Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Ως πότε τα «χαράτσια» και τα «ραβασάκια»;



Που πάμε κ. Πρωθυπουργέ;

Έχετε επίγνωση της κατάστασης;

Βλέπετε τι γίνεται γύρω σας στην ελληνική κοινωνία;

Βλέπετε, αντιλαμβάνεσθε την ελληνική πραγματικότητα;

Κι αν εσείς δεν βλέπετε γιατί δεν ρωτάτε;

Γίναμε Αλβανία επί Ενβέρ Χότζα, κ. Γιώργο Παπανδρέου!

Ο λαός μας εξαθλιώνεται κάθε ημέρα και περισσότερο…

Φθάνουμε οσονούπω στο όριο της πείνας και μιλάω για τη μεσαία τάξη, διότι οι φτωχότερες τάξεις πεινούν ήδη!!

Είστε ίσως κλεισμένος σε κλουβί κ. Πρωθυπουργέ και δεν σας αφήνουν, οι «δικοί» σας, οι «προστατευόμενοί» σας, να αφουγκρασθείτε τα συνεχώς ογκούμενα παράπονα του λαού που πληρώνει, που υποφέρει, που έχει εξαθλιωθεί;

Του λαού που αγανακτεί;

Πιστεύω όχι.

Το πιστεύω αυτό, διότι εκ καταγωγής και εκ χαρακτήρος βρίσκεστε κοντά στο λαό και ποτέ δεν είχατε και δεν έχετε απομακρυνθεί απ’ αυτόν και διότι κανείς δεν είναι ικανός να κλείσει σε «στεγανό» κλουβί τους υπερήφανους και γενναίους Παπανδρέου!

Κύριε Πρωθυπουργέ, αφού «ξεζουμίσατε» τους υπαλλήλους δημόσιους και ιδιωτικούς, καθώς και τους συνταξιούχους όλων των κατηγοριών και αφού στεγνώσατε την αγορά χρεοκοπώντας με την πολιτική σας, χιλιάδες επαγγελματίες, εμπόρους, επιχειρηματίες κλπ., αφού βαθύνατε την ύφεση και φθάσατε στα ύψη την ανεργία, έρχεσθε τώρα να βυθίσετε ακόμη περισσότερο (μέχρι ποιού σημείου άραγε; Ίσως και κάτω από τον πάτο;) στη φτώχεια τον ελληνικό λαό, την ελληνική κοινωνία.

Που πάμε κ. πρωθυπουργέ;

Μέχρι που θα μας φθάσει η… σοσιαλιστική σας κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ;

Η κυβέρνηση που εμείς (κι εγώ) ψηφίσαμε;

Τα «χαράτσια» και τα «ραβασάκια» έχουν γίνει ο βραχνάς μας και ρωτάμε καθημερινά φίλους και γνωστούς, αν τους ήρθε κανένα νέο «μπουγιουρντί» για να περιμένουμε το δικό μας, που πλέον οι περισσότεροι αδυνατούμε να πληρώσουμε με άμεσο και βέβαιο κίνδυνο να βυθιστούμε στο σκοτάδι από την ΔΕΗ!

Ας είναι…

Έχουν απομείνει σε μερικούς απ’ εμάς, από πιο δύσκολους, τραγικούς καιρούς, 2 – 3 λάμπες πετρελαίου…

Εκεί θα μας φθάσετε κ. Παπανδρέου με την πολιτική που – πιστεύω – άλλοι ασκούν στο όνομά σας ενώ εσείς, περιμένετε το… θαύμα!

Βέβαια, για εκλογές ούτε λόγος να γίνεται, διότι οι εκλογές θα χειροτερεύσουν την κατάσταση αντί να την βελτιώσουν.

Οι εκλογές θα μας βυθίσουν περισσότερο στο τέλμα. Θα μας αποτελειώσουν…(Απορώ πως ο Αντώνης Σαμαράς ζητάει εκλογές. Είναι στα καλά του;)

Η μόνη λύση, κατά την άποψη των περισσότερων πολιτών είναι μια κυβέρνηση προσωπικοτήτων κοινής και εγνωσμένης εμπιστοσύνης και κοινής αποδοχής. Μια κυβέρνηση με στελέχη υπεράνω κομμάτων.

Μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας!

Οι εκλογές κ. Σαμαρά, θα μας δώσουν… την χαριστική βολή!

Έτσι μόνον θα σωθεί η χώρα και ο λαός μας. Με κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας.

Κάντε λοιπόν το πρώτο βήμα κ. Γιώργο Παπανδρέου.

Προχωρήστε γιατί πραγματικά είστε άξιος γιος του πολύ μεγάλου Ανδρέα και εγγονός του θρυλικού Γεωργίου Παπανδρέου, του Γέρου της Δημοκρατίας, που για τον λαό και την δημοκρατία έκανε τον ανένδοτο αγώνα και αργότερα, επί χούντας, έδωσε ακόμη και τη ζωή του!

Εμπρός λοιπόν, μην διστάζετε, προχωρήστε…

Με τα «χαράτσια» και τα «ραβασάκια» με τους άγριους φόρους, η χώρα δεν σώζεται, αντίθετα βουλιάζει περισσότερο, καταστρέφεται...