Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Κτηνωδιών και βαρβαροτήτων συνέχεια…

Το ξέσπασμα ανθελληνικού μίσους ορισμένων γερμανών δημοσιογράφων δεν έχει τελειωμό.

Μετά τα δηλητηριώδη και άδικα σχόλια για την Ελλάδα, μετά τις απαιτήσεις τους να τους πουλήσουμε νησιά μας, την Κέρκυρα και την Ακρόπολη με τον Παρθενώνα, μετά την δημοσίευση από το θρασύδειλο «Focus» της Αφροδίτης της Μήλου με το «δάχτυλο» και άλλα πολλά, είχαμε νέα «κρούσματα» μίσους κατά της Ελλάδας!

Το γνωστό και μη εξαιρετέο «Focus» που προς στιγμήν παραπλανητικά έδειξε μεταμέλεια για το πρώτο ανοσιούργημά του, την πρώτη ειδεχθή ενέργεια και βαρβαρότητά του με το «δάχτυλο» της Αφροδίτης, συνέχισε με δημοσίευση, στο εξώφυλλο του πάντοτε, της ίδιας εικόνας της Αφροδίτης με απλωμένο αυτή τη φορά, το χέρι της για επαιτεία!

Και η εφημερίδα «Bild» όμως δεν υστέρησε σε προστυχιά, δημοσιεύοντας φωτογραφία του Παρθενώνα με σημαία της Τουρκίας και ειρωνικό σχόλιο!

Με λίγα λόγια οι γερμανοί βάρβαροι συνεχίζουν τις απερίγραπτες ιταμότητές τους πάνω στ’ αχνάρια των Χίτλερ, Γκαίμπελς, Γκαίριγκ και Χίμλερ, μόνο που τώρα δεν τους παίρνει να μας σφάξουν, να μας κάψουν, να μας ρημάξουν σαν έθνος και να μας ληστέψουν.

Και μια και μιλάμε για ληστείες, είναι ευκαιρία να τους ρωτήσουμε για μια ακόμη φορά, πότε θα μας δώσουν τα δισεκατομμύρια που μας χρωστάνε από τα κλοπιμαία, τις επανορθώσεις και τις σφαγές;

Αν μας είχαν πληρώσει αυτά που μας χρωστάνε, όχι μόνον δεν θα είχαμε ως Ελλάδα οποιαδήποτε οικονομική ανάγκη, αλλά αντίθετα θα δανείζαμε την κ. Μέρκελ και την παρέα της.

Ωστόσο δεν θα ήταν δίκαιο να βάζουμε όλους ανεξαιρέτως τους γερμανούς στο ίδιο τσουβάλι, γιατί υπάρχουν και οι καλοί γερμανοί που όμως, δεν βλέπουμε να αποδοκιμάζουν δημόσια και έντονα, τους Ούννους ανθέλληνες συμπατριώτες τους. Γιατί άραγε δεν το κάνουν;

Αυτό είναι το ερώτημά μας, η απορία μας…