερικό, με όργανα κάθε φορά 5 – 6 έλληνες φοιτητές και με την βοήθεια ντόπιων αναρχικών, εξτρεμιστών και άλλων περιθωριακών στοιχείων, αδιαφορώντας για τα πλήγματα που προκαλούν στην Ελλάδα ή κατά την άποψη πολλών, ενεργώντας εκούσια και με πλήρη συνείδηση των συνεπειών των ενεργειών τους, στοχεύοντας σε ανομολόγητα πολιτικά οφέλη.

· Βέβαια, τα λίγα αυτά όργανα, οι φωνασκούντες, οι ταραξίες, που κατά σύστημα σαμποτάρουν την Ελλάδα στο εξωτερικό, όπως άλλωστε έκαναν κατά την ομιλία του πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου σε κοινό υψηλού επιπέδου στο παγκόσμιας φήμης πανεπιστήμιο του Βερολίνου και στην ομιλία του αντιπροέδρου κ. Θόδωρου Πάγκαλου στο «Ελληνικό Σπίτι» του Παρισιού, πετάχτηκαν κλοτσηδόν από τις αίθουσες από την συντριπτική πλειοψηφία των φοιτητών και των άλλων ακροατών. Τους απέβαλαν με αγανάκτηση και οργή, δίδοντας έτσι μια σκληρή και αποστομωτική απάντηση στα αφεντικά τους, στην Ελλάδα, τα οποία είναι γνωστά σε όλους μας.

· Ωστόσο, η δραστηριότητα των γνωστών κέντρων ή μάλλον του γνωστού κέντρου αναπτύσσεται έντονα την τελευταία περίοδο στο εσωτερικό, σε δύο νέους τομείς. Ο πρώτος είναι η οργάνωση των 300 και πλέον λαθρομεταναστών και η μετακίνησή τους σωρηδόν με πλοία από την Κρήτη στον Πειραιά και απ΄εκεί στη Νομική Σχολή, το ιστορικό κτίριο της οποίας κατέλαβαν (οι οργανωτές) «αντιστάσεως μη ούσης» και συνεχίζοντας την παρανομία και παράνοιά τους, τους εγκατέστησαν εκεί «στρωματσάδα», αδιαφορώντας για τις συνέπειες των πράξεων και των κατορθωμάτων τους. Το άκρων άωτον της δραστηριότητας των ανεγκέφαλων και αχαρακτήριστων οργάνων της διάλυσης και της καταστροφής, ήταν η απόπειρα εμπρησμού, λίγες ημέρες μετά την μετακίνηση των λαθρομεταναστών στο κτίριο «Υπατία» της οδού Πατησίων, των κτιρίων της Νομικής, στα οποία προκλήθηκαν ζημιές σημαντικές που για την αποκατάστασή τους θα πληρώσουμε όλοι μας, ο ελληνικός λαός, εκτός από τους εμπρηστές και τα κέντρα που τους καθοδηγούν για τον απλούστατο λόγο, ότι αυτοί δεν εργάζονται, δεν παράγουν και, κατά συνέπειαν, δεν προσφέρουν ούτε δεκάρα στον κοινό, στον εθνικό «κορβανά»!

· Συνεχίζοντας οι ανεγκέφαλοι το μηδενιστικό και καταστροφικό αντιλαϊκό έργο τους παριστάνοντες τους αλληλέγγυους, έσπρωξαν τους δυστυχισμένους λαθρομετανάστες – θύματά τους, σε απεργία πείνας και δίψας μέχρι θανάτου και εμπόδιζαν την περίθαλψή τους και την παροχή χυμών κλπ. με προφανή σκοπό την πρόκληση γενικευμένης αναταραχής σε περίπτωση θανάτου ενός ή περισσότερων από τους… προστατευόμενους τους για να εκμεταλλευθούν το γεγονός και να ωφεληθούν αυτοί πολιτικά! Οι ανεγκέφαλοι και τα κέντρα τους εμπόδισαν και την λύση του όλου θέματος από την κυβέρνηση και απέρριπταν συστηματικά για λογαριασμό των θυμάτων τους λαθρομεταναστών, τις προτάσεις των αρμόδιων υπουργών για παραμονή τους στην χώρα, για παράταση αυτής της παραμονής, για μείωση των ενσήμων ΙΚΑ που πρέπει να έχουν κλπ., όχι βέβαια για νομιμοποίησή τους που αποκλείεται από το νόμο.

Έφθασαν στο σημείο να πετούν όπως καταγγέλθηκε, στο πάτωμα των

θαλάμων νοσηλείας του Ερυθρού Σταυρού, τις σούπες που πρόσφερε

η επιστήμη στους ημιθανείς απεργούς πείνας για να σωθούν.

Η Ελλάδα κύριοι αλληλέγγυοι αδυνατεί να δέχεται και να νομιμοποιεί εκατοντάδες χιλιάδες ή και εκατομμύρια λαθρομεταναστών, πράγμα που δεν μπορούν να κάνουν και δεν κάνουν, ούτε οι πολύ μεγάλες και πλούσιες χώρες.

Αυτό πρέπει να το αντιληφθείτε και να σταματήσετε τα επικίνδυνα παιχνίδια σας με τους λαθρομετανάστες κύριοι «γιαλαντζί» αριστεροί και ανθρωπιστές!

Αντιληφθείτε επιτέλους, ότι ολόκληρη η ελληνική κοινωνία καταδικάζει τις ανεγκέφαλες συμπεριφορές σας.

Υ.Γ. Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για τις δύο κυρίες – φοιτήτριες «αλληλέγγυες» των απεργών πείνας που κατηγορούνται ότι τους εμπόδιζαν να πάρουν τη σούπα – φιδέ που θα τους έσωζε. Ειλικρινά εύχομαι να πρόκειται για παρεξήγηση και οι δύο κοπέλες να απαλλαγούν.

Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δύο γλυκύτατες νεαρές γυναίκες έκαναν κάτι τέτοιο, αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Θέλω να πιστεύω πως επρόκειτο για παρεξήγηση। Αυτό θέλω να πιστεύω : ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ