Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Οι αποικιοκράτες, οι «νεοναζιστές», οι τυχοδιώκτες και οι ανήθικοι κερδοσκόποι


Κοινή και επίμονη επιδίωξη των απανταχού της γης αποικιοκρατών και, επίσης, των τυχοδιωκτών και των ανήθικων κερδοσκόπων, είναι η χρεοκοπία οικονομικά αδύνατων, φτωχών χωρών, η απόλυτη πτώχευσή τους, η στάση πληρωμών, η ανέχεια των λαών τους, ο κατεξευτελισμός τους και πολλά άλλα τραγικά παρεπόμενα
Μαζί τους, συμπαραστάτες και σύμμαχοί τους, τον τελευταίο καιρό, και οι γερμανοί «νεοναζί» που μισούν παθιασμένα την Ελλάδα, την οποία δεν μπόρεσαν ποτέ να κάμψουν, παρά τις χιτλερικές μαζικές δολοφονίες και εκτελέσεις, τους εμπρησμούς, τις λεηλασίες και γενικά τα όργια που διέπραξαν κατά την κατοχή 1941 – 1944.
Μισουν την Ελλάδα γιατί στάθηκε εμπόδιο στα εγκληματικά τους σχέδια κατά της ανθρωπότητας, γιατί… τους έκαψε τη γούνα!
Και οι «νεοναζί» λοιπόν στο “blog” αυτών που επιδιώκουν την χρεοκοπία των αδύναμων οικονομικά χωρών, ιδιαίτερα της Ελλάδας.
Και δυστυχώς, μεταξύ των πιο φανατικών εχθρών μας, ή καλύτερα ο πιο φανατικός, είναι ο δηλητηριώδης υπουργός Οικονομικών του Βερολίνου κ. Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Αυτός, σχεδόν καθημερινά δίνει, με τις δηλώσεις του, το σύνθημα για τις ανθελληνικές εκδηλώσεις, τόσο στο εσωτερικό της Γερμανίας, όπως η πρόσφατη «έκρηξη» των γερμανών βιομηχάνων και άλλων οικονομικών παραγόντων σε βάρος της Ελλάδας, όσο και εκτός Γερμανίας, όπως οι θέσεις του αυστριακού υπουργού Οικονομικών και κάποιων άλλων, των Ολλανδών των Φιλανδών κλπ. για αποβολή της χώρας μας από την ευρωζώνη, πράγμα βέβαια που δεν προβλέπεται από τους κανόνες της ΕΕ.
Δικαίως λοιπόν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας μας κ. Κάρολος Παπούλιας τον… έλουσε προχθές και του είπε έξω από τα δόντια : «Ποιος είστε εσείς κ. Σόιμπλε;»
Ευτυχώς ωστόσο υπάρχουν και πολλές, πάρα πολλές φωνές στη Γερμανία και γενικότερα στην Ευρώπη, υπέρ της Ελλάδας. Ευτυχώς!
Ακόμη και ο γνωστός Ιταλός τραγουδιστής Αντριάνο Τσελεντάνο, μίλησε με θέρμη υπέρ της χώρας μας, μετά την προχθεσινή εμφάνισή του στο φεστιβάλ του Σαν Ρέμο.
Για ποιους λόγους λοιπόν όλοι, δηλαδή οι αποικιοκράτες, οι «νεοναζιστές», οι τυχοδιωκτες, οι ανήθικοι γερμανοί και λοιποί ακατονόμαστοι σπεκουλαδόροι, επιδιώκουν την πτώχευση, την χρεοκοπία της Ελλάδας, τη μετατροπή της σε προτεκτοράτο τους ;
Απλούστατα για να πλουτίσουν αυτοί, για να κερδίσουν μυθώδη ποσά σε βάρος της πατρίδας μας και του λαού της!
Πως;
Με τα γερά χρήματα, με τα ευρώ, τα δολάρια και άλλα ισχυρά νομίσματα που παράνομα ή σχεδόν παράνομα έβγαλαν σε ξένες τράπεζες και θα τα ξαναφέρουν για να αγοράσουν… μπιρ παρά, με εξευτελιστικές τιμές, τα πάντα στην Ελλάδα, να αγοράσουν την ίδια την Ελλάδα, η οποία, στο μεταξύ θα είχε πτωχεύσει, θα είχε χρεοκοπήσει, θα ξεπουλιόταν!
Αυτό είναι το σύστημα, αυτή είναι η μέθοδος όλων των κομπιναδόρων των δικών μας και των ξένων μεγαλοαπατεώνων, οι οποίοι αδίστακτα ρουφουν το αίμα των φτωχών χωρών και τις αποτελειώνουν, τις οδηγούν στην πλήρη καταστροφή και στη συνέχεια «κοτσάρουν» κι ένα μηχανισμό ελέγχου, ένα επίτροπο ή αρμοστή για να τις κυβερνούν και στο μέλλον και να συνεχίζουν να «τσεπώνουν» για μεγάλα χρονικά διαστήματα τον ιδρώτα των εξαθλιωμένων λαών.
Πρόκειται για… μεγαλοφυές εγκληματικό σύστημα, για μια δολοφονική μέθοδο που, δυστυχώς, εκτός των ιδιωτών μεγαλοκαρχαριών, εφαρμόζουν και πλούσιες ανάλγητες χώρες, καθώς και διεθνείς οικονομικοί οργανισμοί, οικονομικοί αξιολόγοι και άλλοι αεριτζήδες σαλταδόροι που ζουν εις βάρος μας!
Η συστηματική και ανεξέλεγκτη εξαγωγή συναλλάγματος και η κατάθεσή του σε ξένες τράπεζες, κυρίως της Ελβετίας, έπληξε ιδιαίτερα την ελληνική Εθνική οικονομία. Ακόμη και εταιρείες έβγαζαν απολύτως παράνομα, χρήματα του ελληνικού λαού και τα τοποθετούσαν σε ελβετικές τράπεζες.
Τελευταία αποκαλύφθηκε, ότι άλλοι έλληνες εξυπνάκηδες, για να μην πω κάτι χειρότερο, με τα μεγάλα χρηματικά ποσά που έβγαζαν παράνομα, αγόραζαν πολυτελή ακίνητα στο Λονδίνο. Κι όλα αυτά σε εποχή που ο ελληνικός λαός, οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, η μεσαία τάξη, τα οικονομικώς χαμηλά στρώματα, κάνουν θυσίες που φθάνουν στα όρια της στέρησης των απαραίτητων αγαθών, της ανέχειας, για να βοηθήσουν την οικονομία μας, την ίδια την πατρίδα.
Σε εποχή υψηλής ανεργίας και ύφεσης, σε εποχή πολύ δύσκολη κάποιοι εγκληματίες προσπαθούν να μας δώσουν τη… χαριστική βολή!

Κλείνοντας θα πρέπει να τονισθούν ιδιαίτερα δύο πράγματα :
α)Ο ανώτατος άρχων, ο πρώτος πολίτης της χώρας, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας με μια συμβολική χειρονομία, παραιτήθηκε της αποζημίωσής του, της χορηγίας του των 18.300 ευρώ μηνιαίως.
Αξίζει τα συγχαρητήρια όλων των ελλήνων.
Εύγε κ. Παπούλια.
β)Τα πολιτικά κόμματα που επιχορηγούνται από το κράτος μέσω των τραπεζών, χρωστούν μεγάλα ποσά παντού και, ορισμένα, έχουν απλήρωτους τους υπαλλήλους τους!
Ζητούν… αύξηση των επιχορηγήσεων και κάποια τα… έπιασαν ήδη από Τράπεζα Αττικής!
Ντροπή τους…
Και να υπενθυμίσουμε για ακόμη μια φορά σε κόμματα και πολιτευόμενους, ότι η πολιτική είναι προσφορά, όχι επάγγελμα, ούτε μέσον πολιτισμού ή καλοπέρασης.
Κύριοι βουλευτές, κύριοι ηγέτες των κομμάτων, ακολουθήστε το παράδειγμα του προέδρου της Δημοκρατίας και αφήστε τις ευτελείς επιδιώξεις σας.
Ακολουθήστε τις συμβολικές ενέργειες των ιταλών δημάρχων που διέθεσαν τις αποζημιώσεις τους υπέρ της Ελλάδας.
Ακολουθήστε το παράδειγμα των ευρωπαϊκών λαών που διαδηλώνουν με το σύνθημα : «Είμαστε όλοι Έλληνες». Τους ευχαριστούμε από καρδιάς.
Ακολουθήστε το παράδειγμα παλαιών πολιτικών που μπήκαν στην πολιτική πλούσιοι και βγήκαν αδέκαροι, που πέθαναν σε ξένο σπίτι και ξένο κρεβάτι!
Αυτοί πρέπει να είναι τα πρότυπά σας!
Η πολιτική, το ξαναλέω, δεν είναι επάγγελμα, είναι προσφορά στον λαό που σας τιμά με την ψήφο του. Δεν εννοώ ότι πρέπει να πεθάνετε κι εσείς αδέκαροι σε ξένο σπίτι και σε ξένο κρεβάτι. Εννοώ πως δεν πρέπει να επιδιώξετε τον πλουτισμό από την πολιτική όπως κάποιοι άθλιοι συνάδελφοί σας που ήδη βρίσκονται ενώπιον της δικαιοσύνης.