Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Ο ΔΙΕΜΒΟΛΙΣΜΟΣ




 Αφού μας φόρτωσε στην πλάτη τον Αλέξη Τσίπρα, ο Αλέκος Αλαβάνος, βάλθηκε τώρα να τον γκρεμίσει, προφανώς γιατί κατάλαβε το τεράστιο σφάλμα του και μετάνιωσε...
Αχ κ. Αλαβάνε, τι σου φταίγαμε, τι σου έφταιγε η χώρα, η πατρίδα, ο λαός και μας έκανες τη χειρότερη πάσα, τον Αλέξη Τσίπρα δηλαδή και την ανεκδιήγητη παρέα του των συνιστωσών ή άλλως των μαζεμάτων!
Καλύτερα θα ήταν να μας έφερνες στη θέση του τον Νίκο Ζαχαριάδη, αν ζούσε...
Τώρα ο Αλέκος Αλαβάνος, βέβαιος πλέον για τη ζημιά που προκάλεσε με την λανθασμένη επιλογή του, τόσο στην αριστερά, όσο και στα γενικότερα συμφέροντα του λαού και της χώρας, κατεδαφίζει το ίδιο του το δημιούργημα με μπουλντόζα το «ΣΧΕΔΙΟ Β» που ίδρυσε και ηγείται!
Ο Τσίπρας εξ αιτίας των άστοχων πολιτικών ενεργειών του, της αλλοπρόσαλλης πολιτικής του, των παλινωδιών του και των αλληλογρονθοκοπούμενων δηλώσεων και τοποθετήσεών του και επίσης εξ αιτίας των ανοησιών της παρέας των εκπροσώπων των συνιστωσών, στερουμένων παντελώς οπαδών και πολιτικών φίλων, των μαζεμάτων που εκ συστήματος τον υποβλέπουν και των υπονομεύουν με τις τρέλες τους, την κάλυψη των αναρχικών κουκουλοφόρων κακοποιών και καταστροφέων, τις επιθέσεις και τις βιαιοπραγίες σε συγκεντρώσεις, ομιλίες και εκδηλώσεις αντιπάλων παρατάξεων κλπ. «εκτελείται» ήδη πολιτικώς από τον ίδιο τον Μέντορά του, από τον ίδιο τον κ. Αλαβάνο που τον δημιούργησε!
Αποκαλυπτικές είναι η άτυπη δημοσκόπηση ηλεκτρονικής εφημερίδας και  η συνέντευξη στην ίδια του κ. Αλέκου Αλαβάνου που ακολούθησε.
Ο κ. Αλαβάνος ιδρυτής του «ΣΧΕΔΙΟΥ Β», τονίζει ότι έχει πλέον ιδεολογικές διαφορές με τον ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προσθέτοντας ότι υπάρχει μεταξύ αυτού και του κ. Τσίπρα  και «ρήξη κουλτούρας» και ομολογεί πως έκανε λάθος στην επιλογή του κ. Τσίπρα για την ηγεσία του «ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ», προσθέτοντας με σημασία πως η αριστερά δια της ΔΗΜΑΡ του κ. Κουβέλη, είναι ήδη στην κυβέρνηση.
Αξιοσημείωτο είναι ότι, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της ηλεκτρονικής εφημερίδας (πρόκειται για τη ΖΟΥΓΚΛΑ), το «ΣΧΕΔΙΟ Β» του κ. Αλαβάνου, συγκεντρώνει δημοσκοπικά πάντοτε το 8,4% των προτιμήσεων του εκλογικού σώματος.
Αυτό σημαίνει πως ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α του κ. Τσίπρα χάνει το 28% της δύναμής του.
Κατά τα φαινόμενα το κόμμα του κ. Τσίπρα εγκαταλείπεται από τους νέους σε ηλικία ψηφοφόρους του που έχουν απογοητευθεί από την αλλοπρόσαλλη και ανερμάτιστη πολιτική του.
Κατόπιν του «διεμβολισμού» του Αλέκου Αλαβάνου στον... εκλεκτό του, η δύναμη των κομμάτων διαμορφώνεται, ως εξής:
Ν.Δ 21,1%.
ΣΥ.ΡΙΖ.Α 14%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 14,55 (όπως προβλέπει και ο Γιώργος Καρατζαφέρης)
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 5,8%
ΠΑ.ΣΟ.Κ 4,2%
Κ.Κ.Ε 4%
ΔΗΜ.ΑΡ 3,1%
ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (του ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ)  Ο,8%

Δεύτερο κόμμα κατά τη δημοσκόπηση της «ΖΟΥΓΚΛΑΣ» την ώρα αυτή, μετά την κάθοδο του κ. Αλαβάνου στον πολιτικό στίβο, πλασάρεται η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» στη θέση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Το συμπέρασμα είναι, ότι η επανεμφάνιση του Αλέκου Αλαβάνου με το «ΣΧΕΔΙΟ Β» ταράζει έντονα, πολύ σοβαρά, μέχρι τρικυμίας, τα νερά στην πολιτική κατάσταση της χώρας και αποτελεί καταλύτη για τον Αλέξη Τσίπρα, το άστρο του οποίου άρχισε να δύει προτού καλά - καλά ανατείλει...