Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΝΤΡΟΠΗ!!




Τα σκληρά μέτρα για την σωτηρία της χώρας, ψηφίσθηκαν από την Βουλή με 153 ψήφους και τώρα αναμένουμε την εκταμίευση της δόσης των 31,5 δις ευρώ για μια μικρή ανακούφιση της οικονομίας μας.
Όλοι οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι επαγγελματίες και γενικώς οι μικρομεσαίες οικονομικώς τάξεις, σφίγγουν ακόμη περισσότερο τα ήδη σφιγμένα ζωνάρια για να ανταποκριθεί η χώρα στις υποχρεώσεις που ανέλαβε έναντι των δανειστών μας.Ο ελληνικός λαός κάνει θυσίες για να σωθεί η πατρίδα . Όλοι κάνουμε θυσίες, εκτός των υπαλλήλων της Βουλής, οι οποίοι έφθασαν στο σημείο να κάνουν απεργία και να διακόψουν για περίπου 15-20 λεπτά, την συνεδρίαση της Εθνικής Αντιπροσωπείας το βράδυ της περασμένης Τετάρτης κατά τη συζήτηση για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου!!
ΝΤΡΟΠΗ...
Απεργία στον ναό της Δημοκρατίας από τους ίδιους τους υπηρεσιακούς λειτουργούς της για να αποφύγουν την κατάργηση η έστω την περιστολή των προνομίων τους, την οποία προέβλεπε η σχετική τροπολογία του υπουργού των Οικονομικών.
Οι αποδοχές των ένστολων, των στρατιωτικών, των αστυνομικών, των λιμενικών, των πυροσβεστών και άλλων που δίνουν καθημερινά την μάχη για την ασφάλεια του λαού μας και την ακεραιότητα της πατρίδας, ακόμη και αυτών των αεροπόρων, των πιλότων των πολεμικών μας αεροπλάνων που παίζουν κάθε λεπτό τη ζωή τους κορώνα - γράμματα, μειώθηκαν και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό, περικόπηκαν δραματικά σε πολλές περιπτώσεις, ενώ οι υπάλληλοι της βουλής επιμένουν στην διατήρηση των απαράδεκτων και εξοργιστικών προνομίων τους, φθάνοντας στο πρωτοφανές και αχαρακτήριστο σημείο, την καθαρά φασιστική και δικτατορική ενέργεια, να απεργούν κατά την διάρκεια υψίστης σημασίας συνεδρίασης της Εθνικής Αντιπροσωπείας και να την διακόπτουν.
Και όλα αυτά με τις ευλογίες και την ενθάρρυνση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, του Κ.Κ.Ε και των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, του πάλαι ποτέ ορθώς σκεπτόμενου και πράττοντος κ. Καμμένου.
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ...
Θα έλθει όμως και η σειρά τους και μάλιστα πολύ γρήγορα, πιθανόν εντός των ημερών. Και τότε θα έχουν απέναντί τους και εναντίον τους, ολόκληρο τον ελληνικό λαό! Οι άφρονες...
Κλείνοντας, να πω, ότι ο μέγας και πολύς Φωτόπουλος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ή άλλως ιδιοκτήτης της Δ.Ε.Η που συχνά μας απειλεί κουνώντας το δάκτυλο, με μπλακ-άουτ, έφαγε τα μούτρα του στις επαναλαμβανόμενες απεργίες που είχε κηρύξει και κατέληξε σε ολιγόωρη συμβολική κατάληψη των γραφείων της Δ.Ε.Η.
Η συμμετοχή στις απεργίες που κήρυξε ήταν ασήμαντη ως μηδενική γιατί, προφανώς, οι υπήκοοί του υπάλληλοι της δημόσιας αυτής επιχείρησης, επί τέλους, κατάλαβαν με ποιόν έχουν να κάνουν.
Και ένα ερώτημα:
Ποιος πληρώνει τα μεροκάματα των εργαζόμενων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και ιδιαίτερα στο ΜΕΤΡΟ, στον Η.Σ.Α.Π, στο ΤΡΑΜ, στον Ο.Σ.Ε, στον ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ και επίσης ποιος πληρώνει τα μεροκάματα των πολυήμερων απεργιών των υπαλλήλων της Ε.Ρ.Τ.;;;
Πως ζουν αυτοί και οι οικογένειές τους;
Αναφέρομαι βέβαια στους υπαλλήλους, μέλη της Π.Ο.Σ.Π.ΕΡΤ.
Κάτι μου θυμίζουν όλα αυτά, μου θυμίζουν την απεργία των 9 μηνών της ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ πού τελικώς αποδείχθηκε πως επιθυμούσαν μόνον οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι <συνδικαλιστές> τους και άλλοι τινές, επίσης γνωστοί και μη εξαιρετέοι πολιτικοί και πάντως, όχι οι απεργοί, τα θύματα των γνωστών εκβιασμών που λιμοκτονούσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου