Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ...


ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:
Πόσους οπλοφορούντες βουλευτές ανακάλυψαν χθες τα ηλεκτρονικά μηχανήματα της πύλης της Βουλής;
ΚΑΝΕΝΑ...
Πόσοι βουλευτές έχουν βρεθεί να οπολοφορούν, μέχρι σήμερα, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Εθνικής Αντιπροσωπείας;
ΟΥΔΕΙΣ, σύμφωνα με επίσημη δήλωση στην τηλεόραση το πρωϊ της Τετάρτης, του αντιπροέδρου κ. Τραγάκη.
Που ακριβώς εντοπίσθηκε τις προάλλες, ο βουλευτής που κατείχε όπλο και που ακριβώς ήταν το όπλο;
Ο κ. Τραγάκης απαντά: Στο γκαράζ που πήγε να παρκάρει το αυτοκίνητό του. Το όπλο ήταν στο κάθισμα του συνοδηγού και όταν ο αρμόδιος αστυνομικός του συνέστησε να το βάλει στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου και να το κλειδώσει, συμμορφώθηκε αμέσως, χωρίς καμμιά αντίρρηση.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Πολύ κακό για το τίποτα. Πιθανόν για λόγους επικοινωνιακούς κάποιων γνωστών και μη εξαιρετέων που δημιουργούν συνεχώς καταστάσεις για εντυπωσιασμό προς ίδιον όφελος...
Η χώρα έχει τεράστια προβλήματα, ο λαός στερείται, οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι επαγγελματίες υποφέρουν και η ανεργία, ιδίως στους νέους, ανέρχεται μέρα με την ημέρα και κάποιοι ασχολούνται με ανοησίες και θέματα ανύπαρκτα ή... κατασκευασμένα από τους ίδιους!
Εδώ ο κόσμος καίγεται και... η γριά στολίζεται που λέει ο σοφός λαός μας!



ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ.......
Και κάτι άλλο:
Κάποιοι υπουργοί, πολιτικοί παράγοντες και απλοί πολίτες ακόμη, επιμένουν στη προώθηση του λεγόμενου αντιρατσιστικού νομοσχεδίου.
Προφανώς, δεν αντιλαμβάνονται, αδυνατούν να σντιληφθούν ή,το πιθανώτερο δεν επιθυμούν να αντιληφθούν, ότι νόμοι υπάρχουν πολλοί και αυστηροί στον ποινικό μας κώδικα και ότι οι συζητήσεις και οι αντιθέσεις πάνω σ αυτό το θέμα, μόνο τη "Χρυσή Αυγή" εξυπηρετούν που τα εκλογικά της ποσοστά συνεχώς ανέρχονται.
Το πρόβλημα είναι η εφαρμογή των υπαρχόντων νόμων και όχι μια νέα νομοθεσία που θα περιπλέξει την κατάσταση.
Ευτυχώς, οι εξελίξεις οδηγούν στις... καλένδες τους σχετικούς σχεδιασμούς του κ. Ρουπακιώτη.


ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ.
---------------
ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ, είναι η ονομασία του νέου κόμματος που ίδρυσε ο διαγραφείς βουλευτής της Ν.Δ. κ. Νίκος Νικολόπουλος. 
Θα είναι κεντροδεξιό και θα βρίσκεται κοντά στην... μητέρα (το μητέρα είναι δικό μου) Ν.Δ, δήλωσε ο ιδρυτής του. Καλές επιτυχίες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου