Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Επιτέλους, ας σοβαρευτούνε…



Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 17ης Ιουνίου και, δυστυχώς κάποιοι, μερικοί από τους πολιτικούς μας δεν εννοούν να σοβαρευτούν!
Το χειρότερο όμως είναι ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. που διεκδικεί πρωτιά και ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας, δημιουργεί συστηματικά μια ασαφή ατμόσφαιρα σχετικώς με το πρόγραμμα του, τις προθέσεις, τις επιλογές του, τις σκέψεις, τις διαθέσεις του και πολλά άλλα!
Πλήρες σκοτάδι ή επιεικέστερα πλήρης θολούρα στο… σκηνικό του κόμματος του κ. Αλέξη Τσίπρα, όπου οι εκπρόσωποι των διαφόρων απίθανων συνιστωσών του (των μαζεμάτων) βγαίνουν στα ΜΜΕ και δηλώνουν πράγματα αστεία τις περισσότερες φορές και βέβαια αλληλοσυγκρουόμενα και άσχετα με την επίσημη γραμμή του κόμματος.
Αλλά και η… επίσημη γραμμή δεν πηγαίνει πίσω!
Οι κατηγορηματικές δηλώσεις του κ. Τσίπρα για μονομερή καταγγελία μνημονίου και δανειακής σύμβασης, μεταβλήθηκαν σε… πολιτική καταγγελία και όρκους πίστης στην Ε.Ε. και στην ευρωζώνη, δηλαδή το ευρώ.
Παραμένει λοιπόν άγνωστο τι ακριβώς πρεσβεύει και τι επιδιώκει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και το χειρότερο άγνωστα παραμένουν η πολιτική του και το πρόγραμμα του, κυρίως όσον αφορά την οικονομία της χώρας, σε περίπτωση που θα βρεθεί στην κυβέρνηση και θα υποχρεωθεί να εφαρμόσει, όσα κατά καιρούς έχουν εξαγγείλει και υποσχεθεί ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, οι κύριοι Σκουρλέτης, Στρατούλης, Βούτσης, Σταθάκης, Κωνσταντοπούλου, Παπαδημούλης, Δραγασάκης, Λαφαζάνης, Δρίτσας και πολλοί άλλοι σοβαροί και λιγότερο σοβαροί.
Πόσα και ποια απ’ όσα έχουν ακουσθεί από επίσημα χείλη της παράταξης Τσίπρα, θα γίνουν πράξη και κατά ποιο τρόπο θα επιτευχθεί η οικονομική ανάκαμψη που χώρας;
Με ποια πολιτική και ποιον τρόπο;
-        Με την κατηγορηματική καταγγελία μνημονίου και δανειακής σύμβασης που θα κλείσει τις στρόφιγγες της δανειακής χρηματοδότησης ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ;
-        Με την πολιτική καταγγελία μνημονίου  και δανειακής σύμβασης;  (Αλήθεια με τι τρώγεται αυτή η πολιτική καταγγελία;)
-        Με το… χάιδεμα της ΕΕ, ευρωζώνης και ευρώ; Με το… γλείψιμο;
Με ποια πολιτική και με ποιόν τρόπο τέλος πάντων, προτίθενται να μας σώσουν ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ο Τσίπρας και τα «μαζέματα» των απίθανων συνιστωσών τους;
Ας καταλήξουν κάπου, σε κάποια πολιτική…
Ας σοβαρευτούν οι κύριοι και οι κυρίες του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., διότι με τις τύχες της πατρίδας δεν μπορεί, δεν επιτρέπεται να παίζει κανένα κόμμα και κανένας πολιτικός.