Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

H "ENERGA"... ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!



Αυτά τα παλικάρια του δήθεν φθηνού εναλλακτικού παρόχου ρεύματος, της "ENERGA", που κορόιδεψαν 200.000 καταναλωτές και έβγαλαν παράνομα στην Ελβετία τεράστια ποσά από δικά μας χρήματα και της Δ.Ε.Η και ήδη είναι υπόδικα για κακουργηματικές πράξεις, με θράσος χιλίων πιθήκων, εξακολουθούν την τακτική της ... αμάκας!
Ενώ η άδεια τους έχει αφαιρεθεί και κάποιοι απ αυτούς το έχουν σκάσει στό εξωτερικό και γλεντούν τη ζωή τους σε πολυτελείς σουίτες με το δικό μας παραδάκι, έχουν αναθέσει σε εισπρακτικές εταιρείες να οχλούν τα θύματά τους, ζητώντας εξόφληση ανύπαρκτων και αυθαίρετων λογαριασμών, αντί να αποζημιώσουν αυτοί, όσους κατάφεραν να κοροιδέψουν με ψευδείς διαφημίσεις σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και τύπο για τις ταλαιπωρίες και τα εξοδα που τους προκάλεσαν για την επιστροφή τους στην Δ.Ε.Η.
Θράσος απίθανο και απύθμενο!!
Ιδού λοιποόν η προσωπική μου ιστορία με τούς δήθεν ελαλλακτικούς φθηνούς παρόχους:
Για το χρονικό διαστημα 6.1 μεχρι 24.1 2012  μου στέλνουν λογαριασμό 230.18 ευρώ [!]  για το σπίτι μου στην Καλλιθέα που επισκεπτόμαστε σπανίως και έχει αναμμένο ένα λαμπτήρα ασφαλείας και οικονομίας, 240.18 ευρώ για... 18 ημέρες και μου σημειώνουν ότι μέσα στο ποσόν αυτό περιλαμβάνονται και κάποια παλαιότερα ανεξόφλητα, ενώ υπήρχε πάγια εντολή εξόφλησης από τράπεζα.Τώρα η εισπρακτική εταιρεία μου ζητά 341 ευρώ και κάτι!!
Τι να πω; Μένω άφωνος...
Τους απάντησα και επαναλαμβάνω:
1. Ο λογαριασμός ειναι αυθαίρετος  και απαράδεκτος.
2. Η Δ.Ε.Η. δι ανωτέρων και ανωτάτων υπελλήλων της συνιστά σε όλους να μην δώσουν δεκάρα στην ανύπαρκτη "ΕΝΕΡGA".
3.Εγώ, ο δημοσιογράφος Γιώργος Τσιούνης δεν δίνω δεκάρα σε ανθρώπους υπόδικους για κακουργήματα!
4.Τα ποσά πού με χρεώνουν αυθαίρετα αφορούν αποκλειστικά και μόνον αξία ρεύματος και οχι το "χαράτσι" που έχει εξοφληθεί κανονικά. Αυτό να σημειωθεί ιδιαιτέρως.
5. Παραδίδω την "ENERGA" και τους συνενόχους της Ρωσοάραβες και... λειτουργούς του ΔΕΣΜΗΕ, στην κρίση τού ελληνικού λαού και, όπως είναι φυσικό, αναμένουμε όλοι την κρίση της δικαιοσύνης και τις νέες αποκαλύψεις που θα γίνουν στην δίκη για κακουργηματικές πράξεις.