Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Οι φίλοι μας... οι Γερμανοί

Η αντιπάθεια ή καλύτερα το μίσος των γερμανών, του γερμανικού έθνους, για την Ελλάδα και τους Έλληνες, είναι γνωστά παλαιόθεν!
Όπως επίσης γνωστό είναι πως υπάρχουν και πολλοί γερμανοί, πολίτες απλοί, διανοούμενοι, δημοσιογράφοι, πολιτικοί και άλλοι, οι οποίοι δεν συμμερίζονται τα όχι φιλικά, για να μην πω εχθρικά, αισθήματα της πλειοψηφίας του γερμανικού λαού για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Προσωπικά γνωρίζω πολλούς γερμανούς και γερμανίδες, που αγαπούν την Ελλάδα ή διάκεινται φιλικά προς αυτήν.
Πρόκειται κυρίως για άτομα που ανήκουν στην σοσιαλιστική παράταξη, για φιλέλληνες οπαδούς του αείμνηστου μεγάλου ηγέτη και οραματιστή Βίλυ Μπραντ.
Δυστυχώς, όμως η μεγάλη πλειοψηφία των γερμανών δεν τρέφει φιλικά αισθήματα για την χώρα μας και δεν παραλείπει ευκαιρία για να το δείχνει.
Με λίγα λόγια το γερμανικό έθνος, παντί τρόπω εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία ή δημιουργεί ευκαιρίες για να εκδηλώσει την έχθρα του κατά της Ελλάδας. Και, όπως μας διδάσκει η νεότερη ιστορία, η εχθρότητα αυτή, το γερμανικό αυτό μίσος μεταφράζεται σε πολέμους άδικους, κατοχές, σφαγές αμάχων, άνανδρες και ύπουλες δολοφονίες, ομαδικές και μη, λεηλασίες των αρχαιοτήτων μας και του εθνικού μας πλούτου, του χρήματος μας και με πολλές άλλες μεθοδεύσεις.
Όταν όμως… δεν τους παίρνει, όταν δηλαδή η διεθνής κατάσταση δεν επιτρέπει να σηκώσουν τα όπλα, όπως έκανε ο μεγάλος ηγέτης τους, ο τρισκατάρατος Χίτλερ που τον ακολουθούσαν εκούσια και με κλειστά τα μάτια οι περισσότεροι γερμανοί και γερμανίδες, κατά την δική μου άποψη και την άποψη όλου του ελεύθερου κόσμου, στην κατάκτηση, υποδούλωση δεκάδων χωρών και την σφαγή εκατομμυρίων ανθρώπων, μηχανεύονται άλλους τρόπους για να πλήξουν, να εξουδετερώσουν την Ελλάδα.
Είναι :
· Η συκοφάντηση και το ψέμα.
· Οι εκβιασμοί για την αγορά δικών τους όπλων.
· Η παραλαβή σκάρτων προϊόντων τους, όπως το περίφημο υποβρύχιο που… γέρνει!
· Ο οικονομικός πόλεμος, όπως αυτός που εκδηλώθηκε εσχάτως σε μερίδα του γερμανικού τύπου.
· Οι προστυχιές, όπως αυτή με την Αφροδίτη της Μήλου.
· Οι προσβολές και οι βρισιές για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
· Οι υπονομεύσεις των ελληνικών συμφερόντων και της ελληνικής οικονομίας με υποβολιμαία δημοσιεύματα, με βρώμικα σχόλια, διαδόσεις, κόλπα και άλλα πολλά.

Και όλα αυτά ενώ οι… φίλοι μας οι γερμανοί μας χρωστούν αμέτρητα δισεκατομμύρια από τις πολεμικές επανορθώσεις και δεν μας πληρώνουν και από τον ελληνικό χρυσό που μας έκλεψαν και από τα κατοχικά… δανεικά που πήραν δια της βίας!
Δεν μας πληρώνουν…
Τι να πρωτοπληρώσουν όμως;
Εξοφλούνται όλα με χρήματα;
Είναι δυνατόν να γίνει αποτίμηση ανθρώπινων ζωών, χιλιάδων, δεκάδων χιλιάδων ανθρώπινων ζωών;
Είναι δυνατόν να πληρωθούν με χρήματα οι ζωές των ανθρώπων που δολοφονήθηκαν μαζικά από τα γερμανοχιτλερικά κτήνη στα Καλάβρυτα, στο Δίστομο, στην Κρήτη, σε ολόκληρη την Ελλάδα;


Είναι δυνατόν να πληρωθούν οι ζωές των χιλιάδων εκτελεσθέντων;
Μην τρελαθούμε…
Είναι δυνατόν να εξιλεωθούν οι δολοφόνοι των λαών για τα ολοκαυτώματα όχι μόνον της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης ολόκληρης;
Είναι δυνατόν να πληρώσουν, είναι δυνατόν να εξιλεωθούν για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, για τα κρεματόρια, για τις πυρπολήσεις και ξεθεμελιώσεις σχεδόν ολόκληρης της Ευρώπης, για τους βανδαλισμούς, για τις κτηνωδίες;



Έζησα την κατοχή μικρό παιδί, σε πολύ τρυφερή ηλικία και γι’ αυτό τα εγκληματικά κατορθώματα των γερμανοχιτλερικών καθαρμάτων με έχουν σημαδεύσει.
· Έζησα το πένθος και τον θρήνο.
· Έζησα την αγωνία αν θα επιστρέψει το βράδυ ο πατέρας στο σπίτι ή θα ριχτεί σε κάποιο κοινό τάφο.
· Έζησα την πείνα και την βάρβαρη γερμανική μπότα.
· Έζησα τους σκελετωμένους από την ασιτία ανθρώπους που ξεψυχούσαν στους δρόμους σιγοψιθυρίζοντας αδύναμα… «πεινάω».
· Έζησα τις εκτελέσεις χιλιάδων αθώων.
· Έζησα τον ηρωικό μας πόλεμο ενάντια στους Ιταλούς και Γερμανούς και ακόμη έζησα την ηρωική εθνική μας αντίσταση.

Για όλα αυτά είμαι απόλυτα κατηγορηματικός και οξύς εναντίον του γερμανικού έθνους. Για όλα αυτά…


Και αυτοί μας ζητούν τώρα τα ρέστα.
Είναι ξετσίπωτοι, αμετανόητοι και προκλητικοί!
Ξετσίπωτοι…


Γράφοντας αυτό το άρθρο πληροφορήθηκα εγκύρως ότι οι επιδικασθείσες τελεσίδικα γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις στην Ελλάδα, εκτός από τις δεκάδες χιλιάδες των δολοφονιών και των ανθρώπινων ζωών, φθάνουν το 1 τρις € (1.000.000.000.000 €).
Ακόμη, άκουσα τις βαρυσήμαντες δηλώσεις για τις γερμανικές προστυχιές πολλών προσωπικοτήτων, όπως του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θόδωρου Πάγκαλου, του Μίκη Θεοδωράκη, του Κώστα Γαβρά, του ήρωα Μανώλη Γλέζου, του Αλέκου Φασιανού, του Βασίλη Βασιλικού, του Γιώργου Καρατζαφέρη και πολλών άλλων.

Γράφοντας αυτό το άρθρο πληροφορήθηκα εγκύρως ότι οι επιδικασθείσες τελεσίδικα γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις στην Ελλάδα, εκτός από τις δεκάδες χιλιάδες των δολοφονιών και των ανθρώπινων ζωών, φθάνουν το 1 τρις € (1.000.000.000.000 €).
Ακόμη, άκουσα τις βαρυσήμαντες δηλώσεις για τις γερμανικές προστυχιές πολλών προσωπικοτήτων, όπως του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θόδωρου Πάγκαλου, του Μίκη Θεοδωράκη, του Κώστα Γαβρά, του ήρωα Μανώλη Γλέζου, του Αλέκου Φασιανού, του Βασίλη Βασιλικού, του Γιώργου Καρατζαφέρη και πολλών άλλων.


Αυτή είναι η δική μου απάντηση στον γερμανικό νέο πόλεμο κατά της πατρίδας μας και να με συγχωρήσουν οι καλοί γερμανοί και γερμανίδες φίλοι και φίλες μου που αγαπούν την Ελλάδα και τους αγαπώ εγώ και όλοι οι Έλληνες τους αγαπούν.
Έχω την τύχη και ευτυχία να γνωρίζω πολλούς από αυτούς και μάλιστα να έχω συνεργασθεί με δημοσιογράφους και των δύο φύλων, ειλικρινείς φίλους της Ελλάδας.
Να είναι πάντα καλά και πάντα να είναι κοντά μας και να μας προσφέρουν την φιλία τους!
Και εμείς θα τους προσφέρουμε την αγάπη μας.