Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΘΕΥΔΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ



Ποια, τέλος πάντων, είναι αυτή η δύναμη, ποιος είναι αυτός που δένει τα χέρια της αστυνομίας μας, μιας από τις καλύτερες του κόσμου, σε πολλές περιπτώσεις, ιδίως σε συμπλοκές δήθεν αντιρατσιστών που επιδιώκουν να νομιμοποιήσουν και να κάνουν έλληνες τους εγκληματίες δολοφόνους, ληστές, βιαστές και γενικώς κακοποιούς, παράνομους λαθρομετανάστες, οι οποίοι τρομοκρατούν τους φιλήσυχους και νομοταγείς συμπατριώτες μας και έχουν μεταβάλει σε "γκέτο" ακόμη και κεντρικές περιοχές της πρωτεύουσας, με πολίτες που προσπαθούν να προστατεύσουν τα σπίτια και τις οικογένειές τους και το δικαίωμα τους να κυκλοφορούν ελεύθεροι και ασφαλείς;

Ποιος στέκεται εμπόδιο και ακυρώνει τις προεκλογικές υποσχέσεις και δεσμεύσεις του πρωθυπουργού κ. Σαμαρά, ότι θα κατεβάσει τις κουκούλες;

Ποια είναι η δύναμη που αναθέτει στην αστυνομία τον ρόλο του απλού θεατή σε κάποια γεγονότα και της απαγορεύει να επεμβαίνει, με αποτέλεσμα να γίνονται "γης Μαδιάμ" καταστήματα και εγκαταστάσεις και να συμπλέκονται πολίτες διαφορετικών παρατάξεων;

Τα γράφω αυτά με αφορμή την, προ λίγων ημερών, πλήρη καταστροφή του ψητοπωλείου στα Ψηλά Αλώνια της Πάτρας, υπό τα βλέμματα της αδρανούσης απόλυτα αστυνομικής δύναμης, η οποία δεν συγκινήθηκε ούτε και όταν επενέβησαν πολίτες αντίθετης παράταξης με επακόλουθο την συμπλοκή.

Επίσης με αφορμή τα επεισόδια του θεάτρου "ΧΥΤΗΡΙΟ" στην Ιερά Οδό,στο οποίο είχε ανέβει το έργο "Κόρπους Κρίστι", αντιχριστιανικό, βλάσφημο και ασεβές, κατά την άποψη πολλών.

Και στην περίπτωση αυτή, η αστυνομία παρακολουθούσε απαθής τα τεκταινόμενα και όταν αποφάσισε να συλλάβει κάποιο άτομο της το πήραν μέσα από τα χέρια και το απελευθέρωσαν!

Ρεζίλεμα...

Ποιος λοιπόν κρατά την αστυνομία μακριά από τα γεγονότα και τις αρμοδιότητές της;

Ποιος εμποδίζει τον κ. πρωθυπουργό να κατεβάσει τις κουκούλες των όποιων ομάδων ή παρατάξεων και να αποκαταστήσει την ηρεμία και την γαλήνη στη χώρα που τόσον έχουν κλονισθεί από την παράνομη μετανάστευση, την εγκληματικότητα και την κάθε λογής κακοποιό δραστηριότητα και παραβατικότητα.

Κλείνοντας, απλώς αναφέρω ότι η ιστορικός του "συνωστισμού στη προκυμαία της Σμύρνης" και τώρα βουλευτής του κ. Κουβέλη, η γνωστή σε όλους μας κ. Ρεπούση, ήταν παρούσα έξω από το "ΧΥΤΗΡΙΟ" για να υποστηρίξει το έργο, αλλά κάτω από τις αποδοκιμασίες των συγκεντρωμένων,αναγκάσθηκε να φύγει κακείν κακώς!