Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΩΜΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ... ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!



Είναι η πρώτη φορά στα μετεμφυλιακά χρόνια, που κοινοβουλευτικό κόμμα, το οποίο μάλιστα αυτοτοποθετείται στον προοδευτικό δημοκρατικό χώρο, αδίστακτα εκτοξεύει απειλές κατά των πολιτικών του αντιπάλων και συγκεκριμένα κατά της δημοκρατικά εκλεγμένης πριν από μέρες κυβέρνησης, ότι θα βάλει στην φυλακή όσους προχωρήσουν σε αποκρατικοποιήσες σε εκτέλεση του εγκριθέντος από τον λαό προγράμματος!
Επίσης, το ίδιο κοινοβουλευτικό κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δηλαδή ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α, απειλεί επίσημα  διά στόματος του προέδρου του, του κ. Τσίπρα στην αγόρευσή του στην Βουλή κατά την συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, ότι θα πολεμήσει τις αποκρατικοποιήσεις εντός και εκτός του κοινοβουλίου!
Ο πρωθυπουργός τον ρώτησε βέβαια αμέσως  αν με το "εκτός" εννοεί τό κάψιμο της Αθήνας...
Εμείς με την σειρά μας ρωτάμε:
--Αυτό το "εκτός" με τι τρώγεται;
--Πως εμηνεύεται με απλά λόγια;
--Μήπως με την δραστηριοποίηση των γνωστών κακοποιών κουκουλοφόρων, τους οποίους ουδέποτε αποδοκίμασε;
--Μήπως με τις καταστροφές δημόσιων και ιδιωτικών περιουσιών;
Μήπως με εμπρησμούς και "πλιάτσικα" από ημεδαπούς και... συμπαθέστατους λευκούς και έγχρωμους παράνομους λαθρομετανάστες που το κόμμα του έχει αναλάβει την προστασία τους;
--Μήπως με επαναλήψεις βιαιοπραγιών;
--Μηπως με μπουρλότα σαν εκείνο το ανατριχιαστικό της MARFIN BANK στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τρείς φτωχοί εργαζόμενοι, μεταξύ των οποίων και μια έγκυος κυρία;
Μήπως με μια επιχείρηση γενικής, ολικής καταστροφής του κέντρου της πρωτεύουσας;
Πώς τέλος πάντων ερμηνεύεται αυτό το "εκτός βουλής" κ. Τσίπρα;
Ρωτάμε οι φιλόνομοι και φιλήσυχοι πολίτες γιατί έχουμε πικράν πείραν από το παρελθόν, το πρόσφατο και το παλαιότερο.
Ελπίζουν και εύχονται οι έλληνες, ότι με το "εκτός βουλής" ο κ.Τσίπρας, αρχηγός πλέον της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν εννούσε τίποτα από τα προαναφερθέντα, τα οποία, εκτός των άλλων ολέθριων συνεπειών, αντί να προσελκύσουν, διώχνουν επενδύσεις και επενδυτές.
Αλλά πριν να προχωρήσω, έχω υποχρέωση να αποσαφηνίσω τι ακριβώς  εννοούσα γράφοντας στην αρχή του άρθρου την λέξη "αυτοτοποθετείται",
Εξηγούμαι λοιπόν ότι το "αυτοτοποθετείται" βασίζεται στις αμέτρητες συνιστώσες του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ορισμένες από τις οποίες δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τον προοδευτικό δημοκρατικό χώρο.
Καθαρές κουβέντες...
-- Ο πρωθυπουργός κ. Σαμαράς, απαντώντας στον κ. Τσίπρα λίγο πριν την ψήφο εμπιστοσύνης (171 υπέρ -121 κατά), μεταξύ άλλων του είπε: "ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α κι εσείς είσθε  το <λόμπυ> της δραχμής..."
Πράγματι, εκούσια ή ακούσια με την πολιτική του προετοιμάζει τις προϋποθέσεις για την επιστροφή της Ελλάδας στην δραχμή, πράγμα καταστροφικό για την χώρα και τον λαό και ευεργετικό για την πλουτοκρατία που θα μας αγοράσει "μπιρ παρά".
Εκεί οδηγεί η καλλιέργεια του εδάφους για την εγκαταλειψη του ευρώ και την επιστροφή στη δραχμή.