Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Για εκδίκηση διψούν οι γερμανοί





Οι «φίλοι» μας οι γερμανοί, από την πρωθυπουργό τους (καγκελάριο παρακαλώ) κ. Άγγελα Μέρκελ μέχρι τον τύπο τους, περιοδικά ειδικά οικονομικά και μη, εφημερίδες και λοιπά έντυπα και επίσης μέχρι τους τελευταίους… οικονομολογίσκους και… δημοσιογραφίσκους που φουσκώνουν από ανθελληνικό μίσος, παριστάνουν τους έξυπνους και τους μάγκες και βάλθηκαν να παίζουν με την Ελλάδα όπως η γάτα με το ποντίκι…

Νομίζουν οι άθλιοι, ότι με την τακτική τους αυτή εκμεταλλευόμενοι την κακή οικονομική μας κατάσταση θα μας υποχρεώσουν να σκύψουμε το κεφάλι, να ξεχάσουμε τα εγκλήματά τους σε βάρος της Ελλάδας και του λαού της και βέβαια να μην μιλάμε για τα τρισεκατομμύρια των πολεμικών αποζημιώσεων που μας χρωστούν!

Πλανώνται όμως πλάνην οικτράν…

Τα γερμανικά εγκλήματα δεν θα ξεχασθούν ποτέ! Μάλιστα ένα από αυτά, η ομαδική σφαγή του Διστόμου και το ολοκαύτωμά του, δικάζεται ήδη εδώ και λίγο καιρό στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης μαζί με άλλα εγκλήματα των γερμανικών ναζιστικών κτηνών στην Ιταλία και βέβαια, η απόφαση που θα εκδοθεί θα είναι εκτελεστή, χωρίς να χρειάζεται… άδεια του υπουργού Δικαιοσύνης όπως έγινε με τις καταδικαστικές αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων. Να σημειωθεί ότι διαπρεπείς δικηγόροι των θυμάτων που κέρδισαν τις δίκες ήταν ο αείμνηστος Σταμούλης και η θυγατέρα του που συνεχίζει τον αγώνα.

Οι αποφάσεις εκείνες απόλυτα τεκμηριωμένες και απόλυτα δίκαιες και ισχυρές, δεν εκτελέστηκαν διότι σύμφωνα με το νόμο έπρεπε να υπάρχει και έγκριση – άδεια του έλληνα υπουργού Δικαιοσύνης, η οποία δεν υπήρξε ποτέ για… ευνόητους λόγους, δηλαδή για να μην διαταραχθούν οι σχέσεις πολιτικές, διπλωματικές, οικονομικές κλπ. Ελλάδας - Γερμανίας και προφανώς να συνεχίσει η Γερμανία να μας παρέχει με το σταγονόμετρο δάνεια τοκογλυφικά και να μας πίνει το αίμα ακόμη και σε περίοδο ειρήνης, αυτή ηττημένη, εμάς τους νικητές!

Εάν οι αποφάσεις θα εκτελούντο, όλες οι γερμανικές περιουσίες κρατικές και μη, θα περνούσαν στο ελληνικό δημόσιο για την αποζημίωση των θυμάτων της γερμανικής θηριωδίας, την πληρωμή των κλεμμένων, τις επανορθώσεις, την εξόφληση του «κατοχικού δανείου» κλπ.

Τώρα όμως, στη Χάγη, τα ψέματα τελειώνουν και η απόφαση για την σφαγή του Διστόμου θα είναι εκτελεστή χωρίς περαιτέρω εγκρίσεις και άδειες…

Η σφαγή του Διστόμου, βέβαια αποτελεί μόνον ένα επεισόδιο της γερμανοναζιστικής εγκληματικότητας και κτηνωδίας μέσα στο όργιο των σφαγών, των λεηλασιών, των βιασμών και των καταστροφών των φασιστικών τεράτων της γερμανικής κατοχής.

Τώρα, οι γερμανοί το παίζουν «μια στο καρφί και μια στο πέταλο»!

Για κάποια χρονική περίοδο η κυβέρνησή τους και ο τύπος από κοινού, εκτελώντας προφανώς προσυμφωνημένο σχέδιο, επιτίθενται κατά της χώρας μας, λοιδορώντας την, κατηγορώντας την για σπατάλες και κακή διαχείριση (όχι απόλυτα άδικα) και απειλώντας επίσημα, ανεπίσημα και δημοσιογραφικά με διακοπή της συμφωνημένης δανειοδότησης.

Στη συνέχεια ανακρούουν πρύμναν και μας… χαϊδεύουν!

Πρόκειται για ένα συστηματικά οργανωμένο πόλεμο νεύρων των Γερμανών που ελάχιστα διαφέρουν, από τους προγόνους τους (πατεράδες και παππούδες) ναζιστές, οι οποίοι αιματοκύλησαν τον κόσμο ολόκληρο.

Τι επιδιώκουν λοιπόν το Βερολίνο, η παρέα της παπαδοκόρης κ. Μέρκελ και ο κακοήθης, φανατικός φασιστικός και ανόητος γερμανικός τύπος με επικεφαλής τα περιοδικά «Φόκους» «Σπίγκελ» και μερικά άλλα, τα οποία με πρωτοφανή θρασύτητα επιχειρούν με ασεβείς εικόνες πρωτοσέλιδες και κείμενα πρόστυχα, να γελοιοποιήσουν την Ελλάδα;

Και κοντά τους, ουραγοί οι γνωστοί… φιλέλληνες Εγγλέζοι και κάποιοι Αμερικανοί!

Είναι οι… «σύμμαχοί» μας που κοντά τους για τη νίκη, χύσαμε αίμα άφθονο!

Αυτή είναι η κατάσταση με τους γερμανούς που υπονομεύουν όλες τις προσπάθειες για βελτίωση των δημοσιονομικών μας, επηρεάζοντας έτσι αρνητικά για την πατρίδα μας και άλλες χώρες της ΕΕ και κυρίως της Ευρωζώνης και το ΔΝΤ.

Από τη μια οι γερμανοί και τα ενεργούμενά τους μας απειλούν έμμεσα και άμεσα με αποβολή από την ευρωζώνη και επάνοδο στη δραχμή, πράγμα βέβαια που δεν μπορεί να γίνει, και από την άλλη μας επαινούν για τις θυσίες του λαού μας και βέβαια, μας πιέζουν και για νέο… σφίξιμο του ζωναριού!

Οι γερμανοί, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που υπογραμμίζουν τον κανόνα, εχθρεύονται την Ελλάδα και πάντοτε, όπως μας διδάσκει η ιστορία, έκαναν και κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να την… σβήσουν από τον χάρτη.

Ο ρόλος τους στους Βαλκανικούς πολέμους, στην Μικρασιατική εκστρατεία και καταστροφή, η πρόκληση του δευτέρου Παγκοσμίου πολέμου (δεν τους δίδαξε τίποτα η συντριβή τους στον πρώτο παγκόσμιο που επίσης προκάλεσαν), τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διέπραξαν με ιδιαίτερο μάλιστα μίσος κατά της Ελλάδας και η σημερινή ιταμότητά τους και το πρόστυχο θράσος τους, καθώς και η λεκτική προκλητικότητα γερμανών κυβερνώντων πολιτών και τύπου, εναντίον των θυμάτων τους και ιδιαίτερα κατά της χώρας μας, δείχνουν ότι τίποτα δεν άλλαξε στη χώρα του Χίτλερ. Επίσης αποδεικνύουν το μίσος κατά της πατρίδας μας η οποία κατά τον τελευταίο πόλεμο κατεξευτέλισε τους συμμάχους τους ιταλούς φασίστες και αντιστάθηκε σθεναρά στους ίδιους, τόσο στα βόρεια σύνορά της όσο και στις πόλεις και στην ύπαιθρο, στα βουνά με τους αντάρτες. Σε όλα αυτά οφείλεται η έντονη επιθυμία τους να μας εκδικηθούν, να μας κάνουν κακό, να μας καταστρέψουν!

Προφανώς το γερμανικό έθνος δεν θεωρεί αρκετά όσα εγκληματικά διέπραξε κατά της Ελλάδος, η οποία του έδωσε μερικά καλά μαθήματα και γελοιοποίησε τόσο στον κεντρικό εδαφικό κορμό της όσον και στην ηρωϊκή Κρήτη, το θρύλο της ισχύος του.

Αυτοί λοιπόν είναι οι Γερμανοί.

Μας μισούσαν και μας μισούν, διότι ποτέ δεν σκύψαμε σ’ αυτούς το κεφάλι μας, όπως κάποιοι άλλοι γείτονές μας, αλλά αντίθετα, ορθώσαμε το ανάστημά μας και παλέψαμε μ’ αυτούς ως ίσοι προς ίσους και μάλιστα τους νικήσαμε!

Για όλα αυτά η κ. Μέρκελ και οι συμπατριώτες της δεν αφήνουν ευκαιρία που να μην την εκμεταλλευθούν εναντίον της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Ας παύσουν λοιπόν να μας λοιδορούν και ας μας δώσουν αυτά που μας χρωστούν για να τους δανείζουμε στο μέλλον εμείς…

Τέλος, ας το καταλάβουν οι Γερμανοί και οι άλλοι : Η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει και πάντα θα είναι μέλος του ευρώ.

Ακόμη, ας καταλάβουν ότι οι ελληνικές τράπεζες είναι ισχυρές, παρά τις υποβολιμαίες, σχεδιασμένες και οργανωμένες ανακοινώσεις και τις υποβαθμίσεις που κάθε λίγο και λιγάκι κάνουν οι διάφοροι κερδοσκοπικοί και φαύλοι κύκλοι και οίκοι εκτίμησης και βαθμολόγησης που δεν είναι τίποτε άλλο από όργανα των απαίσιων, των σιχαμερών, των βρομερών τοκογλύφων!!