Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ


Τι γίνεται τέλος πάντων μέ τους διορισμούς ημετέρων, συγγενών φίλων και προστατευομένων των τέως, πρώην και άλλοτε, ακόμη και για μία ημέρα, προέδρων της Βουλής, η οποία προφανώς θεωρεί τον εαυτό της... κράτος εν κράτει;
Υπάρχει πλήθος καταγγελιών για σκανδαλώδεις διορισμούς υπαλλήλων, από ορισμένους πολιτικούς (όχι βέβαια όλους) που προήδρευσαν στο νομοθετικό μας σώμα τα τελευταία χρόνια!
Τι γίνεται λοιπόν;
Αποτελεί απόλυτη, άμεση και επιβεβλημένη ανάγκη να διευκρινισθεί το όλον θέμα και να δοθούν πειστικές απαντήσεις από τον σημερινό, άσχετο με τους σκανδαλώδεις διορισμούς του παρελθόντος, πρόεδρο της Βουλής κ. Μειμαράκη.
Λέγεται, ότι οι υπάλληλοι της Βουλής παλλαπλασιάσθηκαν αδικαιολόγητα τα τελευταία χρόνια και κανείς δεν αμφισβητεί αυτή την καταγγελία.
Ωστόσο, για λόγους δικαιοσύνης και μόνο, είμαι υποχρεωμένος να δηλώσω πως, όταν πρίν από μερικές εβδομάδες ζήτησα τηλεφωνικώς από αρμόδια υπηρεσία της Βουλής, κάποιες πληροφορίες, εξυπηρετήθηκα τάχιστα, εντός ολίγων λεπτών...
Αυτό έχω υποχρέωση να το πω.
Για τα λοιπά, τις καταγγελίες για σκανδαλώδεις διορισμούς ημετέρων, τον λόγο έχουν ο κ. πρόεδρος της Βουλής και οι λοιποί αρμόδιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου