Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ...







Αυτά τα «παιχνίδια», αυτοί οι ψίθυροι, αυτά τα μισόλογα, αυτές οι αοριστίες, αυτά τα δημοσιεύματα, σχετικά με την Ε.Ρ.Τ, προκαλούν έντονες ανησυχίες, όχι μόνο στους δημοσιογράφους και στους ανθρώπους του τύπου γενικότερα, αλλά σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό, στον οποίο ανήκει η δημόσια ραδιοτηλεόραση που δημιουργήθηκε από τον ιδρώτα και τις θυσίες όλων των Ελλήνων και των Ελληνίδων και ανήκει στο ελληνικό έθνος. 


Η κοινή γνώμη σχηματίζει ήδη τη γνώμη πως κάτι… εκ του πονηρού μαγειρεύεται από γνωστούς και μη εξαιρετέους μαγείρους, από κάποιους παράγοντες, από κάποια πονηρά μυαλά, όσο και από άλλους παμπόνηρους επίσης καιροσκόπους, οι οποίοι έχουν βάλει στο μάτι το ανεκτίμητο αυτό περιουσιακό στοιχείο της χώρας, την δημόσια ραδιοτηλεόραση, το όργανο ενημέρωσης, ψυχαγωγίας, μόρφωσης και πολιτιστικής ανόδου του λαού μας.

Τα τελευταία χρόνια, με πολλούς και διάφορους τρόπους εκδηλώθηκαν κινήσεις επιδόξων μνηστήρων της Ε.Ρ.Τ, οι οποίοι με  μεθόδους σε «περιτύλιγμα» δήθεν οικονομιών και περαιτέρω ανάπτυξης, επιχείρησαν να την αλώσουν προς ίδιον όφελος.


Επί κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου, ο αλήστου μνήμης, εκ Τρικάλων ορμώμενος, αρμόδιος υπουργός κ. Μόσιαλος, εκλεκτός και αυτός και ευνοούμενος, αλά Ραγκούση, του τότε πρωθυπουργού, επιχείρησε να βάλει λουκέτο σε 10 (δέκα) περιφερειακούς ραδιοσταθμούς, στην Ε.Τ1, στη «Ραδιοτηλεόραση», το αρχαιότερο, το ιστορικό περιοδικό της κατηγορίας του και κάτι ρέστα! Δεν τα κατάφερε και ο λαός, στις εκλογές, τον έστειλε...


Προηγουμένως, επί Κώστα Καραμανλή, όργιο στην Ε.Ρ.Τ με σπατάλες, αμέτρητους συμβούλους κ.τ.λ  που έχει ήδη επιληφθεί η δικαιοσύνη.


Τώρα μας μιλάνε και γράφουν στις εφημερίδες για κλεισίματα, ξανανοίγματα, για μειώσεις προσωπικού και για διάλυση που την βαπτίζουν... ανάπτυξη!

Και η κυβέρνηση;

Αυτή κάνει το γερμανό...

Το γερμανό... που για πρώτη φορά ακούει το θέμα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και αρμόδιος κ. Κεδίκογλου...

Το γερμανό ο κ. Βενιζέλος...

Το γερμανό ο κ. Κουβέλης...

Τον σιωπηλό, τον άλαλο ο πρωθυπουργός κ. Σαμαράς... 


Υπήρξε όμως και υπάρχει και ένας που δεν κάνει το γερμανό, αλλά αποκαλύπτει και μάχεται!

Είναι ο βουλευτής της Ν.Δ και έγκριτος δημοσιογράφος  Αργύρης  Ντινόπουλος που δεν κάνει πίσω και με δυναμισμό αγωνίζεται ενάντια τους πονηρούς καιροσκόπους με στόχο την ανατροπή των σχεδίων τους. 


Ας τον βοηθήσουμε όλοι οι δημοσιογράφοι, ιδιαίτερα οι δημοσιογράφοι βουλευτές. Ας τον βοηθήσουμε όλοι στην προσπάθειά του για τη διάσωση της Ε.Ρ.Τ και του προσωπικού της.


Οι «μνηστήρες» καραδοκούν και... ξερογλείφονται!

Κάτω τα χέρια από τη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Κάτω τα χέρια από την Ε.Ρ.Τ γιατί ο τιμωρός λαός θα σας τα «κόψει»!

Μην τολμήσετε πονηροί καιροσκόποι και... οικονομισάριοι!