Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...



Πολλά έχουν δει τα μάτια μου στα 81 χρόνια του φυσικού μου βίου και στα 63 του επαγγελματικού μου, της άσκησης του δημοσιογραφικού  λειτουργήματος, αλλά δεν έχω ξαναδεί:

1. Πανεπιστήμια να μεταβάλλονται από χώρους ελεύθερης διακίνησης ιδεών, προστατευομένων από το άσυλο, σε χώρους εκνόμων, ακόμη και κακοποιών δραστηριοτήτων.


2. Α.Ε.Ι να καταλαμβάνονται από παράνομους λαθρομετανάστες για να χρησιμοποιηθούν ως καταυλισμοί τους!


3. Χώρους επιστημονικών δραστηριοτήτων και μαθημάτων στους αυριανούς μας επιστήμονες, να φιλοξενούν εγκαταστάσεις παραεμπορίου λαθραίων προϊόντων "μαϊμούδων" ασιατών λαθρεμπόρων και να αποθηκεύονται επίσης  εκεί τα "σκουπίδια" που οι παράνομοι διαθέτουν.


4. Μέσα στους ιερούς χώρους της μάθησης και της προαγωγής των επιστημών, καθώς και των πειραμάτων, εργαστήρια κατασκευής δολοφονικών βομβών "μολότοφ" (εκατοντάδες μπουκάλια μπύρας βρέθηκαν στο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ), όπως και αποθηκεύσεις αντιασφυξιογόνων μασκών και διαφόρων "όπλων"(κονταριών γκλομπς κ.τ.λ) και "πολεμοφοδίων"  για τις συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια.


5. Ραδιοφωνικούς σταθμούς σε ταράτσες πανεπιστημίων.


6. Αλλοδαπούς άσχετους και βεβαίως ύποπτους, να σπάνε πόρτες και να καταστρέφουν τα πανεπιστήμια, να κλέβουν, να ρημάζουν και να λεηλατούν, να διακόπτουν και να διαλύουν συμβούλια και πρυτανικές συνόδους.


7. Να κατέχονται με το "έτσι θέλω" και βίαια, κεντρικά κτίρια, όπως η ΒΙΛΛΑ ΑΜΑΛΙΑ και άλλα, για πάνω από 20 χρόνια από διάφορους τύπους και να υπάρχουν κάποιοι που να διαμαρτύρονται για την απομάκρυνσή τους από την αστυνομία.

8. Να υπάρχουν παράγοντες που να συναινούν στην κατάληψη και διάλυση των πανεπιστημίων και να επικρίνουν και μάλιστα έντονα, κράτος, αρμόδιο υπουργό, αστυνομία και εισαγγελία, για την επιβολή του νόμου και της τάξης.


Να θυμηθούμε και το ανακαινισμένο κτίριο της ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, στο οποίο "κάποιοι", σχετικώς πρόσφατα,"στέγασαν" 300 λαθρομετανάστες που έφεραν από την Κρήτη, προφανώς για να εκβιάσουν την κυβέρνηση και τις αστυνομικές αρχές, με αποτέλεσμα να το κάνουν... καλοκαιρινό!


Στη συνέχεια να θυμηθούμε την πανέμορφη ΒΙΛΛΑ ΥΠΑΤΙΑ της οδού Πατησίων, όπου οι "κάποιοι"... μετεστέγασαν λίγο αργότερα τους ίδιους παράνομους ασιάτες λαθρομετανάστες για να την κλέψουν,να την ληστέψουν και να την "λαβώσουν"... σε ένδειξη ευγνωμοσύνης!


Θεέ μου, όλα αυτά που μοιάζουν απίστευτα, είναι αληθινά και συμβαίνουν στην φιλόνομη μέχρι χθες, ασφαλή και φιλήσυχη Ελλάδα μας που οι "κάποιοι" την θέλουν ζούγκλα...


Θεέ μου, τι άλλο θα δούμε...