Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Το «κράξιμο»

• Είχε το θράσος ο κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, να εμφανισθεί πριν από λίγες ημέρες, στο “Λόυντ Σκουλ οφ Εκόνομιστ”, για να ισχυρισθεί ότι δεν είναι αυτός που ευθύνεται, ούτε γενικώς ευθύνονται οι οικονομικοί υπουργοί της ΝΔ, για την δημοσιονομική μας κατάρρευση και να… προτείνει μέτρα για την θεραπεία της!
Για τα πάντα, κατά τον οικονομικό «εγκέφαλο» της εξαετίας του Κώστα Καραμανλή, φταίει η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου!!
Και βέβαια, το απίστευτο, απίθανο και προκλητικό αυτό θράσος του Γιώργου Αλογοσκούφη, προκάλεσε άγριο «κράξιμο» από το ακροατήριό του, όπως ήταν φυσικό.
Ευτυχώς γι’ αυτόν, το ακροατήριό του δεν επανέλαβε το πρόσφατο ξέσπασμα του, όταν… επιβράβευσε τις σωτήριες απόψεις, προτάσεις και προτροπές του Αλογοσκούφη, με καταιγιστική εκτόξευση αυγών, εναντίον του!!
Με άλλα λόγια, την γλύτωσε φθηνά αυτή τη φορά…
• Ασφαλώς όμως δεν θα γλυτώσει το «κράξιμο» ο νεόκοπος και ελέω Αλαβάνου, πολιτικός ηγέτης Αλέξης Τσίπρας, με τις αμετροέπειες, τις αερολογίες, τις «μπούρδες» και τις «μπαρούφες» που δεν παραλείπει ευκαιρία να εξαπολύει και να προκαλεί γέλιο σε κάθε πικραμένο.
Μόνο για «κράξιμο» είναι ο κ. Τσίπρας, που με την προτροπή του κ. Αλαβάνου αποφάσισε να εγκαταλείψει τις λαμπρές σπουδές του και τα διπλώματά του, για να μας σώσει ως έθνος!
Θυσιάστηκε ο καλός αυτός νέος που έχει γνώμη για τα πάντα και γνωρίζει τα πάντα, εκτός από το πώς και που θα βρούμε τα 9 δις για να εξοφλήσουμε το ομόλογό μας στις 19 Μαΐου και στην συνέχεια που και πως θα βρούμε τα άλλα πολλά δις για την εξόφληση των άλλων ομολόγων που ακολουθούν. Επίσης που και πως θα βρούμε τα δις και για την ανόρθωση της οικονομίας μας, την οποία η ΝΔ παρέλαβε υγιή και κατάντησε κουρέλι!
Δεν μας λέει ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο…
Ο κ. Αλέξης Τσίπρας κυριολεκτικά δεν ξέρει τι λέει, παραλογίζεται, είναι πάντοτε εκτός θέματος και βέβαια ασυνάρτητος.
Γι’ αυτούς ακριβώς τους λόγους και για πολλούς άλλους, το απόκομμα του, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Ήδη οι δημοσκοπήσεις μας ενημερώνουν για νέα μεγάλη πτώση του ποσοστού του, αλλά ο Τσίπρας το… βιολί του. Του χρειάζεται λοιπόν το «κράξιμο» ή όχι;
• Έχουμε όμως και άλλους που τους αξίοζει ένα γερό «κράξιμο». Είναι η κ. Παπαρήγα και λοιπή ηγεσία του ΚΚΕ. Και εξηγούμαι :
Εκτός από όσα αβάσιμα και εκτός πραγματικότητας μας λέει η κ. Παπαρήγα καθημερινά, αποκαλύφθηκε πριν λίγες ημέρες στις ειδήσεις του MEGA, ότι το ΚΚΕδεν αναγνωρίζει το Σύνταγμα της χώρας και αρνείται να συμμορφωθεί με τις πρόνοιες του.
Το είπε ξεκάθαρα ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ κ. Μαΐλης, σε τηλεοπτικό διάλογό του με τον κ. Μητσοτάκη που και αυτός τώρα πασχίζει να μας σώσει και έχει μεταμορφωθεί λιγάκι σε… Γιώργο Παπανδρέου!
Είπε ο κ. Μαΐλης : «Εμείς (το ΚΚΕ) δεν ψηφίσαμε το σύνταγμα και ως εκ τούτου δεν το εφαρμόζουμε. Δεν έχουμε καμιά υποχρέωση να το εφαρμόσουμε».
Αυτή είναι η δημοκρατία τους!
Αυτό είναι το ΚΚΕ!

Θέλει λοιπόν το κόμμα αυτό ένα γερό «κράξιμο» ή δεν το θέλει;
Το ευτύχημα είναι ότι όλοι μαζί οι «κραγμένοι» εκπροσωπούν εκλογικό ποσοστό μικρότερο του 10% των Ελλήνων ψηφοφόρων και στην πραγματικότητα πολύ μικρότερο μέχρι μηδαμινό για τον απλούστατο λόγο ότι το ποσοστό του ΚΚΕ αντικατοπτρίζει τις απόψεις της ηγεσίας του και μόνον, τις οποίες τα παπαγαλάκια του Περισσού επαναλαμβάνουν και διαδίδουν, δίκην μαγνητοφώνου, στον ελληνικό λαό.
Αυτά τα ολίγα για τα «κραξίματα»