Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ...


Πρέπει λοιπόν να τούς πάρουμε την άδεια για να ερευνήσουμε για υδρογονάνθρακες στο Ιόνιο!!
Αυτό απαιτούν οι απόγονοι των εγκληματιών τσάμηδων, οι οποίοι οργίασαν κατά των ελληνικών πληθυσμών της Θεσπρωτίας στην κατοχή, συμμαχήσαντες ανοιχτά με τους γερμανοϊταλούς κατακτητές, ντυμένοι μάλιστα με τις στολές τους.
Με θράσος, ιταμότητα και προκλητικότητα, τσάμηδες, το επίσημο αλβανικό κράτος που ζει από τα εμβάσματα των μεταναστών του στην Ελλάδα, δια του υπουργού του των Εξωτερικών Εντμόν Παναρίτι, με την σύμφωνη γνώμη και συνεπικούρηση των... αδελφών του, ανεκδιήγητων κοσοβάρων, μας καλούν για συνομιλίες για την κοινή εκμετάλλευση των πετρελαίων του Ιονίου, διότι αυτό απαιτεί το συνταγματικό δικαστήριο των Τιράνων !!
Μα δεν ντρέπονται λιγάκι. Δεν έχουν καθόλου τσίπα οι τσάμηδες, η κυβέρνηση της Αλβανίας... και το Κόσοβο, ζητώντας μερίδιο από τους υδρογονάνθρακες, αν βέβαια βρεθούν και αν είναι εκμεταλλεύσιμοι.
Ποιοί; Οι απόγονοι των εγκληματιών, των ληστών, των βιαστών, των σφαγέων τσάμηδων που συγκρότησαν τάγματα με γερμανοϊταλικές στολές, με αρχηγούς τους σφαγείς αδελφούς Ντίνου και αφού έπνιξαν στο αίμα τον ηρωικό ελληνικό λαό της θεσπρωτίας μας, έφυγαν μαζί με τους ναζιστές γερμανούς δολοφόνους πάτρωνές τους, όταν οι τελευταίοι ηττήθηκαν στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, για να κρυφθούν στην Αλβανία ή κάπου στην Γερμανία και Ιταλία.
Τώρα με θράσος και ιταμότητα, μας ζητούν και τα ρέστα μαζί με τους κοσοβάρους,τα αδέλφια τους, με τους οποίους θα φτιάξουν τη μεγάλη Αλβανία που ονειρεύονται... Την Αλβανία που θα κυριαρχεί στα Βακλκάνια και θα φθάνει μέχρι την... Πρέβεζα!!
Είναι βλέπετε γελοίοι καραγκιόζηδες οι γύφτοι...
Προφανώς δεν έχουν συνειδητοποιήσει ή δεν θέλουν να καταλάβουν, ότι χωρίς την Ελλάδα και τους έλληνες, θα είχαν ψοφήσει από την πείνα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου