Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Εθνικοί κίνδυνοι




Οι αντιθέσεις και οι οξύτατες αντιπαραθέσεις εντός και εκτός Βουλής, μεταξύ "Χρυσής Αυγής", κυβέρνησης και διαφόρων άλλων πολιτικών παραγόντων, δημιουργούν ανησυχίες για ενδεχόμενους εθνικούς κινδύνους που είναι δυνατόν να προκύψουν, αν η κατάσταση αυτή συνεχισθεί.
Αναμφίβολα και από τις δύο πλευρές σημειώνονται υπερβολές που, όμως πρέπει να σταματήσουν, διότι διαφορετικά είναι δυνατόν να προκληθούν εντυπώσεις ενός είδους "εθνικού διχασμού", οι οποίες βέβαια θα είναι και αβάσιμες και απαράδεκτες.
Η "Χρυσή Αυγή", είναι σε όλους γνωστό πως αγωνίζεται σθεναρά κατά των παράνομων λαθρομεταναστών, οι οποίοι έχουν ανεξέλεγκτα κατακλύσει την Ελλάδα, κουβαλώντας μαζί τους την παραβατικότητα, την κακοποιό δραστηριότητα, την εγκληματικότητα και άλλα, πολλές άλλες ολέθριες επιδόσεις τους.
Αποτέλεσμα ήταν η ήσυχη και απόλυτα ασφαλής πατρίδα μας, να γίνει ζούγκλα και να καταντήσουμε, τόσον οι αστοί, όσον και οι κάτοικοι της υπαίθρου να μην τολμούμε να βγούμε από τα σπίτια μας από το φόβο των ληστρικών επιθέσεων των λαθρομεταναστών, οι οποίοι εκτός από τις κλοπές και τις ληστείες, πολύ συχνά φθάνουν σε εγκλήματα και μάλιστα ανατριχιαστικά, όπως εκείνο του ανθρώπινου κτήνους της Πάρου, που αφού τσάκισε το κεφαλάκι του 15χρονου κοριτσιού, μισοπεθαμένο το βίασε!! Ναι, καλά διαβάσατε, μισοπεθαμένο το βίασε!!
Αλλά ακόμη και κλειδαμπαρωμένοι στα σπίτια μας, δεν μπορούμε να είμαστε ασφαλείς, όταν οι πακιστανοί, οι αφγανοί και οι λοιποί εισαγόμενοι κακοποιοί και δολοφόνοι, σπάνε πόρτες και παράθυρα και εισβάλουν στα σπίτια μας για να μας πνίξουν στα κρεβάτια μας, να μας μαχαιρώσουν, να μας δολοφονήσουν και να μας κλέψουν ακόμη και 20 ευρώ!
Δημιούργησαν "γκέτο" στην Αθήνα και σε πολλές άλλες πόλεις οι άθλιοι κακοποιοί λαθρομετανάστες και έφθασαν να ελέγχουν ανεμπόδιστοι, μέχρι πρότινος, πριν να αρχίσουν οι γενικευμένες επιχειρήσεις της αστυνομίας, ολόκληρες περιοχές από τις καλύτερες της πρωτεύουσας, όπως ο Άγιος Παντελεήμονας που οι φιλόνομοι και φιλήσυχοι κάτοικοί του, τρομοκρατημένοι άρχισαν να τον εγκαταλείπουν!
Προχθές στο Ελαφονήσι μας, οι δουλέμποροι έβγαλαν 300 λαθρομετανάστες, οι οποίοι συγκρούσθηκαν με την αστυνομία και τους λιμενικούς και επιχείρησαν να καταλάβουν πλοίο για να τους μεταφέρει στη Σάμο.
Εκεί φθάσαμε...
Και όλα αυτά λόγω της ανοχής των αρχών χρόνια τώρα.
Η "Χρυσή Αυγή" νόμιμο κόμμα με 18 βουλευτές, ταγμένο κατά της λαθρομετανάστευσης και των λαθρομεταναστών έχει ριχτεί στη μάχη με μέσα νόμιμα κατ' αυτήν και παράνομα κατά την κυβέρνηση και τις αρχές αλλά οπωσδήποτε αποδεκτά από την μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας που θέλει να δει και πάλι την Ελλάδα ασφαλή, ήρεμη και ήσυχη, όπως πρώτα, πριν από τη βάρβαρη εισβολή των παράνομων λαθρομεταναστών.
Η "Χρυσή Αυγή" και η πλειοψηφία των ελλήνων και των ελληνίδων, απαιτούν την άμεση απομάκρυνση όλων των λαθρομεταναστών, ενώ τα μέλη του κόμματος που προαναφέρεται, με επικεφαλής τους βουλευτές του, ανέλαβαν ήδη την... εκκαθάριση των λαϊκών αγορών και των πανηγυριών από τους "εμπόρους" λαθρομετανάστες και μη, τους έχοντες ή μη έχοντες άδειες μικροπωλητών, τους εμπορευόμενους λαθραία αφορολόγητα σκουπίδια, τους εξαπατώντες το αγοραστικό κοινό με προϊόντα "μαϊμούδες" διαφόρων γνωστών επωνυμιών κλπ.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι την εβδομάδα αυτήν, οι αρμόδιες αρχές ανακάλυψαν σε αλάνα του Ασπροπύργου 4 (τέσσερα) κοντέινερ γεμάτα με αφορολόγητα ρούχα και άλλα, "μαϊμούδες", σκουπίδια και στην οδό Γερανίου άλλες μεγάλες αποθήκες λαθραίων «μαϊμούδων».
Τώρα το ερώτημα είναι αν οι ενέργειες της "Χρυσής Αυγής" είναι σωστές και νόμιμες.
Ο κόσμος, οι πολίτες, άνδρες και γυναίκες απαντούν ΝΑΙ, από νομικής όμως πλευράς υπάρχουν αντιρρήσεις.
Η δουλειά αυτή, είναι δουλειά των αρχών, αστυνομίας κλπ, επιμένει η κυβερνητική πλευρά.
Αλλά έλα που χρόνια τώρα η αστυνομία και οι λοιπές αρχές δεν έχουν κάνει τίποτα και μένουν απαθείς με σταυρωμένα τα χέρια σε κάθε περίπτωση μαύρου παραεμπορίου που πλήττει, θανατώνει, νόμιμους καταστηματάρχες, εμπόρους και επιχειρηματίες, και δημιουργεί στρατιές ελλήνων ανέργων.
Η αστυνομία και οι άλλες αρμόδιες αρχές, ουδέποτε επενέβησαν σε περιπτώσεις επιμόνων ενοχλήσεων των πολιτών ελλήνων και ξένων, ιδιαίτερα σε τουριστικές περιοχές, από μαύρους παράνομους πωλητές CD, DVD, κασετών κλπ. λαθραίων "μαϊμούδων" που συνήθως δεν παίζουν, διότι, εκτός των άλλων είναι και κλεψίτυπες, κάλπικες... βουλγαρικής καταγωγής, παραγωγής και προελεύσεως!!
Ουδέποτε...
Τώρα, ο φίλος υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, αποσύρει την αστυνομική φρουρά των βουλευτών της «Χρυσής Αυγής», απειλεί την "Χρυσή Αυγή", απειλεί τους βουλευτές της με... συλλήψεις (!!), αντί να διαλύσει το μαύρο παράνομο και εγκληματικό για την οικονομία μας παραεμπόριο των λαθρομεταναστών και αντί να διατάξει την σύλληψη και πλήρη διάλυση των γνωστών κουκουλοφόρων που κάθε βράδυ ρίχνουν "μολότωφ" στους αστυνομικούς και κρύβονται στα Εξάρχεια!
Μάλιστα, των κουκουλοφόρων που ο πρωθυπουργός μας υποσχέθηκε να κατεβάσει τις κουκούλες τους, αλλά ο υπουργός Δικαιοσύνης, άριστος νομικός κ. Ρουπακιώτης, αρνείται να κάνει την κουκούλα ιδιώνυμο αδίκημα!
Γιατί άραγε; Γιατί κ. Ρουπακιώτη;
Κλείνω με δυο κατηγορηματικές δηλώσεις :
1. Να βάλουν νερό στο κρασί τους και οι δύο πλευρές. Η "Χρυσή Αυγή" να μην υπερβαίνει τα όρια και ο κ. Δένδιας να αφήσει κατά μέρος την σκληρή του στάση και να παύσει να απειλεί ένα νόμιμο κοινοβουλευτικό κόμμα και τους 18 βουλευτές του που ψηφίσθηκαν από εκατοντάδες χιλιάδων πολίτες. Οι σκληρές αντιθέσεις και απειλές, αν και κούφιες δημιουργούν εθνικούς κινδύνους. Οδηγούν σε ανώμαλες ατραπούς.
2. Δεν είμαι "χρυσαυγίτης" και δεν έχω καμία σχέση με το κόμμα αυτό ή με κάποιο στέλεχός του.
Επαναλαμβάνω, δεν είμαι "χρυσαυγίτης".
Ήμουν πάντοτε και είμαι ενταγμένος στην κεντρώα παράταξη.
Πιστός στη μνήμη και στις υποθήκες του Γέρου της Δημοκρατίας Γεωργίου Παπανδρέου, όπως γράφω στο βιογραφικό μου "Ποιος είμαι" και είπα κατάμουτρα στη χούντα, όταν με κατηγόρησαν για κομμουνιστή!