Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

H Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας, εν δράσει…


Να εμποδίσει τη διανομή δωρεάν τροφίμων από μέλη της «Χρυσής Αυγής», στους έχοντες ανάγκη, στην Πλατεία Συντάγματος, επιχείρησε προχθές, η Δημοτική Αστυνομία και, φυσικά έφυγε κακείν κακώς από τις αντιδράσεις των πολιτών που ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες και σφυρίγματα. Αιτία, η μη ύπαρξη αδείας από τον Δήμο για τη διανομή στο Σύνταγμα!!

Είναι να γελάει κανείς κ. δήμαρχε Καμίνη, με τις ανεκδιήγητες υπηρεσίες σας που επί μήνες ολόκληρους ανέχονταν τους διάφορους έγχρωμους, βρωμερούς λαθρομετανάστες να κατέχουν πλήρως την πλατεία Συντάγματος, να την ρυπαίνουν με κάθε τρόπο, ακόμη και με οργανικά απόβλητα, να μολύνουν το περιβάλλον για να πουλούν όπως στα παζάρια των ασιατικών χωρών τους, τα ψεύτικα «μαϊμού» λαθραία εμπορεύματά τους, χωρίς άδεια, χωρίς ΦΠΑ, χωρίς καμιά νομιμότητα, προκαλώντας, εκτός των άλλων τεράστιες ζημιές στους νόμιμους και έντιμους επαγγελματίες και επιχειρηματίες που καταστρέφονται.

Η «Χρυσή Αυγή» αγόρασε μεγάλες ποσότητες τροφίμων, διαθέτοντας για την πληρωμή τους την σχετική χρηματοδότηση του δημοσίου προς τα κόμματα, την οποία οι άλλες κομματικές παρατάξεις… καταπίνουν και επιπλέον παίρνουν δανεικά κι αγύριστα από τις τράπεζες, που κι αυτά τα πληρώνει ο λαός και ξεδιάντροπα χρωστούν παντού μεγάλα ποσά, ακόμη και τα ενοίκια των γραφείων τους!!

Τώρα, η Δημοτική Αστυνομία συγκινήθηκε, ενοχλήθηκε από την διανομή τροφίμων σε ανθρώπους που δεν έχουν να φάνε…

Και αυτά δημαρχούντος του κ. Καμίνη που, αναμφίβολα χαίρει γενικής εκτίμησης!

Και επαναλαμβάνω:

Με την «Χρυσή Αυγή» δεν έχω καμία σχέση πολιτική ή κοινωνική, ούτε γνωρίζω κάποιο στέλεχός της.

Ας προσέξουν όμως τα παλικάρια της Δημοτικής Αστυνομίας και ας αποφεύγουν να προκαλούν τα παλικάρια της «Χρυσής Αυγής» και να τα βάζουν μαζί τους, γιατί οπωσδήποτε θα το μετανιώσουν…

Και τέλος, ο κ। δήμαρχος Αθηναίων, ο κ. Καμίνης ας βάλει τάξη στο Δήμο και ας συμμαζέψει κάποιους υπαλλήλους του που έχουν καβαλήσει το καλάμι…