Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Δωρεάν Παιδεία...






Εκπαιδευτικά και βοηθητικά όργανα, για την μάθηση  και την παιδεία αποτελούν τα μπουκάλια μπύρας κατάλληλα για την κατασκευή βομβών "μολότωφ", οι αντιασφυξιογόνες μάσκες, τα κράνη, τα καδρόνια, τα ματσούκια και άλλα πολλά που βρέθηκαν από την αστυνομία στις βίλλες ΑΜΑΛΙΑ και ΜΑΡΙΑ  ΚΑΛΛΑΣ και στο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ που είχε γίνει άντρο των παράνομων ασιατών λαθρομεταναστών, με την ανοχή και την ενθάρρυνση, δυστυχώς, ελάχιστων αιωνίων ταραξιών φοιτητών που τρομοκρατούν τους πάντες, ακόμη και τους καθηγητές, σπάζουν ό,τι βρουν, ακόμη και την προτομή του μεγάλου ευεργέτη του ιδρύματος, ΜΑΡΑΣΛΗ, ρημάζουν, καταλαμβάνουν χώρους και εγκαθιστούν ραδιοφωνικούς σταθμούς!
Και να σκεφθεί κανείς ότι οι χιλιάδες καλοί φοιτητές που οι ίδιοι και οι οικογένειές τους αγωνίζονται, διαβάζουν, κάνουν θυσίες για να σπουδάσουν, έχουν εξεταστική περίοδο στις 21  Ιανουαρίου που κινδυνεύουν να χάσουν και μαζί της το εξάμηνο, γιατί έτσι γουστάρουν οι αιώνιοι συνάδελφοί τους και οι ασιάτες παράνομοι.
Όλα τα προαναφερθέντα όργανα αποτελούν εργαλεία διδασκαλίας, εκπαίδευσης και μάθησης, σύμφωνα με την λογική και τους ισχυρισμούς του βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α  κ.Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, ο οποίος με στεντόρεια φωνή και μαχητικό ύφος, θεωρώντας προφανώς βουλή και λαό αφελείς μέχρι ηλιθιότητος για να μην πω τίποτα χειρότερο, στην αγόρευσή του στην εθνική αντιπροσωπεία, την περασμένη Τετάρτη, μίλησε για μορφωτικές εκδηλώσεις και για μαθήματα που εγίνοντο στις βίλες που οι αναρχικοί κουκουλοφόροι είχαν καταλάβει και δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει "φασίζουσες" την συμπεριφορά και τις ενέργειες του υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Δένδια που... τόλμησε να αποκαταστήσει την νομιμότητα και την τάξη!
Στη συνέχεια, ο κ. Διαμαντόπουλος αυτοχαρακτηρίσθηκε "αναρχικός", αλλά δεσμευόμενος πάντοτε από την πολιτική του κόμματός του...
Καλό είναι λοιπόν, να στείλει το υπουργείο Παιδείας, σε όλα τα σχολεία της επικράτειας, από 100-200 άδεια μπουκάλια μπύρας, μάσκες ασφυξιογόνων, ματσούκια, καδρόνια, ρόπαλα, και γιατί όχι, και μερικές εκατοντάδες κουκούλες  για να επιτευχθεί η άρτια μόρφωση των νέων, με λίγα σχετικώς έξοδα...
Επειδή όλα αυτά είναι φαιδρά, θα συστήναμε στον βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να σοβαρευτεί, γιατί με τα λεγόμενά του προκαλεί θυμηδία και ξεκαρδιστικά γέλια.
Απ’ ότι φαίνεται, ο κ. Διαμαντόπουλος, ανήκει στην ίδια κατηγορία σοβαρότητας  με τον συνάδελφό του της Δράμας κ. Χρήστο Καραγιαννίδη, ο οποίος, προ ημερών, είπε στο MEGA, τα ίδια ακριβώς πράγματα.
Είναι όμως και ο πανεπιστημιακός δάσκαλος του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ κ. Σταθάκης, βουλευτής επίσης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ο οποίος στην τηλεόραση είπε πως στο Ρέθυμνο, από πολύ καιρό τελεί υπό κατάληψη κάποιος πανεπιστημιακός χώρος χωρίς να δημιουργείται κάποιο πρόβλημα... Πρόσθεσε ωστόσο, ότι  πρόβλημα υπάρχει στο Ηράκλειο, με την κατάληψη κι εκεί πανεπιστημιακού χώρου.
Κάνω μια σκέψη:
Μήπως, όλοι οι "περίεργοι" αυτοί βουλευτές που το παρατραβάνε, υπονομεύουν τον κ. Τσίπρα, τώρα  που το κόμμα του δημοσκοπικά καθηλώθηκε και μάλιστα έχασε την πρώτη θέση;
Μήπως;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου