Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΞΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ



Επί τέλους, μετά την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας και την αυστηρή εντολή του πρωθυπουργού, παγώνει αμέσως ο νόμος του αλήστου μνήμης και ανεκδιήγητου Γιάννη Ραγκούση, που έδινε αφειδώς την ελληνική ιθαγένεια στους διάφορους λαθρομετανάστες και έκανε την Ελλάδα μας Πακιστάν, Αφγανιστάν, Αφρική, Αλβανία, Αραβία...

Την επόμενη εβδομάδα θα κατατεθεί στη Βουλή για ψήφιση, ο νόμος που θα προστατεύει αποτελεσματικά πατρίδα και λαό από τους εισβολείς που φέρνουν μαζί τους το έγκλημα και γενικώς την κακοποιό δραστηριότητα.

Επί τέλους, μια από τις καταστροφές που προκάλεσε στο πέρασμα του από την κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ, ο προστατευόμενος (για ποιόν λόγο άραγε) του τότε πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, αποκαθίσταται.

Μένουν όμως και άλλες πολλές ζημιές του Ραγκούση, πολλά τραύματα που προκάλεσε στην Ελλάδα μας, με κορυφαίο, πρώτο και μεγαλύτερο τον γελοίο και αναθεματισμένο, τον αχαρακτήριστο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ", τα οποία πρέπει να διορθωθούν.

Εμπρός λοιπόν κ. πρωθυπουργέ.

Επιστρέψτε στον "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ", βελτιωμένο βέβαια ανάλογα με τις υπάρχουσες τώρα ανάγκες, για την αποκατάσταση της διοικητικής δομής της χώρας και της τοπικής αυτοδιοίκησης που έχουν κυριολεκτικώς διαλυθεί.

Καλέστε, επιστρατεύστε εν ανάγκη, τον ΑΛΕΚΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, τον αρχιτέκτονα του "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ" και αναθέστε του την αποκατάσταση των καταστροφών του Ραγκούση που, ελπίζουμε πως δεν θα τολμήσει να εμφανισθεί ξανά στον πολιτικό στίβο.