Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Τα... παρατράγουδα

Καθηγητές, δάσκαλοι, γονείς, πολύ λίγοι, ελάχιστοι βέβαια, μαζί με ελάχιστους μαθητές και κάποιους νεαρούς επαγγελματίες ταραξίες, άνθρωποι του ΠΑΜΕ και ένας βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στη συμπρωτεύουσα, επιχείρησαν να αμαυρώσουν τον εορτασμό της εθνικής επετείου σε Θεσσαλονίκη, Περιστέρι, Μαρούσι, Αιγάλεω και αλλού, διαμαρτυρόμενοι δήθεν για την συγχώνευση νεκρών σχολείων.

Βέβαια, εντελώς διαφορετικοί ήσαν οι σκοποί των δήθεν… διαμαρτυριών.

Εντελώς διαφορετικοί και ευνόητοι οι σκοποί, οι στόχοι τους και πασίγνωστοι οι εμπνευστές και υποκινητές των… διαμαρτυρομένων!

Είναι απλούστατα οι ίδιοι, που υποκινούνται από τα ίδια κέντρα για να δημιουργούν επεισόδια και ταραχές σε βάρος κυβερνητικών στελεχών, ακόμη και του ίδιου του πρωθυπουργού, στο εσωτερικό και εξωτερικό και να μουτζώνουν, να γιουχάρουν και αναίτια να αποδοκιμάζουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και στελέχη της κυβέρνησης, σε οικογενειακές και φιλικές τους συντροφιές, σε ταβέρνες, εστιατόρια, καφετέριες κλπ.

Πρόκειται για οργανωμένες αχαρακτήριστες ενέργειες στρατολογημένων τραμπούκων, μεταξύ των οποίων, δυστυχώς, κατά καιρούς, διακρίνονται και άτομα, που θεωρούμε πως διαθέτουν λογική και αξιοπρέπεια. Ας μην τα αναφέρουμε διότι δεν αποκλείεται να παρασύρονται και να παραπλανώνται από κακόβουλα στοιχεία.

Πάντως, η μέθοδος των «αγανακτισμένων πολιτών» είναι παλαιά και γελοία.


1 σχόλιο: