Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα πόρτα


Και δεύτερη πόρτα έφαγε ο Τσίπρας από την Ευρώπη, μέσα σε λίγες ημέρες!
Ο πρόεδρος του Ευρωπαικού Συμβουλίου κ. Χέρμαν Βαν Ρομπάι, απαντώντας σε αίτημά του να συναντηθούν κατά την αυριανή επίσκεψή του στην Αθήνα, τον ενημέρωσε ότι αυτό δεν είναι δυνατόν να γίνει!
Ο... επίδοξος πρωθυπουργός μας που βάλθηκε σώνει και καλά να μας σώσει, βοηθούμενος προς τούτο από τους ακολούθους του κ.κ. Στρατούλη, Λαφαζάνη, Βούτση, Σκουρλέτη και τους λοιπούς εκπροσώπους των συνιστωσών των απερίγραπτων "μαζεμάτων" του κόμματός του , αποδεικνύεται πλέον περιτράνως πως είναι απόλυτα απομονωμένος από την Ε.Ε, για την οποία είναι ξένος και ανεπιθύμητος εξ αιτίας όσων λένε αυτός και η παρέα του και για τον ρόλο που διαδραματίζουν στην μεγάλη οικονομική κρίση που πλήττει την χώρα μας και τον στόχο τους να επανέλθουμε στη δραχμή και στην χρεοκοπία, την οποία θεωρούν όπλο των φτωχών...







ΤΑ 20 ΔΙΣ ΕΥΡΩ
-------------------
Οι αρμόδιες αρχές έχουν στα χέρια τους λίστα με 54.000 ονόματα που έβγαλαν από την Ελλάδα 20 δις ευρώ κατά την περίοδο 2009-2011.
Λοιπόν, οι αρχές ας προχωρήσουν στο έργο τους και ας εφαρμόσουν τους νόμους.
Περιμένουμε.
Στο μεταξύ το Σ.Δ.Ο.Ε προχώρησε στη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών, των μετοχών, των πολυτελών ακινήτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό και των και των λοιπών περιουσιακών στοιχείων 121 μεγιστάνων φοροφυγάδων.
'Αντε και καλή αρχή...



ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ


Τι γίνεται τέλος πάντων μέ τους διορισμούς ημετέρων, συγγενών φίλων και προστατευομένων των τέως, πρώην και άλλοτε, ακόμη και για μία ημέρα, προέδρων της Βουλής, η οποία προφανώς θεωρεί τον εαυτό της... κράτος εν κράτει;
Υπάρχει πλήθος καταγγελιών για σκανδαλώδεις διορισμούς υπαλλήλων, από ορισμένους πολιτικούς (όχι βέβαια όλους) που προήδρευσαν στο νομοθετικό μας σώμα τα τελευταία χρόνια!
Τι γίνεται λοιπόν;
Αποτελεί απόλυτη, άμεση και επιβεβλημένη ανάγκη να διευκρινισθεί το όλον θέμα και να δοθούν πειστικές απαντήσεις από τον σημερινό, άσχετο με τους σκανδαλώδεις διορισμούς του παρελθόντος, πρόεδρο της Βουλής κ. Μειμαράκη.
Λέγεται, ότι οι υπάλληλοι της Βουλής παλλαπλασιάσθηκαν αδικαιολόγητα τα τελευταία χρόνια και κανείς δεν αμφισβητεί αυτή την καταγγελία.
Ωστόσο, για λόγους δικαιοσύνης και μόνο, είμαι υποχρεωμένος να δηλώσω πως, όταν πρίν από μερικές εβδομάδες ζήτησα τηλεφωνικώς από αρμόδια υπηρεσία της Βουλής, κάποιες πληροφορίες, εξυπηρετήθηκα τάχιστα, εντός ολίγων λεπτών...
Αυτό έχω υποχρέωση να το πω.
Για τα λοιπά, τις καταγγελίες για σκανδαλώδεις διορισμούς ημετέρων, τον λόγο έχουν ο κ. πρόεδρος της Βουλής και οι λοιποί αρμόδιοι.