Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

H… συνέπεια των Αράβων


Δεν είναι η πρώτη φορά που οι άραβες, ανταμείβουν την φίλη τους Ελλάδα και τον φίλο τους ελληνικό λαό, με την ασυνέπεια τους, την αχαριστία τους, για όσα μέχρι σήμερα, έχουν κάνει υπερασπίζοντας τα δίκαιά τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά, που οι φίλοι μας άραβες, απαντούν στους έλληνες που στέκονται δίπλα τους και τους υποστηρίζουν χάνοντας άλλους φίλους ή δημιουργώντας εχθρούς, με ασυνέπεια, κοροϊδία, ξετσιπωσιά!

Οι εταιρείες του Κατάρ, απέσυραν προχθές το ενδιαφέρον τους για την επένδυση ηλεκτροπαραγωγής στον Αστακό, με γελοίες δικαιολογίες, προκαλώντας ζημιά στην ελληνική πολιτική για την ανάπτυξη και πλήγμα στην όλη προσπάθεια της.

Οι άραβες μας έχουν κοροϊδέψει και άλλες φορές, με ψευτιές και ασυνέπειες.

Θυμάμαι καλά τις προσπάθειες του μεγάλου Ανδρέα Παπανδρέου, για την κατάθεση μόνον, την κατάθεση αραβικών πετροδολαρίων, στις υγιείς και δυνατές, τότε και τώρα, ελληνικές τράπεζες.

Πολλές οι αραβικές υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις και στο τέλος μηδέν. Τζίφος!

Πρωταγωνιστής ο… αξέχαστος ήρωας Γιασέρ Αραφάτ, ο μεγάλος ηγέτης, του οποίου η νεαρή γυναίκα και η κόρη του, ακόμη «ροκανίζουν» τις εισφορές υπέρ των αγωνιζομένων παλαιστινίων σε σουίτες πολυτελών ακριβών ξενοδοχείων του Παρισιού!

Συμπέρασμα: οι άραβες κοροϊδεύουν, είναι ασυνεπείς… κελεμπιοφόροι καραγκιόζηδες.

Όχι λοιπόν άλλη κοροϊδία από τους άραβες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου