Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Tα ΕΛ.ΤΑ και άλλα

Πρωτοφανής, απίστευτη ήταν η κακοδιαχείριση και η φαυλότητα των διοικούντων τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, δήλωσε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Δημήτρης Ρέππας, ο οποίος ήδη έστειλε στον εισαγγελέα τον φάκελο με τα στοιχεία των οικονομικών οργίων των golden boys του Οργανισμού που από κερδοφόρος έγινε, το τελευταίο διάστημα, παθητικός και επιβαρύνει με μεγάλα ποσά το δημόσιο.

Με άλλα λόγια τα golden boys των ΕΛ.ΤΑ είχαν στήσει γερό φαγοπότι και πλούτιζαν σε βάρος του ελληνικού λαού που πληρώνει.

Εις υγείαν των κορόιδων!

Η νέα υπό τον κ. Π. Βουρνά διοίκηση των ΕΛ.ΤΑ και το αρμόδιο υπουργείο ανέθεσαν σε ελεγκτική εταιρεία και σε ορκωτούς λογιστές την διενέργεια διαχειριστικών και οικονομικών ελέγχων για τις σπατάλες και την φαυλότητα που βούλιαξαν τον οργανισμό, ενώ ήδη απελύθη ανώτατο διευθυντικό στέλεχος της περιόδου 2004 – 2009, που είχε τοποθετηθεί από τη ΝΔ, της οποίας είχε την εμπιστοσύνη και απολάμβανε την εύνοιά της.

Το υπουργείο είναι αποφασισμένο να ερευνήσει σε βάθος την κατάσταση, να εντοπίσει τους έχοντες ποινικές ευθύνες και να ζητήσει την αυστηρή τιμωρία τους και την δήμευση των περιουσιακών τους στοιχείων.

Και να σκεφθεί κανείς ότι για να πλουτίζουν και να οργιάζουν τα golden boys, δουλεύουν σκληρά οι απλοί υπάλληλοι των ΕΛ.ΤΑ που αμείβονται με μισθούς που δεν επαρκούν ούτε για την κάλυψη των στοιχειωδών αναγκών των οικογενειών τους.

Ούτε τα απαραίτητα δεν μπορούν να καλύψουν με τις αμοιβές τους και βέβαια συνεχώς τους φορτώνουν με νέες δουλειές, νέα καθήκοντα, ενώ τρομάζουν να πάρουν ακόμη και την κανονική τους άδεια, λόγω ελλείψεως αντικαταστατών.

Υπάρχουν περιπτώσεις που ένας υπάλληλος κάνει όλη τη δουλειά του γραφείου, την διαχείριση χρηματικού, τις αποστολές και το μεσημέρι βγαίνει στην γύρα για να κάνει και διανομή αλληλογραφίας κλπ.

Αντικαταστάτες… γιόκ!

Χρήματα για αντικαταστάτες δεν υπάρχουν, γιατί δεν περισσεύουν από τα golden boys.

Αυτή είναι η αλήθεια για τα ΕΛΤΑ που πρέπει άμεσα να εξυγιανθούν και οι φαύλοι να πληρώσουν.

Υ.Γ. (άσχετο)

7.500 (επτά χιλιάδες πεντακόσιους) τουρίστες έχασε ο Πειραιάς την ημέρα της απεργίας (20-5-2010) εξ’ αιτίας της ματαίωσης του κατάπλου τριών μεγάλων κρουαζιερόπλοιων!

Με γεια μας…

Οι κύριοι Παπασπύρος και Παναγόπουλος, κυρίως όμως το ΚΚΕ, ο Τσίπρας και το ΠΑΜΕ τι έχουν άραγε να μας πουν σχετικώς;

Που οδηγούν οι απεργίες ενάντια σε τετελεσμένα γεγονότα, ενάντια σε μέτρα αναγκαία που ελήφθησαν και ήδη εφαρμόζονται; Ενάντια σε μέτρα που αποσκοπούν στην σωτηρία της χώρας;

Οι απεργίες μας βουλιάζουν ακόμη περισσότερο κύριοι εργατοπατέρες και κυρίες και κύριοι πολιτικοί της λεγόμενης αριστεράς.

Μας καταστρέφουν!

Αναλογισθείτε τις συνέπειες.

Σκεφθείτε τι κάνετε…

Σκεφθείτε ότι δίνετε τη χαριστική βολή στην πατρίδα!