Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Τα ηνία πήραν οι περιφερειάρχες!!

Φαίνεται ότι δεν έχουμε χρείαν κάποιων υπουργών και κυβερνητικών παραγόντων.

Έχουμε τους περιφερειάρχες, με επικεφαλής τον κ. Σγουρό, οι οποίοι μέσα σε 2 (δύο) μόλις ώρες, έλυσαν το θέμα της πολυήμερης (21 ημέρες) απεργίας των ταξιτζήδων και των εκτρόπων μερικών (αρκετών) απ’ αυτούς που ταλαιπώρησαν εμάς και τους τουρίστες μας, που δυσφήμησαν την Ελλάδα σε παγκόσμια κλίμακα, που έσπασαν, που ρήμαξαν, που «μαχαίρωσαν» τον ανερχόμενο τουρισμό μας, στον οποίο έδειξαν δρόμους που οδηγούν σε γειτονικές χώρες, έπληξαν την οικονομία μας που προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι και άλλα πολλά!

Έφταιγαν όμως μόνον οι ταξιτζήδες;

Όχι βέβαια…

Το μεγάλο φταίξιμο ήταν και είναι εκείνου του κυρίου, ο οποίος με την ανεξήγητη, επαναλαμβάνω, ανοχή του αγωνιστή πρωθυπουργού μας, παριστάνει τον αυτοκράτορα στο υπουργείο Υποδομών – Μεταφορών, αφού προηγουμένως, με το «έκτρωμα» «Καλλικράτη», έκανε «μπάχαλο», διέλυσε κυριολεκτικά την διοικητική δομή της χώρας, την τοπική μας αυτοδιοίκηση που αδυνατεί πλέον να ανταποκριθεί ακόμη και στις στοιχειώδεις ανάγκες των πολιτών!

Οι ταξιτζήδες, ευπρεπείς και «άτακτοι» υπήρξαν θύματα παραπλάνησης εκ μέρους της κυβέρνησης και ιδιαίτερα του υπουργείου Υποδομών – Μεταφορών.

Και εξηγούμαι :

Ο Δημήτρης Ρέππας, πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, άριστος πολιτικός, πεπειραμένος και επιτυχημένος υπουργός, είχε δώσει ικανοποιητική λύση στο θέμα των ταξιτζήδων, σύμφωνα και κατά γράμμα με τα προβλεπόμενα από το νόμο για την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους και συνέταξε μάλιστα το σχετικό προεδρικό διάταγμα, το οποίο ο διάδοχος του κ. Ραγκούσης το απέσυρε, το απέρριψε και προκάλεσε τον γνωστό σάλο, τη συμφορά του τελευταίου εικοσαημέρου.

Με δυο λόγια σταράτα, κορόιδεψε τους ταξιτζήδες και στη θέση του προεδρικού διατάγματος Ρέππα που πέταξε στα σκουπίδια, έβαλε τις δικές του απαράδεκτες και παράλογες ρυθμίσεις.

Ευτυχώς ωστόσο, βρέθηκαν οι περιφερειάρχες, και έδωσαν την λύση μετά, βέβαια από πολλές ταλαιπωρίες και ζημιές στην χώρα, στον τουρισμό, στην οικονομία.

Να το πούμε καθαρά.

Άξιος υπουργός Μεταφορών αναδείχθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής κ. Σγουρός με συνεργάτες τους υπόλοιπους περιφερειάρχες!

Άραγε ο κ. Ραγκούσης θα έχει τώρα την ευαισθησία να παραιτηθεί;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου