Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


Μερικοί φίλοι αναγνώστες, διαφωνούν, εν μέρει, με όσα έγραψα για τις προχθεσινές εγκληματικές ενέργειες 30-40 κουκουλοφόρων στο εργοτάξιο της εταιρείας <ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ>, στις Σκουριές Χαλκιδικής.
Συγκεκριμένα κατηγορούν την εταιρεία, την οποία εξομοιώνουν με άλλες που δραστηριοποιούνται στην Αφρική, στον τομέα εξόρυξης διαμαντιών και την χαρακτηρίζουν αποικιοκρατικού τύπου, που βέβαια δεν αποκλείεται και να είναι.
Εγώ ωστόσο, εξηγούμαι:
1. Καταδίκασα και καταδικάζω τις εγκληματικές ενέργειες, τους εμπρησμούς, τους πυροβολισμούς, τους ξυλοδαρμούς, την βία, την αγριότητα, βαρβαρότητα και βαναυσότητα των ανθρωπόμορφων τεράτων που έφθασαν στο σημείο να περιλούζουν με βενζίνη φτωχούς νυχτοφύλακες Έλληνες, να τους τραυματίζουν και παρά λίγο να τους κάψουν ζωντανούς!!
2. Καταδίκασα και καταδικάζω την καταστροφή των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας, των αυτοκινήτων, του τεχνικού εξοπλισμού της, των γραφείων της κ.τ.λ.
3.Καταδίκασα και καταδικάζω την ρίψη δεκάδων < μολότοφ > από τους τραμπούκους και την κόλαση που προκλήθηκε.
4.Καταδίκασα και καταδικάζω την δυσφήμηση της χώρας και την δημιουργία κλίματος αποθάρρυνσης των επενδυτών σε μια εποχή που έχουμε μεγάλη ανάγκη επενδύσεων για να αντιμετωπίσουμε την ύφεση, για να μειώσουμε την εφιαλτική ανεργία και να πετύχουμε την οικονομική μας ανάκαμψη.
5.Θεωρώ προδότες της πατρίδας τους άνανδρους κουκουλοφόρους εμπρηστές και τους ηθικούς αυτουργούς, όποιοι και να είναι και απ όπου να προέρχονται.
6.Πιστεύω πως οι εγκληματικές ενέργειες έγιναν με προδιαγεγραμμένο σχέδιο, από εχθρούς του ελληνικού έθνους, το οποίο σχέδιο αργά η γρήγορα θα έλθει στο φως... 
Τέλος, από στις ειδήσεις άκουσα, ότι η εταιρεία δίνει δουλειά σε 1200 εργαζόμενους της περιοχής, πράγμα που δεν μπορώ να επιβεβαιώσω. 
Αυτή είναι η θέση μου πάνω στο θέμα που δημιούργησαν οι τραμπούκοι κουκουλοφόροι, πάνω στην βία, στους εμπρησμούς, στην κτηνωδία, στη δυσφήμηση της πατρίδας μας και στις απειλές ανθρώπινων ζωών. 
Τίποτα άλλο.
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ...







(Ακολουθεί το χθεσινό μου άρθρο) 

ΚΟΙΝΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ.

Αυτοί οι κύριοι, όποιοι και νάναι και από όπου και να προέρχονται μόνον σαν κοινοί κακοποιοί με εγκληματικές τάσεις μπορεί και πρέπει να χαρακτηρισθούν και σαν τέτοιοι πρέπει να έχουν την ανάλογη μεταχείριση από τις αρχές.
Αναφέρομαι σ' αυτούς τους κουκουλοφόρους που περιέλουσαν με βενζίνη τους φρουρούς νυχτοφύλακες της εταιρείας <ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ> στις Σκουριές της Χαλκιδικής και στη συνέχεια, με < μολότοφ > έκαψαν τα πάντα, ευτυχώς όχι και τους ανθρώπους που κατάφεραν να γλυτώσουν, μόνον με τραύματα!
Και όλα αυτά για δήθεν περιβαλλοντική επιβάρυνση και δήθεν καταστροφή της περιοχής, η οποία ωστόσο δεν πρόκειται να υποστεί το παραμικρό, σύμφωνα με τις σχετικές εμπεριστατωμένες επιστημονικές μελέτες.
Η ξένη εταιρεία που έκανε μια πολύ σοβαρή επένδυση στη χώρα μας,  υπέστη ήδη μεγάλη ζημιά με την καταστροφή από τον εμπρησμό των πάσης φύσεων οχημάτων της και του ακριβού τεχνολογικού της εξοπλισμού στα εργοτάξιά της και είδε τους ανθρώπους της να αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο να καούν ζωντανοί!
Έτσι λοιπόν κύριοι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί της εγκληματικής ενέργειας των Σκουριών θα προσελκύσουμε επενδύσεις για τη υποχώρηση της ύφεσης και την πάταξη της ανεργίας που ολοένα και αυξάνεται και για την ανάκαμψη των δημοσιονομικών μας;
Έτσι;;;;;
Έτσι, με βόμβες < μολότοφ > κύριοι δειλοί και άνανδροι κουκουλοφόροι, με πυροβολισμούς και με φωτιές, με τραυματισμούς και καταστροφές, θα φτιάξουμε την πατρίδα και θα ανακουφίσουμε τον χειμαζόμενο λαό;;
Έτσι, μ' αυτόν τον τρόπο άθλιοι τραμπούκοι;;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου