Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Η... ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΒΙΛΑ ΑΜΑΛΙΑ"


Επί τέλους, το θέμα της περίφημης "Βίλας Αμαλία" ξεκαθάρισε. Ρίχθηκε άπλετο φως, έλαμψε η αλήθεια και κατέρρευσαν οι παραπληροφορήσεις του λαού και οι συνωμοσίες της κυβέρνησης και της αστυνομίας...
Και στην αποκατάσταση της πλήρους και καθαρής αλήθειας συνετέλεσε αποφασιστικά και θαρραλέα, ο βουλευτής Δράμας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κ.Χρήστος Καραγιαννίδης.
Είπε με σαφήνεια, την Κυριακή το πρωί στο MEGA, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, του κόμματος που φιλοδοξεί να μας κυβερνήσει αύριο και να μας σώσει, ότι η "Βίλα Αμαλία" της Αχαρνών, η οποία τελούσε υπό κατάληψη 22 χρόνια από αντιεξουσιαστές, δηλαδή αναρχικούς, ήταν ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ της περιοχής και ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!!
Πρόσθεσε επίσης  ότι στη βίλα δεν υπήρχε και δεν βρέθηκε τίποτα παράνομο και επιλήψιμο, ούτε και διαπράχθηκε εκεί οποιαδήποτε παρανομία και επιχείρησε να γυρίσει αλλού, σε άσχετα πράγματα την συζήτηση με τους δυο παρουσιαστές συναδέλφους, τους κυρίους Χασαπόπουλο και Αναγνωστάκη για να εισπράξει την άμεση αντίδραση του δεύτερου που του παρατήρησε "πώς κλώτσησε την μπάλα σε άλλο γήπεδο". Δεν παρέλειψε βέβαια ο κ. Καραγιαννίδης, να δηλώσει πως στο σπίτι του έχει δύο αντιασφυξιογόνες μάσκες για να... προστατεύεται από τα χημικά της αστυνομίας, καθώς και ρόπαλα.
Φυσικά, οι δύο συνάδελφοι, τον αποστόμωσαν και τον έφεραν σε δύσκολη θέση.
Ωστόσο, εμείς, οι τηλεθεατές, ο λαός, μάθαμε την αλήθεια, όπως την αντιλαμβάνεται, όπως την εννοεί με την δική του εθνοσωτήρια λογική, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Τα 1.100 μπουκάλια μπύρας, οι αντιασφυξιογόνες μάσκες, τα ρόπαλα, το εύφλεκτο υγρό και τα διάφορα άλλα εργαλεία για τις μάχες των αναρχικών κατά της αστυνομίας και για τις βιαιοπραγίες και τις καταστροφές, αποτελούσαν πολιτιστικά βοηθήματα για την μόρφωση του λαού και ότι οι αναρχικοί καταληψίες της βίλας ήσαν υπηρέτες της δημοκρατίας και "ασπίδα κατά του φασισμού της περιοχής"!
Ατυχώς για τον εκ Δράμας βουλευτή του κ. Τσίπρα, βγήκε στην εκπομπή μια κυρία, ονόματι Ελένη Παπαδοπούλου, γέννημα και θρέμμα της περιοχής, γειτόνισσα της βίλας, για να διεκτραγωδήσει την κατάσταση με τις δραστηριότητες των αναρχικών προστατευομένων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Η βίλα, είπε η κυρία Παπαδοπούλου, στέγαζε στο παρελθόν το ιστορικό δεύτερο Γυμνάσιο της Αθήνας και τώρα, πολύ σύντομα θα επισκευασθεί από τον Δήμο Αθηναίων για να στεγάσει σχολείο και να φιλοξενεί πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Κατελήφθη πριν 22 χρόνια και ανακαταλαμβανόταν κάθε φορά που η αστυνομία απομάκρυνε τους αναρχικούς καταληψίες.
Η κατάσταση στη γειτονιά, πρόσθεσε, είχε καταστεί αφόρητη από τα άτομα του αναρχικού πολιτισμού και της υπεράσπισης της δημοκρατίας...
Βανδαλισμοί, βρομιά, κατασκευή βομβών και συγκέντρωση πολεμοφοδίων για τα συλλαλητήρια και τις συγκρούσεις με την αστυνομία και πολλά άλλα.
Ακόμη, η κ. Παπαδοπούλου αποκάλυψε ότι από την ιστορική βίλα οργανώνονταν και εφορμούσαν οι... μαχητές του πολιτισμού και προασπιστές της δημοκρατίας  κάθε φορά που στη πρωτεύουσα αποφάσιζαν οι ομοϊδεάτες τους να κάνουν ταραχές, να κάψουν και να ρημάξουν.
Τέλος, οι περίοικοι, τα θύματα της κατάστασης ήσαν τρομοκρατημένοι και μόνον η κυρία Παπαδοπούλου είχε το θάρρος, την τόλμη και την γενναιότητα να κάνει δημόσιες καταγγελίες.
Και η αντίδραση του κ. Καραγιαννίδη; Ακούστε την...
Χωρίς αιδώ χαρακτήρισε την κ. Ελένη Παπαδοπούλου, μέλος της "Χρυσής Αυγής"!
Η κυρία και οι δύο διακεκριμένοι συνάδελφοι εξανέστησαν και έβαλαν ακόμη μια φορά στη θέση του τον κ. Καραγιαννίδη, τον οποίο κάλεσαν και σε προσεχή εκπομπή τους, προφανώς για να ζητήσουν τις απόψεις του για τα πρόσφατα γεγονότα του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, με πρωταγωνιστές τους άλλους προστατευόμενους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, τους παράνομους ασιάτες λαθρομετανάστες και λαθρεμπόρους ειδών τύπου "μαϊμού".
Πριν να κλείσει το άρθρο αυτό, πρέπει να αναφερθεί η λεκτική και απειλητική οξεία επίθεση, στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ του Δήμου Αθηναίων, το βράδυ της Παρασκευής, εναντίον του δημάρχου κ. Καμίνη που συνόδευε την σύζυγο και τα παιδιά του, από 10-15 αναρχικούς.
Βεβαίως, ο δήμαρχος δεν τρομοκρατείται, αλλά τα παιδιά του τρομοκρατήθηκαν από τις βρισιές και τις απειλές εναντίον του πατέρα τους, ο οποίος, κατά τους αναρχικούς, τόλμησε να συναινέσει στην εκκένωση της βίλας που θα γίνει σχολείο!
Εμείς ευχόμαστε στον κ. Τσίπρα, με το καλό και σύντομα πρωθυπουργός και να μην ξεχάσει να αναθέσει στον κ. Καραγιαννίδη, το υπουργείο Δημόσιας Τάξης ή αν προτιμά,το του Πολιτισμού.
Χωρίς αμφιβολία, είναι το κατάλληλο πρόσωπο...

Η ΑΛΩΣΗ (Ένα νέο πόνημα του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΛΕΒΕΝΤΟΓΙΑΝΝΗ)


Ιστορία συναρπαστική και κατανοητή απ όλους,ανεξάρτητα από την μόρφωση, τις γνώσεις και γενικά το επίπεδό τους, αποτελεί το νέο πόνημα του συναδέλφου Βενιζέλου Λεβεντογιάννη "29 Μαίου 1453. Οι τελευταίες ώρες της Βασιλεύουσας - Μια ιστορία θάρρους και προδοσίας".
Η άλωση της Κωνσταντινούπολης γραμμένη ζωντανά, απλά, ανθρώπινα και με άψογο δημοσιογραφικό - "ρεπορταζιακό" στυλ, αλλά και κομψότητα και δεξιοτεχνία, με πλήρη τα ιστορικά συγκλονιστικά της στοιχεία, θα μπορούσε, θα άξιζε να διδάσκεται στα σχολεία μας, και να γίνεται εύληπτη και αφομοιώσιμη από τα παιδιά μας. Στην περίπτωση αυτή, άριστα θα ήσαν τα αποτελέσματα στις γνώσεις, στην ιστορική ενημέρωση και γενικά στη μόρφωση της νεολαίας.
Η επιδέξια περιγραφικότητα του συναδέλφου και η αρίστη μεταφορά του κλίματος,της ατμόσφαιρας και των γεγονότων που διαδραματίσθηκαν πριν από 560 χρόνια, με αποτέλεσμα να χαθεί το Βυζάντιο, παρά τους ηρωϊσμούς και τις θυσίες, εξ αιτίας βέβαια και της προδοσίας και ακόμη της παρακμής, συνεπαίρνει τον αναγνώστη και τον "μεταφέρει" μέσα στα τείχη της Βασιλεύουσας, του δίνει μια θέση μεταξύ των γενναίων μαχητών της αποφράδας εκείνης ημέρας.
Ο Βενιζέλος Λεβεντογιάννης, ο οποίος πρόσφατα μας παρουσίασε, πάντοτε με την ίδια δεινότητα, απλότητα και ειλικρίνεια την Μικρασιατική Καταστροφή, αναμφίβολα είναι ένας συνάδελφος που κοσμεί με την δουλειά και το ήθος του, το λειτούργημά μας, το οποίο πάντοτε πολλά περιμένει απ' αυτόν και την γραφίδα του.
Τον συγχαίρω, τον ευχαριστώ και του εύχομαι Καλή Δύναμη!