Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΝΕΚΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ



Αιδώς κύριοι συνδικαλιστές (;)... εκτελεστές κομματικών διαταγών, των μέσων συγκοινωνίας και κυρίως του ΜΕΤΡΟ και του ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ.
Με τις αποφάσεις σας για τις ακινητοποιήσεις σχεδόν ολόκληρη αυτήν την εβδομάδα, καταδικάζετε με μια πρωτοφανή αναλγησία, μια απάνθρωπη σκληρότητα, σε απερίγραπτες ταλαιπωρίες το επιβατικό κοινό, τους εργαζόμενους, τον ελληνικό λαό, τούς φτωχούς και... πάντως όχι τούς εύπορους  τούς πλούσιους που έχουν τον τρόπο τους να κινηθούν, να κυκλοφορήσουν!
Αιδώς κύριοι <συνδικαλιστές> που ακινητοποιείτε για μια εβδομάδα όλα τα συγκοινωνιακά μέσα, απειλώντας θρασύτατα και ιταμότατα, πως αυτό είναι... μόνον η αρχή!!

Μας θυμίζετε τον Φωτόπουλο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ τ' αχνάρια του οποίου προφανώς ακολουθείτε, που κάθε λίγο και λιγάκι μας απειλεί, κουνώντας το δάκτυλο πως θα μας κόψει το ρεύμα από το μαγαζί του, την Δ.Ε.Η, η οποία χρυσοπληρώνει αυτόν και την παρέα του και επί πλέον την προικοδοτεί με εκατομμύρια από τα δικά μας χρήματα, από τον ιδρώτα μας!
Αιδώς κύριοι συνδικαλιστές των μέσων συγκοινωνίας που στρέφεστε ευθέως με προκλητικότητα και αλαζονεία κατά του ελληνικού λαού, κατά των εργαζομένων, κατά της οικονομίας της χώρας, κατά των εθνικών συμφερόντων, κατά της αγωνιζόμενης για την σωτηρία της, πατρίδας μας!!
Αιδώς...


Όλοι κάνουμε θυσίες, όλοι κάνουμε υπομονή και όλοι οι εργαζόμενοι σκέπτονται εκείνους που έχουν χάσει τη δουλειά τους και στερούνται των πάντων.
Όλοι σκέπτονται τους απόμαχους της δουλειάς, τους συνταξιούχους που έχουν χάσει την μισή τους σύνταξη και τα δώρα !
Αιδώς κύριοι που αποφασίσατε να νεκρώσετε τη χώρα για μια εβδομάδα και καταδικάζετε τούς... εργαζομένους των κλάδων σας συναδέλφους σε απώλεια τόσων μεροκάματων, εκτός αν τους... πληρώσετε εσείς από τις ιδιαίτερες περιουσίες σας...
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου