Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙΟΣ “ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ” ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ!!





Χρειάσθηκε ένα δεκαήμερο και πλέον εντατικών διαβουλεύσεων, διαπραγματεύσεων, συζητήσεων, παζαριών και εξαντλητικών συσκέψεων, για να καταλήξει στο κενό, να φουντάρει, η συμμετοχή της ΔΗΜ.ΑΡ του κ. Φώτη Κουβέλη, στην τριμερή κυβέρνηση Σαμαρά, η οποία κινδύνευσε να ανατραπεί το βράδυ της 20ης Ιουνίου.
Κινδύνευσε να ανατραπεί ο Σαμαράς και να οδηγηθούμε σε εκλογές με όλα τα αυτονόητα και γνωστά σε όλους καταστροφικά επακόλουθα για τη χώρα και το λαό μας, με θυσίες του οποίου εδώ και περίπου 4 χρόνια, τα δημοσιονομικά μας μπαίνουν σε καλό δρόμο και δημιουργούντα βάσιμες ελπίδες για καλύτερες ημέρες.

Πολλά, όπως ήταν φυσικό, τα προβλήματα συνεργασίας των τριών κομμάτων, τα οποία κατά την δική μου άποψη, είναι κόμματα αστικά κι ας παριστάνουν το μεν ΠΑ.ΣΟ.Κ το... σοσιαλιστικό (σε ποιό σοσιαλισμό πιστεύει άραγε; Μήπως σ’ εκείνον του “συνδικαλιστή” της Δ.Ε.Η. κ. Νίκου Φωτόπουλου, τον οποίο, δυστυχώς, ο μέγας Ανδρέας Παπανδρέου δημιούργησε με καλή προαίρεση, για την προώθηση των σοσιαλιστικών τάσεων στους εργαζόμενους της επιχείρησης;) , η δε ΔΗΜ.ΑΡ του κ. Φώτη Κουβέλη, το... αριστερό, περίπου σαν τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, από τον οποίο προέρχεται;
Οπωσδήποτε ο καθένας μπορεί να αυτοπροδιορίζεται και να αυτοτοποθετείται σε οποιαδήποτε παράταξη, αλλά ο λαός έχει ξυπνήσει και δεν τρώει κουτόχορτο! 

Η ΔΗΜ.ΑΡ που απεσύρθη ήδη από την κυβέρνηση, στην οποία είχε πρακαλέσει πλήθος προβλημάτων διά των υπουργών της κ. κ. Μανιτάκη και Ρουπακιώτη, ανακοίνωσε πως θα υποστηρίζει την κυβέρνηση Σαμαρά κατά περίπτωση... αλά καρτ δηλαδή, σε μια προσπάθεια να αμβλύνει τις όχι καλές εντυπώσεις και αντιδράσεις που προκάλεσε και προκαλεί στο εσωτερικό του κόμματος και στο λαό, στο εκλογικό σώμα που πάγωσε μόνο στο άκουσμα της πιθανότητας παραίτησης της κυβέρνησης και προκήρυξης εκλογών κατά την κρίσιμη αυτή περίοδο του αγώνα για την ανάκαμψη της οικονομίας μας, την ανάπτυξη την πάταξη της ανεργίας κ.τ.λ.

Τώρα, μετά την ανεξήγητη αιφνίδια μεταβολή κατά 180 μοίρες της στάσης του κ. Κουβέλη, η κατάσταση στο εσωτερικό της ΔΗΜ.ΑΡ, χαρακτηρίζεται από ρευστότητα με διαφωνίες και δυσαρέσκειες πρωτοκλασάτων στελεχών και συνεργατών της ηγεσίας.

Τα πράγματα άλλαξαν και βέβαια η πιθανότητα προώθησης, εν καιρώ, του Φώτη Κουβέλη, στην προεδρία της Δημοκρατίας, αποτελεί....όνειρo απατηλό.

Η ΔΗΜ.ΑΡ, στις επόμενες εκλογές, θα έχει την τύχη του ΛΑ.Ο.Σ του Γιώργου Καρατζαφέρη, μετά τη γνωστή “κωλοτούμπα” του που τον εξαφάνισε από τον πολιτικό χάρτη. Ο λαός  βλέπετε, τους επιδιδόμενους σε “κωλοτούμπες” τους θεωρεί γελωτοποιούς των “τσίρκο” και τους φουντάρει...

Δυστυχώς, ο κ. Φώτης Kουβέλης, δε διδάχθηκε τίποτα από την περίπτωση του κ. Καρατζαφέρη και δεν έχει αντιληφθεί πως η πολιτική απαιτεί συνέπεια και σοβαρότητα.

Πολλοί παρατηρητές πιθανολογούν επιστροφή του στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α για να γίνει κι αυτός μια ακόμη συνιστώσα (μαζέματα),όπως εγώ τις ονομάζω...

Κρίμα, ήταν άξιος καλύτερης τύχης.

Ας πρόσεχε όμως...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου