Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΣΟΒΑΡΕΥΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΕΥΘΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ




Καιρός δεν είναι να σοβαρευθεί και να λογικευθεί η συνδικαλιστική ηγεσία των δημοσίων υπαλλήλων, η Α.Δ.Ε.Δ.Υ;

Ως πότε με τις απεργίες που κηρύσσει κάθε λίγο και λιγάκι, θα κάνει οικονομική αφαίμαξη, θα "αφαιρεί" τα μεροκάματα, θα "μειώνει" ακόμη περισσότερο τις μειωμένες δραματικά από το "μνημόνιο" αποδοχές των δημοσίων υπαλλήλων και ως πότε θα κατεβάζει τους νοικοκυραίους στους δρόμους, δίδοντας στους "κουκουλοφόρους" ευκαιρίες, να σπάζουν, να ρημάζουν, να λεηλατούν, ακόμη και να σκοτώνουν αθώους υπαλλήλους, όπως στη Marrfinbank;

Ως πότε θα κλείνει δρόμους, θα ταλαιπωρεί τον κόσμο και θα νεκρώνει την ελάχιστη εμπορική και οικονομική κίνηση;

Δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη ο κ. Τσικρικάς και η παρέα του, ότι η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης αποτελεί μονόδρομο και όποια μικρή βελτίωση είναι δυνατόν να γίνει, δεν θα γίνει με τις συνεχείς και εκβιαστικές απεργίες που κάνουν τους δημόσιους υπαλλήλους αντιπαθείς στο σύνολο του ελληνικού λαού;

Πότε θα καταλάβουν οι "άρχοντες" της Α.Δ.Ε.Δ.Υ, ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι, είναι λειτουργοί του κράτους, το οποίο έχουν υποχρέωση να βοηθήσουν για να βγει από τα δύσκολα;

Πότε θα αντιληφθούν και θα αναλογισθούν το μέγεθος των ευθυνών τους απέναντι στην πατρίδα και στο λαό;

Οι δημόσιοι υπάλληλοι, μέχρι τώρα και σε πολύ πιο δύσκολες εποχές, ακόμη και στην κατοχή και στην μετακατοχική περίοδο και στον εμφύλιο, στήριξαν το κράτος, το βοήθησαν να σταθεί στα πόδια του.

Ο αείμνηστος πατέρας μου δημόσιος υπάλληλος και συνδικαλιστής, πρότυπο υπαλλήλου εντίμου, αφοσιωμένου στο καθήκον με αξιοζήλευτη υπαλληλική συνείδηση δεν εκάμφθη ούτε από την ανέχεια, ούτε από τον καθημερινό αγώνα για την συντήρηση της οικογένειάς του.

Τότε, οι δημόσιοι υπάλληλοι, έδιναν καθημερινά τη μάχη, πολεμούσαν κρατώντας στο ένα χέρι την πένα και στο άλλο το τουφέκι!

Ήταν υπάλληλοι, όπως ο πατέρας μου, που πολεμούσαν για την πατρίδα στη Μικρά Ασία και σε άλλους πολέμους, θυσιάζοντας ακόμη και τη ζωή τους.

Ήταν οι υπάλληλοι που απεργούσαν, όταν και όποτε έπρεπε και δεν υπολόγιζαν και αυτές τις πολιτικές επιστρατεύσεις, με αποτέλεσμα να οδηγούνται στα κρατητήρια!

Αλλά όχι κάθε τρεις και λίγο απεργίες που μόνον κακό κάνουν στον κλάδο.

Αυτά όμως, δυστυχώς, είναι ψιλά γράμματα για τους σύγχρονους συνδικαλιστές της Α.Δ.Ε.Δ.Υ που έχουν κηρύξει νέα απεργία για τις 19 του μηνός και στο μεταξύ έχουν σχεδόν διαλύσει την τοπική αυτοδιοίκηση προκαλούντες μεγάλη ταλαιπωρία στους πολίτες και μεγάλη ζημιά στην εθνική μας οικονομία.

Σοβαρευθείτε και λογικευθείτε, επί τέλους, κύριοι συνδικαλιστές της Α.Δ.Ε.Δ.Υ και εργασθείτε για τα συμφέροντα του κλάδου που εκπροσωπείτε, της χώρας και του λαού.

Αναλογισθείτε τις τεράστιες ευθύνες σας, απέναντι στους νομοταγείς και έντιμους δημόσιους λειτουργούς που βγάζετε συνεχώς στους δρόμους, για να μπερδευτούν με τα κάθε λογής περιθωριακά και κακοποιά στοιχεία πού επιδιώκουν την καταστροφή της Ελλάδας.