Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ


Θα το πω για ακόμη μια φορά και θα το λέω πάντοτε, ότι δεν είμαι "χρυσαυγίτης" και ότι σαφώς είμαι κατά της αυθαιρεσίας, της αυτοδικίας και της αντιποίησης αρχής.
Όλα αυτά τα καταδικάζω κατηγορηματικά, απόλυτα και απερίφραστα, πλην όμως καταδικάζω με τον ίδιο έντονο τρόπο και το παραεμπόριο, την κατάρα αυτή του "μαύρου εμπορίου" που εξοντώνει τις νόμ
ιμες επιχειρήσεις , οι οποίες με θυσίες των ιδιοκτητών τους ανταποκρίνονται στο πλήθος των υποχρεώσεών τους, πολλαπλασιάζει την ανεργία, στερεί το κράτος από ζωτικούς φορολογικούς πόρους, εντείνει την οικονομική κρίση και βέβαια εξαπατά τους πολίτες με τα σκουπίδια, λαθραία συνήθως, προϊόντα "μαϊμού" που... σερβίρει.
Όπου και να πας και όπου να γυρίσεις , θα δεις κόποιον αλλοδαπό, κυρίως μαύρο, πακιστανό, αφγανό κ.τ.λ να πουλάει από κλεψίτυπα παράνομα δισκάκια CD, DVD, ρούχα, διάφορα αξεσουάρ, μέχρι και... προφυλακτικά με το συμπάθιο!
Λοιπόν, το κράτος και ο φίλος υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Νίκος Δένδιας, ας εφαρμόσουν τον νόμο για την πάταξη του μαύρου και παράνομου παραεμπορίου σκουπιδιών, αν δεν επιθυμούν αυθαιρεσίες, αυτοδικίες και αντιποιήσεις αρχής...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου