Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Νέα προστυχιά

Τελικά, οι γερμανικοί κονδυλοφόροι είναι αμετανόητοι συνειδητοί ανθέλληνες.
Αυτό είναι βέβαιο, το πιο δυσάρεστο όμως είναι ότι το ανθελληνικό τους μένος συμμερίζεται και μια μεγάλη μερίδα του γερμανικού λαού.
Το φαινόμενο δεν είναι ανεξήγητο.
Το γερμανικό έθνος ή τουλάχιστον ένα τμήμα του αρκετά μεγάλο, δεν μπόρεσε ποτέ να ξεχάσει το ρεζιλίκι που υπέστησαν οι ναζιστές του Χίτλερ και οι γελοίοι φασίστες του γελοίου Μουσολίνι, από την μικρή Ελλάδα, τον ελληνικό στρατό με τα πενιχρά του μέσα, την εθνική μας αντίσταση, τον Μανώλη Γλέζο και τον Λάκη Σάντα και χιλιάδες άλλους επώνυμους και ανώνυμους ηρωικούς αγωνιστές.
Δεν μας «συγχωρούν» κάποιοι γερμανοί τις εποποιίες της Αλβανίας, του Ρούπελ, της Κρήτης, τον Γοργοπόταμο, τις νίλες τους από το ελληνικό αντάρτικο…
Δεν εννοούν να αντιληφθούν οι γερμανοί, ότι μπορεί να μας έσφαζαν άνανδρα, μπορεί να μας εκτελούσαν ομαδικά κατά εκατοντάδες και χιλιάδες, μπορεί να έκαιγαν τα χωριά μας και να ρήμαζαν τις πόλεις μας, μπορεί να άρπαξαν τον πλούτο μας, τα χρήματά μας, τις αρχαιότητές μας, ποτέ όμως δεν κατάφεραν να μας κατακτήσουν!
Η ψυχή μας ήταν αδούλωτη!
Το αντίθετο μάλιστα. Εμείς τους νικήσαμε, αυτούς και τους συμμάχους τους φασίστες.
Και τους ρεζιλέψαμε!
Αυτό δεν μας το συγχωρούν…
Και το χειρότερο είναι ότι δεν παραλείπουν να εκδηλώνουν το μίσος τους για την Ελλάδα και να επιχειρούν να εκδικηθούν τους Έλληνες νικητές τους, σε κάθε ευκαιρία.
Ο τύπος, μια μερίδα του, τα φερέφωνα των γερμανών ανθελλήνων, τον τελευταίο καιρό, πιάστηκαν από τα οικονομικά μας προβλήματα για να ειρωνευθούν, να χλευάσουν, να πλήξουν, να σαμποτάρουν την Ελλάδα και να την σπρώξουν σε μεγαλύτερες δυσκολίες, στην καταστροφή,
Δεν τα κατάφεραν σ’ αυτήν, στην πρώτη φάση, αλλά δεν απογοητεύτηκαν.
Έκαναν ένα μικρό διάλειμμα για να… «ξαποστάσουν», άφησαν πίσω τους λίγα ψήγματα μεταστροφής δήθεν των ανθελληνικών τους απόψεων και συνέχισαν μπαίνοντας ορμητικά στην δεύτερη και πιο ύπουλη, άνανδρη και πρόστυχη φάση του σχεδίου τους.
Πρόκειται τώρα για ενορχηστρωμένη επίθεση κατά του ελληνικού τουρισμού με δυσφημιστικά δημοσιεύματα που σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, πιθανόν να προκαλέσουν ζημιά στην τουριστική μας βιομηχανία που χτίσαμε με κόπους, μεγάλες προσπάθειες, θυσίες και πολλή αγάπη.
Άρχισαν λοιπόν τα έντυπα δυσφημιστικά όργανα της… φίλης μας Γερμανίας να μιλούν για δήθεν επιπτώσεις της παραπαίουσας ελληνικής οικονομίας στον τουρισμό για όχι καλές υπηρεσίες, για τιμές υψηλές και άλλα πολλά.
Τα μύρια όσα ξερνούν πάλι ασύστολα κατά της Ελλάδας, οι γερμανοί γραφιάδες στις ψευτοφυλάδες τους και με το δηλητήριό τους επιχειρούν για μια ακόμη φορά να «δολοφονήσουν» την Ελλάδα, όχι βέβαια με τα όπλα που επιχείρησε να την δολοφονήσει ο Χίτλερ, αλλά με άλλα πιθανόν πιο ύπουλα και πιο αποτελεσματικά.
Και αυτήν όμως τη φορά θα αποτύχουν. Να είναι βέβαιοι γι’ αυτό.
Οι νάρκες στον τουρισμό μας που βάζουν οι γερμανοί, είναι δυνατόν να απενεργοποιηθούν από εμάς τους ίδιους με εργαλεία την παροχή όσο το δυνατόν καλύτερων υπηρεσιών στους φιλοξενούμενους μας τουρίστες με καλύτερες τιμές ανταγωνιστικές και με την πατροπαράδοτη και θερμή ελληνική μας φιλοξενία.
Είμαστε η χώρα του Ξένιου Διός και πρέπει να το αποδεικνύουμε πάντοτε.
Αυτή θα είναι η καλύτερη απάντηση στους εχθρούς της Ελλάδας και του τουρισμού της. Θα βουλώσει τα ξετσίπωτα στόματά τους!