Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Ποικίλα στραβά κι ανάποδα




Απειλεί ο κ. Στρατούλης για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ (ποιος είναι άραγε ή ποιόν παριστάνει; Τον αρχηγό του;), ότι θα βάλει στη φυλακή τους πολιτικούς που θα κάνουν αποκρατικοποιήσεις επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας!
Επιπλέον, ο κ. Στρατούλης πάντοτε, δίκην… υπερτσίπρα, ζητεί από την κυβέρνηση Σαμαρά, να παραιτηθεί για να πάρει την απάντηση, στο πρωινό του MEGA, από τον κ. Άδωνη Γεωργιάδη, ότι όταν απαιτεί την παραίτηση μιας κυβέρνησης που προήλθε από δύο εκλογικές αναμετρήσεις, μιας κυβέρνησης που έχει ζωή μόλις είκοσι ημερών και ακόμη δεν έχει (δεν είχε) εμφανιστεί στη Βουλή, θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί «πολιτικός χούλιγκαν»! 
Ήταν πράγματι μια επιτυχημένη και αποστομωτική παρατήρηση, ένα σχόλιο αποστομωτικό που βάζει στη θέση τους Στρατούλη και ΣΥΡΙΖΑ.
Πάντως ανάλογες ήταν και οι απειλές του κ. Τσίπρα στη Βουλή.  




Για κατάργηση πάει ο νόμος του αλήστου μνήμης Γιάννη Ραγκούση για τους μετανάστες.
Η τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά έχει ήδη αποφασίσει να ψηφίσει νέο νόμο που θα καταργεί το ανοσιούργημα Ραγκούση και θα προστατεύει τον ελληνικό λαό από τα ξενόφερτα εγκληματικά στοιχεία. 
Είναι βέβαιο, ότι ο νόμος Ραγκούση, κυρίως στο θέμα της ιθαγένειας, μέσα σε λίγα χρόνια θα μετέβαλλε την Ελλάδα σε Αφγανιστάν, Πακιστάν, Αλβανία, Βουλγαρία κλπ. 
Και μια και, κατά τη συνήθειά μου και με τον δίκιο μου βέβαια, όταν γράφω για τα… καλά που έχει προσφέρει στη χώρα ο κύριος αυτός κατά την διετία που άσκησε υπουργικά καθήκοντα (μια από τις χειρότερες και πιο καταστροφικές περιόδους της νεότερης πολιτικοκυβερνητικής μας ιστορίας), θυμάμαι και κάτι κάποιο νέο κατόρθωμα του!
Λοιπόν, πριν λίγες ημέρες σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή η αντιδήμαρχος Αιγιαλείας , της οποίας το όνομα δυστυχώς δεν θυμάμαι, μιλώντας για την προσπάθεια που γίνεται για την ανάπτυξη του τουρισμού μας, ιδιαίτερα δε στην χαρισματική  περιοχή της, τόνισε με έμφαση, ότι «όλοι εργάζονται για την αύξηση του τουρισμού μας, παρά τις δυσκολίες που έχει δημιουργήσει στον τομέα αυτόν, στην «τουριστική μας βιομηχανία» ο «Καλλικράτης» με τις ρυθμίσεις του!!»
Άλλο ένα πλήγμα λοιπόν για τα συμφέροντα της χώρας, για τον καίριο και ευαίσθητο τομέα του ελληνικού τουρισμού από τον Ραγκούσιο «Καλλικράτη», αποκαλύπτονται τώρα. 
Ας είναι καλά ο κ. Γιάννης Ραγκούσης, που τώρα ανέλαβε να ξαναφτιάξει το ΠΑΣΟΚ και να το ξανακάνει «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό!», να το ξαναφτιάξει καλύτερα από τον μεγάλο δημιουργό του, τον Ανδρέα Παπανδρέου! 
Επιτέλους, ας σοβαρευθούν αυτοί του μικρού ΠΑΣΟΚ που απέμεινε, του υπολείμματος του πάλαι ποτέ μεγάλου και ισχυρού κινήματος που έχει σημαδέψει την πολιτική ιστορία της χώρας.
Ας σοβαρευθούν…




Έχουμε όμως και τον μεγάλο Άκη, τον «ωραίο Μπρούμελ» που παραλίγο να γίνει πρωθυπουργός της χώρας και ευτυχώς δεν τα κατάφερε, διότι θα είχε φάει και την Ακρόπολη μαζί με τον Παρθενώνα, το Ερεχθείο κλπ.
Ο περίφημος, ο ανεπανάληπτος Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος, οικογενειακώς…  συν γυναιξί και τέκνοις… ποιεί τας διατριβάς του στις φυλακές για οικονομικά κακουργήματα, για καταχρήσεις, μίζες, υπεξαιρέσεις και άλλα πολλά, παριστάνει τώρα τον αθώο και αδικημένο και απαιτεί την αποφυλάκιση της νεαράς συζύγου του (σε σύγκριση με την δική του ηλικία) κ. Βίκυς Σταμάτη, η οποία επιμένει πως ζούσε όπως μια Ελληνίδα της μεσαίας τάξης και ξόδευε όσα και η προηγούμενη Ελληνίδα! Δηλαδή ήταν μια οικονόμα νοικοκυρά!
Η σύζυγος του Άκη επιμένει επίσης, ότι δεν γνώριζε τις… πηγές των εσόδων του γηραιού συζύγου της, ούτε τις δραστηριότητές του… 
Προφυλακισμένη βρίσκεται ακόμη και η θυγατέρα, από τον πρώτο γάμο του Άκη, που βρέθηκε με περιουσία ανεξήγητης, μυστηριώδους προέλευσης!
Πάντως, δεν θα εκπλαγούμε αν δούμε τον Άκη και το συγγενολόι του, αύριο, μεθαύριο, να κυκλοφορούν ανάμεσά μας ή να έχουν διαφύγει στο εξωτερικό για να συνεχίσουν το «μεγάλο φαγοπότι», αποφυλακισθέντες για λόγους υγείας (ανήκεστος βλάβη) ή ηλικίας ή παρέλευσης του δεκαοκταμήνου της προφυλάκισης κ.ά. 
Αυτά τα έχουμε δει πολλές φορές και εσχάτως με τον κ. Μαζιώτη και την σύντροφό του κ. Ρούπα που είχαν αποφυλακιστεί λόγω δεκαοκτάμηνου και μάλιστα ενώ  εδικάζοντο εξαφανίσθηκαν… 
Δικάζονταν για τρομοκρατική και εμπρηστική δραστηριότητα που είχαν σημειωτέον παραδεχθεί. 
Εξαφανίσθηκαν μαζί με το μωρό τους και από εδώ πάνε κι οι άλλοι… 




Ο Φωτόπουλος της ΔΕΗ (αυτός που απολαμβάνει τις σουίτες στο εξωτερικό με δικά μας χρήματα), μας απειλεί με "μπλακ άουτ" εν μέσω καύσωνα!
Και ο Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ προαναγγέλει απεργίες!
Ντροπή τους...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου