Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

H αξιοπιστία της χώρας, η αφαίμαξη της ΕΡΤ, οι ένστολοι και οι λαθρομετανάστες.




Η αξιοπιστία της χώρας, αναμφίβολα, άρχισε να αποκαθίσταται μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού κ. Σαμαρά σε Βερολίνο και Παρίσι και τις συνομιλίες που είχε με την καγκελάριο κ. Μέρκελ και τον πρόεδρο της Γαλλίας κ. Ολάν.
Προηγουμένως, ο κ. Σαμαράς είχε εποικοδομητικές συνομιλίες στην Αθήνα, με τον πρόεδρο του «Γιουρογκρούπ» κ. Γιούνκερ, οι οποίες πρωτίστως αποσκοπούσαν στην αποκατάσταση της αξιοπιστίας της Ελλάδας.
Οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι θιασώτες της χρεοκοπίας της χώρας μας στο εσωτερικό και το εξωτερικό δεν καταφέρνουν να προωθήσουν τα ολέθρια και αντεθνικά τους σχέδια, αποδοκιμαζόμενοι από τους πάντες, από την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, από την Ευρωπαϊκή Ένωση, από το ΔΝΤ, από την ΕΚΤ, από τις ηγεσίες των συνεταίρων μας χωρών και λαών της Ευρώπης. Απ’ όλους ανεξαιρέτως!
«Το λόμπυ της δραχμής έχασε έναν αποφασιστικό γύρο. Το  καράβι άρχισε να γυρίζει», τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σε δηλώσεις του, μετά την ενημέρωση του προέδρου της Δημοκρατίας κ. Παπούλια για τις συνομιλίες του με την κ. Μέρκελ και τον κ. Ολάν.
Ο πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι η οικονομία της πατρίδας μας θα ανακάμψει, η ύφεση θα υποχωρήσει, θα επανέλθει η ανάπτυξη και θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, κατά συνέπειαν θα έχουμε υποχώρηση της ανεργίας, η οποία έχει αυξηθεί πολύ τους τελευταίους μήνες και πλήττει ιδιαίτερα τους νέους. Είναι βέβαιο πως η πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά, η οποία στηρίζεται, εκτός από τη Νέα Δημοκρατία, από το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ, άρχισε να σημειώνει επιτυχίες, άρχισε να αποδίδει.
Η αξιοπιστία της Ελλάδας ήδη αποκαθίσταται και αυτή η  αποκατάσταση, αποτελεί μέγα επίτευγμα.  
Η μεταστροφή της Ευρώπης, των εταίρων μας, των δανειστών μας, σημαίνει την αρχή της αποκατάστασης των δημοσιονομικών μας και την ανακούφιση του λαού που κάνει συνεχώς θυσίες.
Ένα πρώτο πολύ ευχάριστο δείγμα της σωστής κατεύθυνσης των κυβερνητικών μέτρων, είναι η αύξηση των καταθέσεων στις τράπεζές μας, μετά από πολύ καιρό και την οικονομική αιμορραγία που προκλήθηκε από την… μετανάστευση πολλών καταθέσεων,  κυρίως μεγιστάνων, κερδοσκόπων, υπόπτων στοιχείων, λεηλατών του λαϊκού και του κρατικού χρήματος και άλλων.



Η ΕΡΤ

Ενώ όλοι μας ελπίζουμε στο νοικοκύρεμα της ΕΡΤ, την προκοπή της και το οικονομικό της συμμάζεμα, έρχονται τα κακά μαντάτα από την ίδια την κυβέρνηση.
Ενώ ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου, μας βεβαιώνει ότι όλα αλλάζουν προς το καλύτερο και μπαίνει τάξη στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, έρχονται στη δημοσιότητα πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες το 25% του ανταποδοτικού τέλους της ΕΡΤ  που όλοι πληρώνουμε μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, θα διατίθεται για την εναλλακτική παραγωγή ενέργειας, δηλαδή ηλεκτρικού ρεύματος και ιδιαίτερα για τους ηλιακούς συλλέκτες!!
Ο λαός λοιπόν θα πληρώνει για την δημόσια ραδιοτηλεόραση και σημαντικό μέρος των χρημάτων του θα πηγαίνει για τα σπασμένα της ΔΕΗ!
Σκέτη απάτη δηλαδή…
Ελπίζουμε τελικώς να μην υλοποιηθούν αυτά τα σχέδια.
Κύριε Κεδίκογλου έχετε το λόγο…


Οι ένστολοι

Οι ένστολοι, στρατιωτικοί, αστυνομικοί πυροσβέστες, λιμενικοί και λοιποί, δίνουν ακόμη και τη ζωή τους για την ακεραιότητα της χώρας και την ασφάλεια των πολιτών.
Κάθε σκέψη μείωσης των ήδη μικρών, εξευτελιστικών θα έλεγα, αποδοχών τους, πρέπει να εγκαταλειφθεί.


Ο κ. πρόεδρος

Τέλος ερωτώ αν είναι αληθές, ότι ο πρόεδρος των πακιστανών μεταναστών νόμιμων και μη στη χώρα μας, διώκεται με διεθνές ένταλμα για παράνομες διακινήσεις λαθρομεταναστών;
Επίσης ερωτώ αν οι νόμοι μας, το σύνταγμά μας, επιτρέπουν διαδηλώσεις αλλοδαπών με συνθήματα μάλιστα αντεθνικά; Συνθήματα κατά της Ελλάδας;
Ο επιτυχημένος πράγματι υπουργός δημόσιας τάξης κ. Νίκος Δένδιας, τι λέει;;