Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Οι σπατάλες, οι ένστολοι και οι σωτήρες μας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α


Θυσίες κάνει ο λαός μας που ήδη έχει φθάσει στα όριά του, όρια της ανέχειας, για την αντιμετώπιση της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα.
Θυσίες για το ξεπέρασμα της πολύ δύσκολης κατάστασης που μας απειλούσε και εξακολουθεί να μας απειλεί με χρεοκοπία, την οποία, δυστυχώς επιδιώκουν και κάποιοι ανεγκέφαλοι δικοί μας πολιτικάντηδες!
Αγώνας γίνεται  ιδιαίτερα για την εξασφάλιση των χρημάτων που απαιτούνται για την παιδεία γενικώς σε όλες τις βαθμίδες της γιατί, όπως είναι γνωστό, οι  επενδύσεις στην εκπαίδευση, είναι οι πιο αποδοτικές για το μέλλον της χώρας.
Γι' αυτό, όπως ήταν φυσικό,οι σπατάλες που λέγεται πως εντοπίσθηκαν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, προκάλεσαν απογοήτευση και οργή σε όλους τους έλληνες.
Υπήρξαν δικαιολογημένες απόλυτα παρεμβάσεις, τόσον του υπουργού Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλου, ο οποίος κάλεσε τον πρύτανη κ. Μυλόπουλο, να δώσει εξηγήσεις, όσον και τριών εισαγγελέων που ήδη ερευνούν σε βάθος την υπόθεση.
Βέβαια, κατά τον κ. πρύτανη δικαιολογούνται τα πάντα, όλα είναι άμεμπτα, οι εισαγγελείς όμως κάνουν τη δουλειά τους!
Για σπατάλες 8,3 εκατ. ευρώ κατηγορούνται οι αρμόδιοι του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, για ανακαίνιση μικρής κατασκήνωσης της Χαλκιδικής που μάλιστα είδαμε στην τηλεόραση, κόστους 1,3 εκατ. ευρώ, για διάθεση 50.000 ευρώ για δημόσιες σχέσεις, για την τουαλέτα της πρυτανείας που διατέθηκαν 30.000 ευρώ και άλλα πολλά ανατριχιαστικά, φρικιαστικά και εξοργιστικά!
Και όλα αυτά σε μια εποχή που, λόγω έλλειψης πιστώσεων, δεν λειτουργούν πολλά νηπιαγωγεία, κινδυνεύουν να μείνουν τον χειμώνα, μαθητές χωρίς θέρμανση, δεν διορίζονται δάσκαλοι και καθηγητές που απαιτούνται για την ομαλή λειτουργία του εκπαιδευτικού έργου κ.τ.λ.!
Ο Θεός να βάλει το χέρι του...
Ο Θεός και ο κ. Δένδιας, να βάλουν μυαλό στους... "αντιρατσιστές" που φέρνουν καραβιές παράνομους λαθρομετανάστες από την Κρήτη για να τους στεγάσουν, προφανώς με την ανοχή του πρύτανη του πανεπιστημίου της Αθήνας, στο νεοεπισκευσθέν κτίριο της Νομικής Σχολής για να το κάνουν... καλοκαιρινό και εν συνεχεία στη Βίλλα Υπατία της οδού Πατησίων για να την διαλύσουν και να την λεηλατήσουν!
Άλλη περίπτωση ασύλληπτης σε μέγεθος σπατάλης αποτελεί η διάθεση πολλών εκατομμυρίων για ενοικίαση στέγης για δημόσιες υπηρεσίες, όταν το δημόσιο διαθέτει σύγχρονα, υγιεινά και απολύτως κατάλληλα κτίρια που παραμένουν άδεια και αχρησιμοποίητα, εγκαταλελεμμένα με  κίνδυνο να ρημάξουν.
Θέλετε την δικαιολογία;;;
Δεν βολεύονται σ' αυτά οι... συνδικαλιστές και οι παριστάνοντες τους συνδικαλιστές χαραμοφάηδες που οδηγούν τους εργαζόμενους υπηκόους τους στην καταστροφή (να θυμηθούμε την περίπτωση της "Χαλυβουργιας" που είχαν αναγκάσει εκατοντάδες εγαζόμενους σε εννεάμηνη απεργία και ισόχρονη πείνα και εξαθλίωση!), και μερικοί ανώτεροι υπάλληλοι... Προφανώς θέλουν την δουλειά, αν βέβαια υποθέσουμε πως οι... συνδικαλιστές δουλεύουν, διότι στην πραγματικότητα... δουλεύουν τους εργαζόμενους σε βάρος των οποίων ζουν, κοντά στα σπίτια τους!
Η κυβέρνηση προχωρεί, λέει, στην τακτοποίηση αυτού του θέματος.
Μακάρι...


ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ.

------------------
Οι αρμόδιοι υπουργοί πρέπει να αντιληφθούν, να κατανοήσουν, να εμπεδώσουν και να πεισθούν, ότι:
1. Και η παραμικρή μείωση των αποδοχών των ενστόλων είναι απαράδεκτη και απορριπτέα.
2. Στο στράτευμα και στα σώματα ασφαλείας, γενικώς, δεν υπάρχουν μάχιμοι και μη μάχιμοι.
ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΙΜΟΙ.
Είναι απαράδεκτο να κατηγοροποιούνται αυτοί που εργάζονται σκληρά και επικίνδυνα, αυτοί που διακινδυνεύουν την σωματική τους ακεραιότητα, ακόμη και την ζωή τους για την άμυνα της πατρίδας και την ασφάλεια των ελλήνων πολιτών και των  περιουσιών τους, καθώς και των περιουσιών του δημοσίου.
ΑΠΑΞΑΠΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΙΜΟΙ.
-------------------------------------------


ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 


Τα ....μαζέματα του κόμματος Τσίπρα, διαφωνούν με τις ιδιωτικοποιήσεις, τις συνενώσεις τραπεζών για την δημιουργία ισχυρών οικονομιών που θα συμβάλουν τα μέγιστα στην πάταξη της ύφεσης,της ανεργίας και στην πολυπόθητη ανάπτυξη.

Μιλούν για ξεπουλήματα και χρεοκοπίες, όταν αυτοί, προχθές ακόμη, μας έλεγαν ότι η επάνοδος στη δραχμή και η χρεοκοπία, είναι το όπλο των φτωχών...
Προφανώς, στερούνται τσίπας και ντροπής...